پاسخ : فروش ویژه سرور های با کیفیت عالی و پشتیبانی 24 ساعته رم یک گیگ فقط 20 تومان پورت 1 گیگ از دیتا سنتر راد استیشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1991h
تایید میشن
پیگیری میکنن مشکلات را...
با تشکر مهرداد عزیز لطف داری عزیز
پاسخ : فروش ویژه سرور های با کیفیت عالی و پشتیبانی 24 ساعته رم یک گیگ فقط 20 تومان پورت 1 گیگ از دیتا سنتر راد استیشن
با سلام و احترام خدمت کاربران عزیز
من هفته پیش از این اقا حسین سرور خردیم خداییش تا الان هیچ مشکلی نداشتم آپتایمش هم واقعا بالاست من با هاست و سرور مجازی که از این آقا گرفتم یک سایت موزیک راه انداختم
تا الان که سرعت و پشتیبانی خیلی بالا بوده خدا کنه همین طور هم بمونه
با خیال راحت خرید کنید منم اگر مشکلی در آینده پیدا کردم همین جا میگم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsmedia
با سلام و احترام خدمت کاربران عزیز
من هفته پیش از این اقا حسین سرور خردیم خداییش تا الان هیچ مشکلی نداشتم آپتایمش هم واقعا بالاست من با هاست و سرور مجازی که از این آقا گرفتم یک سایت موزیک راه انداختم
تا الان که سرعت و پشتیبانی خیلی بالا بوده خدا کنه همین طور هم بمونه
با خیال راحت خرید کنید منم اگر مشکلی در آینده پیدا کردم همین جا میگم
با تشکر
با تشکر دوست عزیز
پست اول ویرایش شد
باسلام،من هم اومدم تا بگم اگه دنبال کیفیت بالا با قیمت مناسب هستید حتما برای یکبار هم شده از ایشون سرور بخرید تا خودتون یک خرید خوب رو تجربه کنید.درضمن پشتیبانی تقریبا 24 ساعته خود آقا حسین به سرورهاشون هم ارزش دو چندان میده.
من که 100% از ایشون راضی هستم و امیدوارم همینطور ادامه بدن :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_keivany
باسلام،من هم اومدم تا بگم اگه دنبال کیفیت بالا با قیمت مناسب هستید حتما برای یکبار هم شده از ایشون سرور بخرید تا خودتون یک خرید خوب رو تجربه کنید.درضمن پشتیبانی تقریبا 24 ساعته خود آقا حسین به سرورهاشون هم ارزش دو چندان میده.
من که 100% از ایشون راضی هستم و امیدوارم همینطور ادامه بدن :x
با تشکر پیام جان
لطف داری مثل بقیه دوستان عزیز
من از ایشون سرور ندارم ولی باهاشون حرف زدم آدم خوبی هستند ! اخلاقه خوبی دارند
حسین جان تایید میشن.. خیلی پیگیر هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RT72
من از ایشون سرور ندارم ولی باهاشون حرف زدم آدم خوبی هستند ! اخلاقه خوبی دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farhood
حسین جان تایید میشن.. خیلی پیگیر هستند
ممنون دوستان عزیز شما لطف دارید
حسین وی پی اس ها واقعن کیفیت توپی دارن فول اسپید پشتیبانی 24 ساعته همه چیز عالیه مرسی از زحمتت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am0020
حسین وی پی اس ها واقعن کیفیت توپی دارن فول اسپید پشتیبانی 24 ساعته همه چیز عالیه مرسی از زحمتت
با تشکر اقا محمد