پاسخ : گرانی دلار = ورشکستگی خیلی ها
این گرونی اخیر با هفته اخر برج میلادی که اکثرا پرداخت دلار دارند همزمان شد و الان که 6 روز از برج میلادی میگذره اکثر افرادی که پرداخت نکردند سرویس هاشون کنسل شده و من شخصا با موج مشتری هایی که درحال جابجا کردن سایت هستند مواجه شدم که نشان میده تعداد کسایی که سرویسشان را نتوانستن ارائه کنند کم نیست ...
خیلی اینجا گله از ارزون فروشی می کنن ولی متاسفانه خودشون ....
فقط حرف زدن کفایت نمیکنه ما قیمت ها رو افزایش دادیم (رم 1 الان 50 هزار تومان) کسی هم که یه خورده فکر داشته باشه میفهمه که باید قیمت هاش رو افزایش بده ، رم گیگ الان 30 تومن هم نشان از اشکال کاره
با 8 دلار نمیشه رم 1 گیگ داد !
این افزایش واقعا ضرر سنگینی رو برای همه ی سرویس دهنده ها در ماه فعلی داره ولی امیدوارم دوستان سرویس دهنده علاوه بر دانش بالاشون در سرویس دهی کمی هم اقتصاد بلد باشن تا بتونن جلوی ضررشون رو بگیرند
خدارو شکر ظاهرا داره ارزون میشه
دوست عزیز پس مفهوم ارزون شدن رو درک نکردید
الان دلار 2500_2600 تومن شده ولی قبلا اینطوری نبود یعنی 1800 تومن بود
الان وقتی از 3500 به 2500 آوردند معنایش نیست که نسبت به اول ارزون شده!!!!
در حال حاضر هم روی همین رقم باقی مونده و به احتمال زیاد هم باقی خواهد ماند
خدارو شکر باز اومده یک ذره پایین تر
آخه مشتری بدبخت چه گناهی داره :-|
وی پی اس فارس - اخبار
ولی دیگه چاره چیه ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
سلام دوستان یکی دیگه از بچه ها عملا اعلام ورشکستگی داره میکنه
وی پی اس فارس - اخبار
افرادی که مثل ماها که سرمایه های کوچکی دارن و توی این زمینه کار میکنن به امید دو ریال منفعت با این وضعیت ورشکست میشن خود ما این ماه حدود چهارصد هزار تومن ضرر از جیب هزینه کردیم برای خرید دلار یعنی سود که نکردیم هیچ از جیب هم گذاشتیم
امروز من دیدم توی ادد لیستم ارسال همگانی میشد سرور 512 ده تومن یکی نیست بگه مرد مومن با این گرونی که همه دارن یکی یکی ورشکست میشن هنوز توی کار بازار خراب کنی هستی
وجدانن قیمتها رو بکشین بالا
منم واسه شایان خیلی ناراحت شدم ، خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــلی!!!
چون جدا از همکاری یه دوست و رفیق خیلی خوب بود.
قبول دارم، خدایی الآن که رفت دلار بالا من از یه طرف خوب که نگاه کردم دیدم همه دارن قیمت هارو دست و پا شکسته میبرن بالا البته بلانسبت بعضیا که سرور 1 گیگ رو میفروشن 10 تومن و اومدن بازار رو به هم ریختن.
یه خواهش دارم از همکارا بابا یه ذره نگاه کنید یه وی پی اس 1 گیگ باید 10 تا 15 یورو قیمت بذارید براش یه ذره سرویس دهنده های خارجی رو نگاه کنید
الانم نمیگم 10 یورو بزارید همین قیمت ها رو نیارید پایین!
همین و بست
سپاس
والا دلار امروز تو فردوسی 3500 به فروش میرسید. صرافی ها هم فروش نداشتند/2850 شعب منتخب بانک ملی میدادند.
حداقل همین اطلاع رسانی وی پی اس فارس ارزش داشته:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
والا دلار امروز تو فردوسی 3500 به فروش میرسید. صرافی ها هم فروش نداشتند/2850 شعب منتخب بانک ملی میدادند.
ارزون شدن یه دروغ محز واسه عوام فریبی
فقط یه خواهشم از دوستان دارم انقد که از دلار میگید از یرور و پوند هم بگید شاید این گفتنها بی تاثیر نباشه قمت پپوند داره به فلک میرسه نزدیکه که 5 تومن رو رد کنه