پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*
عرض کردم که سرور ما هم اینجور شده بود که بعد از حدود 3 روز کامل درست شد
بدون اینکه بسوزه یا .. درست شد و الان هم بالا هست
این سرور هم چیزی نشده مثله سرور ما از پنل گذرگاه خارج شده هست که درست شدنی هست
لطفا فقط شکیبا باشید .. تا درست شود .. من با جناب یارمحمدی هماهنگ کردم 24 ساعت بعد سرور درست شد
اما مشکل روتر و بوت شدن داشت که اونم 2 روز حل شد
سلام
چند ساعتی هست که این تاپیک آپدیت نشده و ما به عنوان سرویس دهنده به مشتریانمون هم بازار رو داریم از دست می دهیم و هم مشکلات در پشتیبان لطفا پاسخی از روند مذاکرات اعلام کنید
جناب مدیریت تشکر از اطلاعیه اما بهترین کاری که می تونستید بکنید این بود که یک صفحه در فیس بوک یا توییتر یا سرور دومی برای سایت در نظر می گرفتید برای همچین مواقعی که سرور اول از شبکه خارج شد سرور دوم شما پاسخگوی مشتریان باشد و یوزر هایی که ماهانه هزینه اجاره سرور می دهند برای پاسخگویی شما مشکل نداشته باشند.
این که همچین مشکلات پیش بینی نشده ای وجود دارد شکی نیست ولی پاسخگویی شما برای کاربران اهمیت دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
چند ساعتی هست که این تاپیک آپدیت نشده و ما به عنوان سرویس دهنده به مشتریانمون هم بازار رو داریم از دست می دهیم و هم مشکلات در پشتیبان لطفا پاسخی از روند مذاکرات اعلام کنید
جوابی دریافت نمی کنیم
سایت رو با یک هاست دیگه بالا بیارن خوب خوبیت نداره اینجا جواب کاربران رو بدهید البته اگر بدهید
حداقل از کشور های دیگه سرور در اختیار مان بگذارید تا مشتری های که داریم رو از دست ندهیم
با تشکر
امروز سر رسید یکی از سرورهای مجازی بنده است ولی نمیدونم چطور تمدید کنم؟
توضیح بفرمایین که بنده چیکار کنم که سرور ساسپند نشه؟؟؟؟
رحمان عزیز یک نتیجه ای از روند مذاکرات اعلام کنید !
لطفا اگر نتیجه ای به دست نیامده اعلام کنید تا من بدونم چه کنم !
در این وضعیت دلار من باید فروش سایتم رو به حد نرمال برسونم !
تا بتوانم اجاره سرور رو در بیاورم ! ولی اگه سایتی نباشه نه سرویسی کنسل می شود و نه سرویسی از من خریداری می شود !
من نزدیک 270 تا کاربر سرور مجازی دارم !
الان پشتیبانی من با کلی حاشیه و مشکل در حال انجام هست !!!!
لطفا وضعیت سرویس اینتجانب و دیگر کاربران رو مشخص کنید که آیا اطلاعات بازیابی شده اند ؟
آِیا روند مناسبی از مذاکرات انجام شده است ؟؟
من تا پایان امروز منتظر جواب شما هستم و در غیر اینصورت تقاضا ضرر و زیان می نمایم .
با تشکر از شما ...
سلام
اول از لطف همه دوستان تشکر میکنم
دوم اینکه تنها دیروز یک پاسخ غیر منتطقی برای ما ارسال کردند با متن :
نقل قول:
Hello,
as I wrote you in another ticket, I have sent your complaint onto our management
team and am waiting for a response from them.
Considering how much abuse your servers were creating we decided to cancel servers
that sent out netscans with immediate effect. We cannot bring them back online.
اعلام کردند که ما روی سرورها netscans داشتیم و جدیداً هر سروری که این مورد را داشته باشد بدون هیچ اطلاعی مستقیم قطع می کنند
پس دیگر همکاران هم این موضوع را دقت کنند که برای آنها انشالله هیچ زمان چنین مشکلاتی ایجاد نشود
فعلاً از دیروز ساعت 19:46 که آخرین صحبت را با جناب حیدری کردیم هنوز پاسخ جدید و قانع کننده دیگه ای به ما اعلام نکردند
هرچند که من شک دارم بخش فنی دیتاسنتر بیاد به این شکل صحبت کنه و اینقدر خود سرانه سروری را قطع کنه
البته همکاران از صحبت من برداشت بد نداشته باشند , منظور از شک به گذرگاه نیست , چون همه می دونند ما از هر سرویس دهنده ای اقدام به خرید نمی کنیم , مگر اینکه شناخت کافی و کامل داشته باشیم و بدونیم برای ما مشکل ساز نخواهد شد , منظور من این هست که این نوع پاسخ مثل این می مونه که آبدارچی ما بیاد به کاربری که سرورش قطع شده بگه ما به فلان دلیل سرور شما را قطع کردیم که تنها یک پاسخی داده باشن و از سر بازکنن تا در زمان مناسب مسئول آن بخش پاسخگو باشه
برداشت من هم از این متن این هست که فقط می خواستن یک پاسخی داده باشن
فعلاً هم که پشتیبانی گذرگاه پاسخی به ما ارائه نمیکنه و اعلام کردند که باید صبرکنیم
از طرفی صحبت ها و ایمیل های کاربران در مورد در درسترس نبودن سایت , کمی ناخوشایند شده و چیزهایی که من میبینم بعضی ها در ایمیل ها ارسال میکنند واقعاً به دور از ادب هست
هرچند که تمام ایمیل ها هرچند با تاخیر پاسخ داده شده اما بعضی از کاربران و افراد هم دارن از این موضوع سوء استفاده میکنن
کاربران عزیز دقت کنند که فقط و فقط رنج 5.9.6 و 5.9.253 مشکل دارد و رنج هایی مثل :
5.9.195
176.9.191
176.9.217
176.9.197
176.9.47
و ....
که تعداد آن زیاد است و در حال حاضر همه ای پی ها را به خاطر ندارم , هیچ مشکلی ندارد
از طرفی هم از همکارانمون در گذرگاه گله مندم :
چرا که اگر یک مورد مالی بود مانند مازادتفاوت نرخ ارز و ... از خانم امیری تا مسعود و یاسر و ... همه تو تیکت حضور فعال داشتند تا به بنده یا همکاران ما توضیح قانع کننده ارائه کنند که اگر مثلاً برای هر سرور شما X تومان بعد از 25 روز از آخرین پرداخت هزینه سرور , فاکتور صادر کردیم برای این دلیل است یا .... ولی در حال حاضر که ما با اطمینان چند ساله که به این عزیزان داشتیم ؛ هیچ کسی به جز جناب حیدری پاسخگو نیست
ایشون هم که فعلاً اعلام میکنند صبر کنید
امیدوارم دیتاسنتر بدونه که نه ما صبر ایوب داریم و نه کاربری که به ما اطمینان کرده و سرویس و دیتا خودش را به ما سپرده
در انتها هم از همکاران و کاربران همیشه در صحنه تقاضا دارم که شایعه درست نکننده , اینو به یاد داشته باشیم که مشکل همیشه هست و همیشه برای همه پیش میاد , مخصوصاً اگر موردی باشه که ناخواسته ایجاد شده باشه , شاید روزی هم برای شمایی که در حال خواندن این پست هستید ایجاد شود (( که انشالله برای هیچ کسی چنین مشکلاتی پیش نیاد )) , مهم این است که جزء اون دسته افرادی نباشیم که از آب گلالود ماهی میگیرن :
لطفاً با حرف هایی مثل اینکه :
دیتا یا همان فایلهای کاربران از بین رفته
وارزهاست جمع کرده یا میخواد جمع کنه
پولتونو خورد و رفت
و ...
طرض تفکر کاربران را خراب نکنند
همانطور که در پست اول اعلام کردم و تنها برای نمایندگان وارزهاست و کسانی که در زیرمجموعه بینالود در حال فعالیت هستند , تفاوت قائل شدیم تا مشکلی در ارائه سرویس خود به کاربرانشان نداشته باشند و از کسب و کار خود عقب نمایند , اما توقع داریم با توجه به خدمات و تخفیفات خاصی که به نمایندگان وارزهاست ارائه کردیم آنها نیز اندکی شکیبا باشند تا مشکل فعلی رفع شود
مطمعاً هر روز قطع بودن سایت وارزهاست برای ما بیشتر از آن چیزی که فکر می کند , گران تر تمام می شود , اما وقتی که در حال حاضر راه حلی جز صبر نیست , ما نیز این ضرر مالی و اعتباری را باید تحمل کنیم تا در وحله اول مشکلی برای اطلاعات کاربران ایجاد نشود و بعد از آن بتوانیم بدون مشکل مجدد به فعالیت ادامه دهیم
در انتها به این موضوع توجه داشته باشید که بعد از چند سال فعالیت , ما هیچ زمان کاری نمیکنیم که زحمات چند ساله شرکت به باد رود ؛ همچنین در کنار آن همکارانی که به ما اطمینان کردند با مشکل مواجه شوند .
شاید رفع این موضوع اندکی زمان نیاز داشته باشد اما فقط مرگ است که چاره نداره
با تشکر از همه رحمان هوشیار - مدیریت شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارزهاست
سلام
این مورد را فراموش کردم بگم که جا داره همینجا از دوست عزیز خودم هادی (( irserver )) تشکر ویژه کنم که شرایط فعلی ما را درک کردن و همکاری مناسبی در حال حاضر با ما دارند
انشالله بعد از رفع مشکل فعلی حتماً جبران خواهیم کرد
موفق باشید
حرف های شما درست آقای رحمان هوشیار درست است که دارای اعتبار چند ساله هستین و شکی توش نیس
درست است که آدم کاملا متین و درستکار هستین و شکی توش نیست
ولی اگر بنا بر این بود که یک کاربر ایرانی بیاد از یک شرکت فروشنده سرور مجازی سرور خریداری کند و فردا که مشکلی برای سرور پیش آمد شرکت فروشنده به جر متن ایمیل دیتا سنتر و گفتن و صبور باشید چیزی دیگه برای گفتن نداشته باشد که همه کاربرا می رفتن از خود دیتا سنتر می خریدن سرور مجازی رو البته هدف من از این حرف جسارت نبوده و نیست و شکی تو خدمات شما ندارم و این متن که بالا گفتین حاکی از درست بود کار شما است
برگشتن سرور ها که قطعی هست درست ولی اگر امکانش هست سرور های دیگری از کشور های دیگه در اختیار بگذارید تا بازار رو از دست ندهیم
با تشکر
متاسفانه ما هم با هتزنر مشکل داریم.
این یه هفته اخیر خیلی گیردادند
هاست اشتراکی ما هم روی هتزنر هستش که به خاطر این مسائل داریم میبریمش روی کشور دیگه و تموم سرورهای مجازی هم انتقال میدیم
جدیدا خیلی ها از هتزنر شاکی هستند
حالا دلیلش چی میتونه باشه!!