پاسخ : انتقال سرور به سرور(ویندوز)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamal3401
ممنون از لطفت دوست عزیز ولی من دوست دارم خودم این کارو یاد بگیرم فکر نکم کار خیلی پیچیده ای باشه فقط من یخورده آی کیوم پایینه
الان دو روزه مشغول این کارم ولی به نتیجه نرسیدم :106: الان من این filezilla server رو تو اون سروری که فایل هام وجود داره نصب کردم و filezilla client رو هم تو اون یکی که خالیه نصب کردم
حالا من این فایل زیلا سرورو باز کردم با همون آی پی پیش فرض خودش 127.0.0.1 بعدش چیکار کنم؟
من تو filezilla client باید چی بزنم وقتی مشخصات اون سرورو میزنم ارور میده نمیره توش!
با سلام اگه فرق بین قاشق و چنگال رو بدونید و یا فرق روز با شب البته تو رنگشون هم بدونید یعنی همه چی رو میتونید انجام بدید اینایی که میگن یه اسم در نظر بگیر حالا هر اسمی که مخوای بگو اینا و ما اینا رو با فیل زیلاو اینا خطاب میکنن ننه بابش این ایم و روشون گذاشتن ! تا اینجاش با مضاح بیان کرم عذر میخوام البته ./
ببین اول مشخص کن منظورت از سرو چه نوع هست ؟
هاست یعنی سایت روش هست ؟>
یا ویندوز هست این سرور که میگی ؟
یا لینوکس هست ؟
کدوم یکی از اینا ؟
--------------------------
خب معلوم شد از آخرین تاپیک که ویندوز هستن !
من دو تا برنامه میخوام بهت معرفی کنم که خودم استفاده میکنم برای این کار !
flashxp این روی سرور خالی که باید پر بشه !
دانلود FlashFXP v4.2.1 - انتقال به سرورهای FTP
و اینم رو سروی که فایل ها روشه نصب میکنی
راه اندازی سرور FTP بر روی سیستم خود با Xlight FTP Server v3.7.2
خب فکر میکنم دیگه راحت شده باشی برنامه های راحتی هستن لازم هست توضیح بدم یا نه ائل نصب کن بعد سوال کن یاد میگیری انشا اله
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamal3401
آخه میگن تو مبدا filezilla server رو نصب کنید مبدا میشه اونجایی که فایل هامون هست دیگه مقصدم جایی که قراره فایلامونو بفرستیم
اینطوری نیست؟
ُسلام.
دوست عزیز خیلی ساده می توانید بفهمید این تفاوت رو
شما اگر به برنامه server نگاه کنید جایی برای انتقال فایل نیست پس نتیجه می گیرید که باید سرویس که فایل های فعلی در آن هست clients نصب بشه و سرویس که قرار هست فایل های جدید در آن قرار بگیرد یعنی میزبان filezilla server نصب بشه شما بعد از نصب برنامه ها در جا های مورد نظر که عرض شد فایل هایی که قصد انتقال دارد به وسیله موس گرفته و در قسمت رها کنید :
فایل پیوست 9034
دیگه فکر کنم اگر عوامل بالا را انجام بدید مشکلتون به طور کامل حل شود
اگر بنده توضیحات بنده ناقص یا گنگ هست ببخشید.
موفق باشید.