ممنون اما بخش پشتیباتی و قوانین وشاید سایر قسمتها که هنوز چک نکردم بالا نمیاد. در مورد پشتیبانی هم اگه میشه یه مقدار توضیح بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون اما بخش پشتیباتی و قوانین وشاید سایر قسمتها که هنوز چک نکردم بالا نمیاد. در مورد پشتیبانی هم اگه میشه یه مقدار توضیح بدید
دوست من بخش پشتیبانی بالا میاد my.royalnetwork.ir
بیشتر تیکیت ها در کمتر از 5 دقیقه پاسخ گویی خواهد شد
به علت تغییر قالب ، هنوز بخش فوانین و همگام سازی قالب بخش پشتیبانی با قالب اصلی انجام نشده که تا فردا انجام میشه،برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید از داخل سایت تیکیت بزنید
نوشته ی خودم رو نقض می کنم در حال حاظر
چند وقتی هست که هزینه پرداخت کردم و منتظر تحویل وی پی اس جدید هستم
به بهونه های مختلف از جمله لایزنس ، خرابی سرور ، مشکل داشتن کامپیوتر ، پول نداشتن برای تمدید و ...
از سرویس دادن به من خودداری می کنند
و یاهو و تلفن خودشون و تلفن شرکت هم ابدا جواب نمی دن ،
چندین تیکت فرستادم که اون ها هم بدون جواب بسته شده
آقای صادقی آیا با همه مشتریاتون اینطوری برخورد می کنید ؟
دوست عزیز باید عرض کنم که شما با من صحبت کردید و گفتید پول ندارم میشه با 8 تومان سرور مجازی با رم 256 بدید
بنده قبول کردم و عرض کردم که سرور آمریکا ظرفیتش پر شده و از جمهروی چک بهتون سرویس میدیم عرض کردم که سرور جمهوری چک تازه خریداری شده و نیاز به کانفینگ داره،مدتی طول میکشه شما هم قبول کردید.
عرض کردم کانفینگ تموم شد اطلاع میدم که شما با پی ام های بی خودتون وقت منو گرفتید
تلفن شرکت هم در ساعات اداری 8 تا 3 بعدازظهر است نه 24 ساعته!
با ایت حال با عرض پوزش ما قادر به ارئه سرویس به همچون کاربرانی از جمله شما نیستم و وجه شما(8 تومان با وضعیت دلار این چنینی) بر گشت داده میشود
حرفه شما در حدودی درسته اما همش درست نیست
اولا من با تلفن شرکت بین ساعات 5 تا 7 تماس گرفتم که پاسخی دریافت نشد
دوما درسته شما لطف کردید به حساب دوستی و آشنایی قبول کردید که به من وی پی اس بدید
من مشکلم حرف شماست ، که شما گفتید امروز 4 و 5 به من وی پی اسو میدید و منم به مشتریام قول دادم درست بشه تا ظهر
به خدا شما هم جای من بودی از صبح فحش و ناسزا بخاطر قعطی سرویس بخوری اعصابت میشه مثل من
اون 8 هزار تومن هم چیزی نیست که بخاد برگشت داده بشه .
من واقعا عذر میخام . لطفا اقدامات لازم نسبت به سرویس من رو انجام بدید حالا که سرورتون اوکی شده:57: