سلام
هزینه کنترل پنل و سیستم عامل رو باید هم روی سرور و هم روی vps ماهیانه پرداخت کنید مگر اینکه لایسنس خاص داشته باشید.
بله سرور با کنترل پنل گرون هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
از XLHost میتونم براتون با قیمت مناسب سرور خریداری کنم.
اگر خواستین در خدمتم.
موفق باشید.
آقای حجازی :)نقل قول:
Iweb برو تو سایتشون بگو ایرانی هستی یه اقای هست اونجا فروشنده هست اسمش رو یادم نمیاد ولی بگی وصلش میکنن به اون
iWeb فقط Dedicated و Host معمولی میفروشه ..
ارزان ترین چیزی که از iWeb بخواهید خرید کنید 69 دلاره .. هزینه Panel هم اضافه میشه ( از 15 دلار به بالا .. ) و البته هزینه Setup ( در صورتی که قرار داد کوتاه مدت باشه ).
IWeb که آشغاله
یه سرورم 5 روز دیگه داره تو Iweb تموم میشه دارم میارمش GNAX
ماهه اول رایگان
در مورد Iweb اگر خواستی میتونیم بهتون آفر خوب بديم.
چون خودموم ازشون چند تا سرور داريم الان و می تونیم ازشون قيمت خوب بگيريم
اگر خواستيد ميتونيد تماس بگيرين راهنماييتون کنيم و قيمت مناسب هم بهتون بديم: (با سود خودمون هم حساب ميکنيم و باز به نفعتون تموم ميشه).
88334813 داخلی 121
دوست داشتيد هم تشريف بياريد دفتر در خدمتتون هستيم.
اما فقط رو Iweb کار ميکنيم.
با تشکر
علی اميری
البته Iweb شبکه بسیار بزرگ و قدرتمندی دارد تنها مشکل آی وب پشتیبانی کند اون هست من نزدیک به چندین سال پیش با آقای ساعدی بر روی Gnax بودیم؛ مشکلات عدیده زیادی داشت؛ اون موقع از اسپانسر اسپانیاییش خرید می کردیم : RackWan, Servidores Dedicados من فکر نمی کنم کسی بتونه از راک ون سرور های جیناگس نتوورک رو ارزون تر بفروشه ! هر کی قیمت از جیناگس خواست از همه جا استعلام کنه و بعدش از من هم استعلام کنه؛ قیمت های خفنی می دم ولی واقعا و اکیدا پیشنهاد می دم از IWEB بگیرین؛ مخصوصا این تکنولوژی بالانسینگش عالیه، یه بنده خدایی یه رک از ای وب داره که همه سروراش بالانسینگ هستند، در 1 سال نهایتااااااا 1 ثانیه دوون تایم داره !
من پارسال یه سرور از IWEB گرفتم ولی برای هر ساپورت ازت پول می خوان اگه یذره زمانش بیشتر بشه
یه ئکمه داره که قبول می کنی که من می پذیرم اگه بیشتر شد پول بیشتری بدم
این سرور یه 5 روز دیگه ازش مونده که دارم منتقلش می کنم GNAX
IWEB با سی پنل 94$ شده بود اینجا شده 111$ ولی ارزش ساپورت عالیشو داره
تازه ماهه اولو هم رایگان داده
vps راحت بحت بگم احمق بازیه و اون هم ماهیانس
یه ددیکیت سی پی یو 1.7 سلرون شرفش به یه vps می ارزه
سرعت ددیکیت یه چیز دیگس
واقعا VPS به درد نمی خوره مگر این که rial باشه
آی وب و امثال له بابت ساپورت پول زیادی میگیرند مگر این که شما یک پکیج منیج هم ازشون بگیرین !
این شرکت ها برای زمانشون ارزش قائل هستند؛ سرویس های مطلوبی هم ارائه می دن