پاسخ : سيسكو يا مايكروسافت مسئله اين است
وحید جان یک سوال هم من داشتم ، این کتاب ها که فقط تئوری هست عملی رو چه کنیم ؟؟؟ (:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid
به به سیسکو :d
عزیزم خوب شما اصلا فیلد کاریت رو مشخص کن
میخوای شبکه کار کنی؟ یا فقط میخوای مدرک بگیری؟ یا فقط برای استخدام این جور چیز هاست
اگه میخوای شبکه کار کنی که باید هم ویندوز رو خوب کار کنی و هم لینوکس و به خصوص سیسکو
از لحاظ قدرت که سیسکو حرف اول رو میزنه اصلا توش شکی نیست پایداری خیلی بالایی هم داره و بیشتر شبکه های دنیا هم ساختارش سیسکو هست
اگه هم میخوای فقط مدرک بگیری که برو هر جا اسمتو بنویس کلاس هاشو برو و مدرکشو بگیر
اگر بحث کار کردن باشه و علمش اون فرق میکنه تنها کاری که باید بکنید اینه که خود کتاب های cisco رو از سایت ciscopress بخری با قیمت خیلی کم و بخونیشون واقعا خوب نوشته شده هست و همیشه هم توی بحث شبکه هم ریفرنس هایی که میخونی زبان اصلی بخون چون بقیش فایده نداره (تجربه شخصی)
همیشه کلاس کاری سیسکو هم بالاتر از ویندوز بوده
اگه بتونی اینجا ریفرنس های اصلی رو بخونی و مدرکشو غیر ایران بری بگیری خیلی خوبه العان بالاترین رشته کامپیوتری هم هست از لحاظ در آمد
تو ایران هم کار براش فتو فراون ریخته من که خودم یه چیزایی از سیسکو میدونم (خیلی کم) خیلی پروژه های درست حسابی گیرم اوده و از پسشم بر اومدم
کلا یکی از دلایلی هم که هاستینگ کار نمیکنم اینه که شبکه واقعا راحته در آمد خیلی خوبی هم داره توی جایی هم که داری کار میکنی دسترسیت از همه بیشتره دلیل اینکه کسی هم تو این کار نیومده اینه که شبکه مثل ریاضیه یه سریا ها خوب یاد میگیرند یه سری هم نمیتونند حالا اگه علاقه هم داشته باشند
یه چیزی هم بگم هر چی خرج یاد گرفتن سیسکو کنی اینو یادت باشه در میاری دیرو زود داریه ولی سوخت و سوز نداره
برو کتاب ccna - 640 802 رو بگیر بخون فولش کن بعد خودت راه میفتی
کلا سیسکو زندگیتو عوض میکنه
کلاس های ویندوز هم چیز خاصی نداره میتونی وقتی داری سیسکو ها رو میخونی اونا هم بخونی خیلی ساده هست ویندوز
موفق و پیروز باشید !
به به آدم از این دوستا داشته باشه همیشه موفق میشه چه خوب راهنمای کردی وحید
طوری بحث شد(درآمد خوب) منم علاقه مند شدم:)
یه چندتا رفرنس خوب دیگه میگی؟
نقل قول:
كه فقط كتابش كافي نيست دورشم حتما برم ديگه ؟
من یاد ندارم کتاب چیزی رو جا انداخته باشه
فکرش رو بکن وقتی تو یه چیزی رو میسازی و خودت هم کتابشو فکر میکنی چیزی از قلم بیفته؟
نقل قول:
اولش ccna هست كه ميشه icnd1,2 بعد هم network academy ؟ اوكي
دقیقا
نقل قول:
در مورد آموزشگاه نظري نداريد
من بودم وقتشو میزاشتم خود کتاب سیسکو رو میخوندم و فیلم های خود سیسکو رو میدیدم
نقل قول:
وحید جان یک سوال هم من داشتم ، این کتاب ها که فقط تئوری هست عملی رو چه کنیم ؟؟؟ (:|
سیمولیتور هایی واسه این کار هست میتونی از اینا استفاده کنی مثل packet tracer که میتونی یه شبکه شهری هم باهاش طراحی کنی با تمام تجهیزات ! وبعدا کانفیگ رو انتقال بدی
@ وحید: کتاباتو بذار اینجا بچه ها خوب میخرن ازت :-p
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4dmin
خب پس بخواييم سيسكو كار بشيم كه فقط كتابش كافي نيست دورشم حتما برم ديگه ؟ اولش ccna هست كه ميشه icnd1,2 بعد هم network academy ؟ اوكي
حالا من كه از رياضي خورم خوب بوده اينم ايشالا جواب ميده
اول هم از کتاب CCNA - 640 802 شروع كنم پس؟
در مورد آموزشگاه نظري نداريد
ممنون
حالا این icnd چیه ؟ زبان اصلی ؟
از گجا تهیه کنیم ؟
منم از این شروع کنم ؟
نقل قول:
به به آدم از این دوستا داشته باشه همیشه موفق میشه چه خوب راهنمای کردی وحید
\
دس میندازی منو ؟:d
نقل قول:
یه چندتا رفرنس خوب دیگه میگی؟
ادم وقتی 1 کتاب باشه میشینه میخونه تمومش میکنه ولی وقتی 10 تا باشه میگه آآآآآآآآ کی میخونه اینا رو !
نقل قول:
@ وحید: کتاباتو بذار اینجا بچه ها خوب میخرن ازت :-p
چیزی تهش نموند ! یه چنتاش مونده اونا هم میخوام بدم کتابخونه دانشگاه یعنی باید بدم :d
نقل قول:
حالا این icnd چیه ؟ زبان اصلی ؟
سلام کامبیز خوش اومدی اره کتاب هست و زبان اصلی برات آپلود کردم دانلودش کن و بخون
http://www.webhostingtalk.ir/dl/Ebook/ICND1.pdf
http://www.webhostingtalk.ir/dl/Ebook/ICND2.pdf
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
دس میندازی منو ؟:d
دوست دارم:d
در مورد مایکروسافت چی؟ راهنمایی میکنی؟
ببخشيد ها من CCNA - 640 802 پيدا نكردم همين دوتا pdf هست؟
وحید نویسنده هاش رو میگی؟Michael Valentine, Andrew Whitaker اینا هستن؟
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4dmin
ببخشيد ها من ccna - 640 802 پيدا نكردم همين دوتا pdf هست؟
زیاد خودت رو اذیت نکن بزار وحید دقیق بگه نویسنده هاش رو شاید پیدا کردم لینک دادم همینجا
سلام.
مختصر و مفید.
ماکروسافت و سیسکو هر دو Enterprise Solution هستند و یکی مکمل یکی دیگه هست.
99% سایت های دولتی و شرکت های بزرگ و شبکه های قدرتمند آنلاین و ... از سیستم های ویندوز بهره می گیرند.
پس در واقع اینطوری میشه:
1. سیسکو: ساختار شبکه، ایجاد فضای فعالیت مدیران، سیستم خام، آماده مصرف
2. ویندوز: ساختار بنیادی نرم افزاری، گردهمایی اطلاعات مورد نیاز، سیستم آماده بهره برداری!
من این دو رو اینطور در عمل دیدم و در حال حاظر هم تمام Business ما در ایران، امارات، آمریکا به همین شکل اداره میشه.
درضمن، در مورد دارمد، شما با مدارک ماکروسافت بیش از اون چیزی که تصور می کنی میتونی دارمد داشته باشی.
البته فقط مدرک مهم نیست، تجربه و قدرت و سرعت عمل در کارهای ماکروسافت شرط هست و حتی یکی از امتحانات Master Certification ماکروسافت از شما میخواد که حدود 40 خط فرمان رو در 60 ثانیه اجرا کنید و در نهایت جواب کار رو بگیرد، بدون مشکل!
خلاصه اینکه همانطور که وحید جام گفت، شما باید اول فکر کنی که هدفت از این یادگیری چیه و بعد تصمیم بگیری کدومش رو شروع کنی.
با تشکر.