پاسخ : دوستانی که دلار ارزون میخواند دنبال کنند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
این آقا مثل ماجرای یکی شد ..
طرف نشسته بود زیر یک درختی تکیه به دیوار. به خدا میگفت خدایا 100 دینار برام از آسمون بنداز. 99 دینار شد نمیخوام الا 100 تا.صاحب خانه ها بالا دیوار بوده حرفاش رو میشنوه. یک کیسه 99 دیناری میندازه پایین . میشماره میبینه 99 دیناره رو میکنه به خدا میگه خدا یکی طلبت ! صاحب مال میاد پایین داد میزنه ای مردک. بیا پول من رو بده فلان بهمان . قبول نمیکنه رفیق ما. تا اینکه میگن برید پیش قاضی. میرن محکمه. قاضی ازشون میپرسه مشکل چیه. ماجرا رو شرح میدند واسش ! طرف ما به قاضی رو میکنه میگه جناب قاضی این مردک توی باغ دنیا نیست . خیالاتی هست . تهمت میزنه. دیوانه است. الان ببین . لابد میخواد بگه این اسبی که باهاش اومدیم و دم در است مال اونه ! مرد گفت مگر این مال من نیست ؟؟ گفت قاضی الان میگه این لباس ها مال من است . مردک گفت مگر اینطور نیست ؟؟ گفت قاضی همینطوری گیر داده میگه پول ها مال من است ! گفت مگر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قاضی نگاهی انداخت و گفت این مردک دیوانه را بیاندازید زندان تا دیگر تهمت و افطرا به کسی نزند ....
حالا ما سرور گرفتیم . صاحب هم نشدیم و مال ما هم نبود. این آقا میخواست زرنگی کنه یا به پول ضرر کرده سرورش برسه ولی نشد . این وسط هم من به بندازه مال ام استفاده کردم !
اخاذی خیلی کلمه جالبی هست که این روز ها همه استفاده می کنند ! ماشاءلله ! مردم ما داریم ؟ والله . خلاصه . هر کسی که شماره تلفن خواست تا اطلاعات کامل بدست بیاره بگه. و دوستانی که آبادان و خرمشهر هستند صرافی حلمی زاده رو میشناسند . یا علی
اون دنیا ما پول رو حواله زدیم.یه 50 تومن هم بابت 32تا آی پی و فلکسی پک دادین که پول فلکسی پکش هم نمیشود.
... خورد پول ادد هارو.اما 350تومن سرور رو من حواله اوندنیا کردم که منیون ما باشین .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
اون دنیا ما پول رو حواله زدیم.یه 50 تومن هم بابت 32تا آی پی و فلکسی پک دادین که پول فلکسی پکش هم نمیشود.
... خورد پول ادد هارو.اما 350تومن سرور رو من حواله اوندنیا کردم که منیون ما باشین .
من و شما با همدیگه دوستی هایی داشتیم ! صلاح هم نیست این تاپیک رو کش بدیم برادر من. اگر شما میگید این هزینه حق شماست خب باشه. بنده هم اگر مایل باشید خورد خورد واریز می کنم و میسپارم دست خدا همه چی رو . قبوله ؟ که دیگه کش هم ندیم ماجرا رو عزیز. چشم تو چشم زیاد میشیم ...
امروز حتی توی تهران تمامی صرافی ها بسته بودن حتی فردوسی که مرکز صرافی ایران هست که اونجا اصلا درگیری بوده
بعد چطور توی ابادان این قیمت داره پیدا میشه ؟ !!! توی روزی که اصلا ارز قیمت نداشته و عرضه نشده
از کی تا حالا صرافی از مسافر ارز میخره بجای دولت ؟
از کی تا حالا ابادان خیلی مسافر داره ؟ والا من 12 سال اهواز زندگی کردم و چندین بار هم ابادان اومدم و اشنایی کامل دارم بعید میدونم همچین چیزی حقیقت داشته باشه
جای اینکه سه ساعت داستان بنویسید میتونید پاشید بیاید اینجا و ببینید موضوع چی هستش ! نیازی نیست این همه سیاست بریزید توی این تاپیک و از دونسته هاتون بگید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
شماره صرافی پ.خ کنید
ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
دوستان این صرافی در شهرستان آبادان هستش.
ها ولک ببینوم بچه آبودانی !! همینه بگووووو
شما اول سرور مجازی مارو بده میخواستی رایگان بدی 2لار ارزون پیشکش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
سرور رو فروختم. ولی برای اینکه به شما یک حالی داده باشیم بهت یک سرویس میدم روی سرور جدید . فقط یک مقداری صبر کن تا پارتیشن بندی و نصبش تمام بشه . ممنون ازت :-)
یحتمل رفتی از تایلند هارد سفارش بدی پارتیشن بندی کنند !!!
http://www.webhostingtalk.ir/f11/596...tml#post553837
من آبادان هستم ،
آدرس و شماره بده فردا صبح برم اونجا
پیشنهاد دوستانه:
دوست گرامی، دلار تقلبی از مبدا عراق شدیداً زیاد شده...
اگر اسکناس میخرید حتماً اطمینان حاصل کنید...
من از صرافی بانک پول تقلبی گرفتم...(!)
موفق باشید.
دوستان من تو همین شهرستان ابادان هستم فردا شب میرم چندتا صرافی سوال میکنم اگر بود حتما خبرش به شما دوستان میدم! سعی میکنم کلیپ یا صدا تهیه کنم اگر شد.............. :)