پاسخ : هاست دانلود بهتره یا vps !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheitonakshirazi
من تجربه بهم ثابت کرده وی پی اس بهتره
1-منابع اختصاصی هست براتون نه اشترکی
2-شما هاست دانلود بگیرین باید کلی هزینه اینترنت بدین تا بتونین اطلاعاتتونو آپلود کنین (ولی وی پی اس همون داخل ویندوز میتونین دانلود کنین) این موضوع خیلیا بهش توجه نمیکنن که باید رو هزینه هاست دانلودشون بکشن
وگرنه بقیه خصوصیت هاشون یکی هست
معمولا مدیران سرور وی پی اس هایی که بهتون میدن یک امنیت نصبی داره که شما میتونین امنیتشو هم بالا تر ببرین اونم کاری نداره
1-آپدیت کنین ویندوزو هر از چند گاهی
2-پورت ریموتو عوض کنین
3-فایروالو فعال کنید
کار سختی نیست
"2-شما هاست دانلود بگیرین باید کلی هزینه اینترنت بدین تا بتونین اطلاعاتتونو آپلود کنین (ولی وی پی اس همون داخل ویندوز میتونین دانلود کنین) این موضوع خیلیا بهش توجه نمیکنن که باید رو هزینه هاست دانلودشون بکشن"
؟؟؟؟!!!
چطور؟ مگه آپلود با لیچ انجام نمیشه ! یعنی با سرعت اینترنت من آپلود میشه! شدنی نیست که مثلا 1 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
index.mailbox
آقا دومین پیچ گوگل همین سایت میاد
GigaSize.com: Host and Share your files صد در صد تضمینی هست / میگن "هاست دی ال" ولی بازم من نمیتونم بهش اعتماد کنم تازه میبینید که همون جور که قیمتش بالاست به نسبت کیفیتش هم پایین تره آیا از سرویس ابری استفاده میکنه؟ نه خیر از کدون تکنولوزی استفاده میکنه؟ یه قالب درس درمون نداره با اون سیستم سفارشش تازه این حالا سر کشور هست
اینی که لینکش رو اینجا گزاشتی اپلود سنتره . هاست دانلود نیست
1 ترا 10 دلار !!!!
نقل قول:
چطور؟ مگه آپلود با لیچ انجام نمیشه ! یعنی با سرعت اینترنت من آپلود میشه! شدنی نیست که مثلا 1 گیگ
هاست دانلودی که میخوای بگیری باید قابلیت نصب رپیدلیچ داشته باشه تا بتونی ریموت اپلود کنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
u30f
اینی که لینکش رو اینجا گزاشتی اپلود سنتره . هاست دانلود نیست
1 ترا 10 دلار !!!!
فرقش چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
index.mailbox
فرقش چیه؟
به زبون ساده هاست دانلود لینک مستقیم میده آپلود سنتر غیر مستقیم . البتته تفاوت خیلی زیادی با هم دارن .
این یه جورایی شبیهه اپلودباز و هیپ فایله !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
u30f
به زبون ساده هاست دانلود لینک مستقیم میده آپلود سنتر غیر مستقیم . البتته تفاوت خیلی زیادی با هم دارن .
این یه جورایی شبیهه اپلودباز و هیپ فایله !
اوکی! سودش تو جیب اوناست ولی لینک مسقیم میدن
میشه یه سایت هاست دانلود خارجی معرفی کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
index.mailbox
اوکی! سودش تو جیب اوناست ولی لینک مسقیم میدن
میشه یه سایت هاست دانلود خارجی معرفی کنید؟
چرا از هاست دی ال نمیگیری ؟
اگه بخوای از خارج بگیری تو واریز وجه دچار مشکل میشی و اینکه در صورت نیاز به پشتیبانی باید زبانت خوب باشه . البته نمیدونم شاید با این موارد مشکلی نداشته باشی .
آخرش به همون جا میرسم ولی میخوام ببینیم اصلا تو خارج چیزی به نام هاست دانلود دارن :-| ایزانی جماعت این سرویس رو خودش ابدا کرده؟
وی پی اس برای سایت دانلود خیلی بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
وی پی اس برای سایت دانلود خیلی بهتره
این همه دلیل اوردم حالا شما میگی vps / نمیخوننا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
index.mailbox
فرقش چیه؟
عزیز چرا سخت میگیری هاست دانلود ی چیزی مثل همون هاست میزبانیه فقط فرقش اینه که غیر از پهنای باند و حجم دیگر امکانات صفره یعنی شما فقط میتونی فایل آپلود کنی همین