پاسخ : بازار هاستینگ و مدیریت سرور فرومایه ترین و پست ترین شغل کشور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
تصمیمات لحظه بی فایده است
من یک پرسش دارم :
چرا این پست ها و این تصمیم ها و اینکه چرا کاربران بد عادت شده اند را وقتی میخواهید پیگری و حل کنید که شرایط ارز تغییر میکند یا قانون خاصی به اجرا در میآید؟؟؟
نگویید که قبلا شرایط بهتر بود . بلکه باید گفت خودمان کردیم اینم نتیجش
تا سه ماه پیش بحس داغ هاست تابستونی بچه مدرسه ای ها بود حالا هم که ارز بالا رفته بحس هزینه و احترام داغه...
همکاره محترم وقتی من به شما و شما به من احترام نگذاریم به اسم رقابت قیمت ها را پایین نیاوریم یا مفتی کار نکنیم آیا باز کاربر بد عادت میشود؟؟؟
مثال:
کاربر: آقا من یه سرور اختصاصی میخوام که روش وی ام ویر نصب بشه و اینکه ایزو های سیستم عامل x,y,z را هم برام آپلود کنید و یک میکروتک هم روش ران کنید و پورتهای مشکل دار را هم ببندید
هاستینگ : مشکلی نیست اگر دوست داشته باشید سی پنل هم برای شما کانفیگ میکنیم ( یه جورایی تو رو جون مادرت بخر !! )
نتیجه : کاربر میره به سمت زیاده خواهی ، البته وقت و عصاب شما هم بماند
حال اگر هاستینگ چنین جوابی میداد : کاربر گرامی وظیفه ما پوشش سخت افزاری میباشد و هر گونه پشتیبانی نرم افزاری شامل هزینه خواهد بود در صورت تمایل اعلام کنید تا محاسبه شود.
نتیجه: این اطمینان را میدهم که کاربری که از شما محصولی خواسته تحقیق خود را از بابت خود محصول کرده پس احتمال نگرفتن سرویس خیلی پایین است و از طرفی میداند که خبری از درخواست اضافه نیست و فرهنگ درست جایگزین میشود یک خاصیت خوب دیگر که دارد این است که کاربر با معلومات ظعیف هم دور شما را خط میکشد و هم به شما و خودش لطف بزرگی کرده
در زمینه سرور مجازی هم همین مسئله صادق است و هاستینگ.
شاید کسی بگوید در این صورت کاربر خرید نمیکند!؟
نمونه همین شرکت خودمان در خدمت خیلی از همکاران عزیزمان میباشد اما کسی دیده که ما خدمات نرم افزاری ارائه دهیم؟؟؟ آیا مشکل فروش پیدا کردیم ؟؟؟ آیا مورد آنجوری ;) داشتیم ؟؟
این بحس سر دراز دارد....
اما در آخر از استارتر خیلی متشکرم که واضح بیان فرمودند و همکاران عزیزمان جسارت این بنده را پذیرا باشید
یک دست صدا نداره دوست عزیز تو ایران فقط شما نیستی یا کسی با خصوصیات شما نیست که بخواد سرویس هاستینگ یا سرور ارائه بده!
الان شاید تو هر 50 خانواده ایرانی یکی از اعضای این خانواده ها حداقل یه نمایندگی هاستینگ داره شاید این آمار درست نباشه ولی یه مدت دیگه از اینم بدتر میشه
به کی میخوای بگی این حرفارو؟؟؟؟این فرهنگ ملت ایرانو با این چیزا نمیشه درست کرد! کار از ریشه خرابه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
تصمیمات لحظه بی فایده است
من یک پرسش دارم :
چرا این پست ها و این تصمیم ها و اینکه چرا کاربران بد عادت شده اند را وقتی میخواهید پیگری و حل کنید که شرایط ارز تغییر میکند یا قانون خاصی به اجرا در میآید؟؟؟
نگویید که قبلا شرایط بهتر بود . بلکه باید گفت خودمان کردیم اینم نتیجش
تا سه ماه پیش بحس داغ هاست تابستونی بچه مدرسه ای ها بود حالا هم که ارز بالا رفته بحس هزینه و احترام داغه...
همکاره محترم وقتی من به شما و شما به من احترام نگذاریم به اسم رقابت قیمت ها را پایین نیاوریم یا مفتی کار نکنیم آیا باز کاربر بد عادت میشود؟؟؟
مثال:
کاربر: آقا من یه سرور اختصاصی میخوام که روش وی ام ویر نصب بشه و اینکه ایزو های سیستم عامل x,y,z را هم برام آپلود کنید و یک میکروتک هم روش ران کنید و پورتهای مشکل دار را هم ببندید
هاستینگ : مشکلی نیست اگر دوست داشته باشید سی پنل هم برای شما کانفیگ میکنیم ( یه جورایی تو رو جون مادرت بخر !! )
نتیجه : کاربر میره به سمت زیاده خواهی ، البته وقت و عصاب شما هم بماند
حال اگر هاستینگ چنین جوابی میداد : کاربر گرامی وظیفه ما پوشش سخت افزاری میباشد و هر گونه پشتیبانی نرم افزاری شامل هزینه خواهد بود در صورت تمایل اعلام کنید تا محاسبه شود.
نتیجه: این اطمینان را میدهم که کاربری که از شما محصولی خواسته تحقیق خود را از بابت خود محصول کرده پس احتمال نگرفتن سرویس خیلی پایین است و از طرفی میداند که خبری از درخواست اضافه نیست و فرهنگ درست جایگزین میشود یک خاصیت خوب دیگر که دارد این است که کاربر با معلومات ظعیف هم دور شما را خط میکشد و هم به شما و خودش لطف بزرگی کرده
در زمینه سرور مجازی هم همین مسئله صادق است و هاستینگ.
شاید کسی بگوید در این صورت کاربر خرید نمیکند!؟
نمونه همین شرکت خودمان در خدمت خیلی از همکاران عزیزمان میباشد اما کسی دیده که ما خدمات نرم افزاری ارائه دهیم؟؟؟ آیا مشکل فروش پیدا کردیم ؟؟؟ آیا مورد آنجوری ;) داشتیم ؟؟
این بحس سر دراز دارد....
اما در آخر از استارتر خیلی متشکرم که واضح بیان فرمودند و همکاران عزیزمان جسارت این بنده را پذیرا باشید
حامد خان دقیقا همین هست که شما میفرمایید .
مثال واضح تر همین سرور های مفتاد تومنی کیم سوفی یا ا وی اچ آفر به کاربر میدیم مثلا از کانادا بر میگرده میگه فلان کس با کلی امکانات و پشتیبانی میده 100 تومن شما چقدر قیمتاتون پرته
باید دست به دست هم بدیم برای بقا برای ارزش بخشیدن به هرچی که براش یه عمر زحمت کشیدیم
کار دیگه از حرف گذشته باید فکر عمل باشیم
بله به نظر منم باید یک اتحادیه چیزی درست کنیم خودمون سامان دهی کنیم محتی برای برنامه نویسی و... الان بعضی کار بی کیفیت پر از باگ به ملت تحویل می دهند بعد دیگران که کار درست و حسابی می کنند بی کار شدند
آرش؛ مطمئن باش تا اشخصای که در این حرفه هستند به خودشون، وقتشون، اعصابشون، سلامتیشون، هزینه ایی که میکنن و ... احترام نمیزارن قطعا خریدار هم احترام نخواهد گذاشت و همین شکل دیگران... هروقت بیش از نیمی از اشخاص بازار به این اصل رسیدند مطمئن باش همه چیز رو به بهبود خواهد رفت...
موفق باشید
متاسفانه بازاری که قسمت اعظمی از اون در دنیای مجازی جریان داره بهتر از این نمیشه. اگر هاست یک چیزی بود که حتما باید از مغازه سرکوچه ها می خریدید هرگز اینگونه نمی شد.
ببخشید که میون کلامتون صحبت میکنم! درسته که بخش هاستینگ خیلی تحت فشار هست اما استدلال شما هم از بقیه تخصص ها و مخصوصا کارهایی که با اینترنت در ارتباط هست ، غلط هست و به نوعی من دید نادرستی رو از صحبتهاتون میبینم.
اینکه فکر میکنید یک گرافیک ماوسش رو تکون میده و یک طرح گرافیکی از آب در بیاد و با قیمت بالا اون رو به مشتری میده یا یک طراح وب با چهار تا کلیک یا به قول شما میکس کردن به همین صورت و همینطور برنامه نویس و و و ...
اگر بخوایم اینطوری نگاه کنیم که میگیم مدیریت سرور هم چهار تا دستور زدن هست دیگه !
این طرز فکر اشتباه هست همه اینها زحمت میکشند ! همونطور که گرافیست کپی کار داریم ، هاستینگ بدون مسئولیت و مشکل دار هم داریم. این چه طرز فکری هست که میخواید با تخریب بقیه تخصص ها ارزش تخصص خودتون رو بالا ببرید.
صحبتهاتون با ارزش هست و به نظرم باید نتیجه گیری بشه و بهش عمل کنند اما در شرایطی که به جای تخریب بقیه کارها یا کم ارزش دونستن بقیه تخصص ها به ارزش کار خودمون بها بدیم.
هاست الان از یک ساندویچ هم تو ایران ارزونتر شده . دلیلش هم سادست ، یه نفر میره یه نمایندگی با 25 هزار تومن میگیره و هاستینگ راه میندازه .
هاستینگ مسخره ترین شغلی ما ایرانی هاست
تنها چند مورد رو مثال میزتم :
تو کشور ما اصلا چیزی به نام مدریت وجود نداره پس در نتیجه ارزم همین جوری با کله میره بالا و ما بیچاره میشیم چون به ما ارز دولتی تعلق نمیگیره
مشتریان هاستینگ 50 درصدشون نوجوان هستیند و ماهی حدود 20-3 تومن زیاد زیادش پول تو جیبی میگیرند
این سرور ها کلا باهاش 3 کار اساسی انجام میشه اکانتینگ و میزبانی و اپلود و دانلود پس بیشتر از اینم انتظار نداشته باشید
از همه مهمتر قدرت خرید کم شده و قیمت ها زیاد تو این 5 ماه اخر غیر از اینکه کلا قیمت همه ی کالا ها مثل هر سال میره بالا امسال ارزم رفت روش در نتیجه به اوج بیچارگی رسیدن ملت
ما هم داریم اینجا 24 ساعته واسه هم درد دل میکنیم ولی بجایی نمیرسیم ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alishadmehr
ببخشید که میون کلامتون صحبت میکنم! درسته که بخش هاستینگ خیلی تحت فشار هست اما استدلال شما هم از بقیه تخصص ها و مخصوصا کارهایی که با اینترنت در ارتباط هست ، غلط هست و به نوعی من دید نادرستی رو از صحبتهاتون میبینم.
اینکه فکر میکنید یک گرافیک ماوسش رو تکون میده و یک طرح گرافیکی از آب در بیاد و با قیمت بالا اون رو به مشتری میده یا یک طراح وب با چهار تا کلیک یا به قول شما میکس کردن به همین صورت و همینطور برنامه نویس و و و ...
اگر بخوایم اینطوری نگاه کنیم که میگیم مدیریت سرور هم چهار تا دستور زدن هست دیگه !
این طرز فکر اشتباه هست همه اینها زحمت میکشند ! همونطور که گرافیست کپی کار داریم ، هاستینگ بدون مسئولیت و مشکل دار هم داریم. این چه طرز فکری هست که میخواید با تخریب بقیه تخصص ها ارزش تخصص خودتون رو بالا ببرید.
صحبتهاتون با ارزش هست و به نظرم باید نتیجه گیری بشه و بهش عمل کنند اما در شرایطی که به جای تخریب بقیه کارها یا کم ارزش دونستن بقیه تخصص ها به ارزش کار خودمون بها بدیم.
من اول از شما تشکر میکنم که نظرتون رو دادید .
بهتر هست ساده باهم صحبت کنیم .
برای اینکه شما یک مدیر سرور خوب بشید باید توانایی هاتون رو توی عمل هم نشون بدید به همین خاطر شما باید دوره های حرفه ای مدیریت رو بگذرونید و بهرحال برای اثبات تخصصتون مدرکی بگیرید . تا همگان هم بدونند سطح دانش شما چطور هست ؟
برای اینکه شما یک گرافیست خوب بشید باید به کلاس های فتوشاپ برید و تمرین کنید و ... اما چطور نشون میدید که در عمل هم کار طراحی میزنید چند تا نمونه کار جمع میکنید میزارید توی سایت یا وبلاگ میشه نمایش دهنده ی توانی شما
برای اینکه شما یه طراح وب بشید مثل یه گرافیست همین راه رو ادامه میدید و همچنین برنامه نویس
اما من که مدیر سرور هستم چطوری کیفیت کارم رو به شما نشون بدم ؟ پسورد روت های مشتریام رو بدم چک کنید ؟ من باید توی تخصصم برم مدارک بین المللی رو بگیرم که شما به توانایی من اشراف پیدا کنید چطور ؟
برای 40 ساعت آموزش RHCA حداقل 5000 دلار یک اقامت یک هفته ای توی سنگاپور و بالطبع هزینه ی ورود به امتحان رو بدم اما در نهایت چی ؟
برای دریافت یه مدرک Comptia Linux+ باید بنده یه هزینه ی سنگین برای حضور در کلاس ها بدم هزینه ی اقامت یک هفته ای در ایتالیا و در نهایت هزینه ی ورود به امتحان
چرا جای دور بریم همین دوره های LPI توی تهران میدونید چقدر هزین بردار هست ؟ میدونید برای گرفتن پایه ای ترین مدیرک ال پی آی که LPIC1 هست باید به قیمت الان 700 هزار تومن بدید ؟
با این حساب ها و هزینه ها چرا کار من باید حد اقل 1 دهم هزینه ی کار یه گرافیست کار یه راننده تاکسی کار یه کشاورز یا طراح وب باشه در صورتی که 10 برابر وقت گیر تر هست ؟
فکر نمیکنید در حق من و امثال من چقدر ظلم میشه ؟
فکر نمیکنید که زمانی که یه سرور به مشکل میخوره من و امثال من چقدر باید زحمت بکشیم برای عیب یابی ؟همش میشه محیط فتوشاپ ؟ یا فکر کردید مثل IDE های برنامه نویسی ما دیباگر داریم ؟
در آخر کاربر میزنه نتیجه نداد مانی بک این حرف توهین به شعور من و امثال من هست توهین به زمانی که صرف کردیم
الان چی میگید بازم میگید 4تا دستور هست ؟
سلام واقعا خیلی خیلی ممنون
خیلی وقت بود که میخواستم این حرفارو بزنم اما فکر میکردم که اگه بزنم تیربار خواهم شد اما حالا که تک تک این پستارو خوندم مطمئن شدم همه باهم این مشکل داریم تو کشورهای دیگه vps میدن 100دلار در حای که اینجا همون سرور 15تومان قیمتشه یه روز انقدر اعصابم خورد بود که با خودم فکر میکردم یه گروهی بود که برای هاستینگ یه سری قوانین و تعرفه هایی میبود که اگه کسی از اونا پیروی نمیکرد اون گروه بره کل سایتشو بیاره پائین میدونم بچه گانه هست اما وقتی میام میبینم تاپیک زده شده رم یک گیگ فقط 8500تومان اعصاب خورد میشه اخه مگه چقدر میخواد فشار بیاره ر سرور و اورسل کنه که پول خود سرور در بیاد حالا در امد هیچ
راهی جز اینکه یک صنفی تشکیل بشه مثلا توی همین انجمن یه سری قوانین و تعرفه ها باشه همه بیان از اون پیروی کنند
و برای بخش فروش هم قوانین صفت و سختری ارائه بشه
خیلی از این تاپیکها زده شده همه بی نتیجه موندن اما دوستان یه فمری کنید به نتیجه ای برسیم