پاسخ : آپلودسنتر عکس رايگان فارس پيک استارت خورد ! (سرعت، کيفيت، ماندگاري)
با سلام
آپلود سنتر زیباییست
آرزوی بنده موفقیت شماست , امیدوارم با پیش رو گرفتن روند رو به رشد موفقیت های بیشتری کسب کنید
لازم به ذکر هست که متأسفانه تعداد کمی از آپلود سنتر های در فضای مجازی ماندگار می مونن , بنده هم در ادامه و تأیید حرف دوستان عرض می کنم اگر فکری به حال بخش گالری نکنید خیلی زود شکست کاری و ضربه روحی رو متحمل می شید
سپاس
mr2od
با تشکر از پیشنهادات و انتقادات سایر دوستان، اول ممنونم از همه بابت حمایت و راهنمایی های سازندشون.
نکته دیگه اینکه نظر شما اینه بخش گالری رو کلا" باید از سایت برداشت یا منظورتون نظارت بیشتر هست ؟ چون در حال حاضر حجم فایل های آپلود شده محدود و اندک است اما با گذشت زمان حجم این تعداد تصاویر بسیار فراتر از نظارت روزمره تیم مدیریت میره و نظارت بر تمام تصاویر امری دشوار به نظر میرسه.. از اونجایی هم که بخش گالری یکی از بخش های محبوب کاربران فارس پیک به حساب میاد فکر نمیکنید با حذف این بخش از محبوبیت سایت کم خواهد شد ؟
در حال حاضر اخطاری از سمت ساماندهی برای ما ارسال نشده اما من از روند سیستم فیل طر اطلاعی ندارم میشه دوستان با تجربه تر بگند اگر موردی در گالری مشاهده بشه ابتدا اخطار میدند یا کلا" نسبت به فیل طر کردن سایت اقدام میکنند ؟
ممنون از همکاری دوستان عزیز.
سلام . سایتتون واسه شروع خیلی خوبه و امیدوارم موفق باشید. اما چند نکته :
1. هر کاری توی فضای مجازی دغدغه های خاص خودش رو داره . توی اینجور کاری نظارت بر تصاویر در همه حال ضروریه (چه اول کار باشه و چه اوج کار)
2. الان اخطاری دریافت نمی کنید . اما به مرور و با استفاده شدن این عکس های در وبلاگهایی که وارد پرونده های قضایی میشن، اخطارها به شما هم به عنوان میزبان تصاویر اون وبلاگ ها شروع میشه. البته اخطار به شرطی هست که در سایت وزارت ارشاد سایتتون رو ثبت کرده باشید. و الی چون مشخصات تماسی از شما ندارن (برای تذکر) خیلی زود به مرحله ی ***** ختم خواهید شد.
3. اینکه میگید بخش گالری از بخش های محبوب سایت شماست و دلتون نمیاد حذفش کنید(!) هم نشون میده به نوع تصاویری که در سایتتون آپلود میشه آگاهید و بدتون نمیاد همین مدل تصاویر (مبتذل و غیره...) باعث افزایش بازدید و حفظ یه سری از کاربراتون بشه!!! پیشنهاد می کنم اگر به دنبال افزایش بازدید به این روش هستید کلا قوانینتون رو ویرایش کنید! چون سنخیتی بین این دو موضوع(قوانین سایتتون و محتوای بارگذاری شده) وجود نداره!
موفق باشید!
ببخشید این اپلود سنتره یا سایت ... هست؟:65:
یک فکری واسه عکسای داخلش بکنید /:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lover_irani
با تشکر از پیشنهادات و انتقادات سایر دوستان، اول ممنونم از همه بابت حمایت و راهنمایی های سازندشون.
نکته دیگه اینکه نظر شما اینه بخش گالری رو کلا" باید از سایت برداشت یا منظورتون نظارت بیشتر هست ؟ چون در حال حاضر حجم فایل های آپلود شده محدود و اندک است اما با گذشت زمان حجم این تعداد تصاویر بسیار فراتر از نظارت روزمره تیم مدیریت میره و نظارت بر تمام تصاویر امری دشوار به نظر میرسه.. از اونجایی هم که بخش گالری یکی از بخش های محبوب کاربران فارس پیک به حساب میاد فکر نمیکنید با حذف این بخش از محبوبیت سایت کم خواهد شد ؟
در حال حاضر اخطاری از سمت ساماندهی برای ما ارسال نشده اما من از روند سیستم فیل طر اطلاعی ندارم میشه دوستان با تجربه تر بگند اگر موردی در گالری مشاهده بشه ابتدا اخطار میدند یا کلا" نسبت به فیل طر کردن سایت اقدام میکنند ؟
ممنون از همکاری دوستان عزیز.
عزیز مشخص نمیکنه ...
رواله خاصی نداره یعنی قانونه ثابتی نداره که اول قبل از *****ینک اخطار بدند...در بیشتر موارد اخطار نمیدند و سریعا سایت رو ***** میکنند..
با تشکر از همه دوستانی که نظرات سازنده خودشون رو با بنده حقیر در میون گذاشتند.
تذکر دوستان کاملا" به جا و منطقی بود به همین خاطر تصمیم به تغییراتی هرچند کوچک در سیاست کاری فارس پیک گرفتیم.
حقیقت من از بند پ استفاده کردم و طی توافقی که با مسئولین این امر داشتم ازاشون تقاضا کردم در صورت مشاهده هر گونه مورد خلاف و گزارش تخلف از طرف بازدیدکنندگان آدرس لینک عکس مورد نظر رو بدون اطلاع قبلی به تیم مدیریت فارس پیک فیل طر کنند..
به عنوان نمونه :
آپلود عکس رایگان و نامحدود با لینک مستقیم .:. فارس پیک
در ضمن قرار شد نه به خاطر ترس از چیز خاصی بلکه به خاطر رعایت شئونات اسلامی و وجدان کاری کلیه تصاویری که خلاف قوانین هستند از سایت حذف شوند.
یک مژده دیگه هم بدم که قراره در ورژن بعدی فارس پیک شاهد سیستم زد تصاویر اخلاقی اتوماتیک بر اساس معیار های رنگ بندی صفحه و درصد های استفاده آن که در برنامه نویسی تحت وب امری دشوار و غیر قابل تصور است صورت بگیرد..
کلیه دیدگاه های شما عزیزان را به دیده ی منت می گذاریم.
ممنون از همه دوستان.
شما چه بند پ داشتید ؟؟ سایتتون که کلا قیل تر شده!!!!
نقل قول:
شما چه بند پ داشتید ؟؟ سایتتون که کلا قیل تر شده!!!!
فيل نيست