thank you
نمایش نسخه قابل چاپ
thank you
در حال حاضر نه.
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
این تم رو اول ما استفاده کردیم که این هم جریان داره که به موقش یه تایپیک می زنم تا شماها قضاوت کنین.
Virtouzzo
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
1. از امریکا
2. بله
3. بله
4. پورت سرور اصلی 1 گیگ و پورت هر vps 100 هست
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
خوش بختانه دیروز تو wHT آن نشودم ولی مشخص بوده که جریان چی بوده چون اینجا این چیزا زیاده
وحید جان ممنون.
یه دونه 6 تومنی برای 1 ماه می خواستم ببینم چه جوریه
سلام.
من از جاهایی که سرور می گیرم قیمتشون خیلی از کارو کمتره.پول لایسنس virtuozzo هم تقریبا من نصف بقیه جاها می دم.
ولی هرچه قدر فکر می کنم نمی فهمم شما چه طوری vps با 2گیگ رم را می دی 50 تومان!!
نظر من اینه این پلن ها حداقل overselling یک و نیم الی دو برابر دارند(البته این نظره منه و شاید دوستمون با توضیحات نظر من رو هم عوض کردند)
مشخصات سرور اصلی چیه؟
پول لایسنس windows و virtuozzo و پورت 1 گیگابیت و این قیمت ها !!!!!
از نظر من محاله
ما در خرید استراتژی خاصی داریم که باعث می شه که ارزان بخریم و ارزان بفروشیم. و سرور ها overselling نیست اگه خواستید میتونید تست کنین.
و برای دوستانی هم که شک دارند و میگن overselling هست به زودی سرور مجازی با همین قیمت با مجازی ساز Xen ارائه میشه تا جای هیچ شکی نباشه.
سرور ها ما Dual AMD Opteron 2216 Dual Core با حداقل 8 گیگ رم است.
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
اگر دیده باشد ما امکان تست و برگشت پول رو قرار دایدم تا کسانی که اطمینان ندارن اول تست کنن و بعد بخرند.
xen را میشه این قیمت داد.ولی virtuozzo را از نظر من نه.
به هر حال ممنون از پاسخ شما