پاسخ : در خواست سرور مخصوص ارسال ایمیل تبلیغاتی انبوه
بنا به تجربه ای که دارم از اسکریپت استفاده نکنید و بطور مستقیم از خودویندوز و با نرم افزار ارسال بفرمایید تا به میل سرور هم دسترسی داشته باشید. بطور مثال آی پی یکی از مشتریان بلوک شده بود. براحتی توسط نرم افزار ارسال می شد و پیغام موفقیت رو میداد(اگر اسکریپت هم بود قطعا همین پیغام رو میداد) اما پیام به ایمیل تستی که ما می خواستیم نیومد. میل سرور رو بررسی کردیم اعلام می کرد که آی پی بلوک شده! توصیه بنده این هست که از طریق ریموت و خود ویندوز ایمیل ها روارسال بفرمایید تا دسترسی به میل سرور هم داشته باشید.
نقل قول:
اسکریپت ارسال ایمیل انبوه هم نصب میکنید ؟
خیر ما فقط سرویس را تقدیم حضورتان میکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdrive
بنا به تجربه ای که دارم از اسکریپت استفاده نکنید و بطور مستقیم از خودویندوز و با نرم افزار ارسال بفرمایید تا به میل سرور هم دسترسی داشته باشید. بطور مثال آی پی یکی از مشتریان بلوک شده بود. براحتی توسط نرم افزار ارسال می شد و پیغام موفقیت رو میداد(اگر اسکریپت هم بود قطعا همین پیغام رو میداد) اما پیام به ایمیل تستی که ما می خواستیم نیومد. میل سرور رو بررسی کردیم اعلام می کرد که آی پی بلوک شده! توصیه بنده این هست که از طریق ریموت و خود ویندوز ایمیل ها روارسال بفرمایید تا دسترسی به میل سرور هم داشته باشید.
سلام
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید
چه تعداد در ثانیه و ساعت و روزانه ارسال میشه ؟
آیا باید اکانت smtp سرور اجاره بگیریم ؟
آیا شما نرم افزارشو دارید ؟
میتونید در این زمینه کمک کنید چون من هیچ تجربه ای در این کار با این نرم افزار ندارم
ممنون میشم
با سلام
دوست گرامی اگر هیچ تجربه ای ندارید خلاصه مراحل کار رو برای شما عرض می کنم(شیوه ای که نیاز به سرور مجازی هست البته):
1- تهیه سرور مجازی ویندوز با رم مناسب(بنده 1 گیگ رو حداقل توصیه می کنم)
2- نصب میل سرور و تنظیم کامل اون به همراه ایجاد یک اکانت smtp
3- نصب نرم افزار ارسال ایمیل گروهی روی وی پی اس که در اینترنت زیاد هست اما مهم این هست نرم افزاری باشه که زبان فارسی رو ساپورت کنه و موضع رو هم بصورت فارسی و نه علامت سوال؟؟؟؟ ارسال کنه
4- تهیه متن و ورود لیست ایمیل و ارسال.
خب دوست عزیز اگر لطف کنید اسم نرم افزار حرفه ای برای ارسال و مناسب ایمیل مارکتینگ با قابلیت ایمپورت بانک حجیم + لینک دانلود میل سرور و اموزش + اموزش ایجاد اکانت رو توضیح دهید واقعا ممنون میشم
نرم افزارهای مناسب برای اینکار زیاد هستند. من خودم از Email Sender Deluxe که در همه سایت های دانلود نسخه فولش پیدا میشه استفاده می کنم. برای نصب میل سرور و کانفیگ هم بسته به نوع میل سرور شما داریه و هر میل سرور هم یک آموزش و داستان جدا. اگر نیاز به نصب و کانفیگ داشتید با بنده در تماس باشید می تونم براتون نصب کنم. اکانت هم ساخته میشه و در اختیارتون قرار می گیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdrive
نرم افزارهای مناسب برای اینکار زیاد هستند. من خودم از Email Sender Deluxe که در همه سایت های دانلود نسخه فولش پیدا میشه استفاده می کنم. برای نصب میل سرور و کانفیگ هم بسته به نوع میل سرور شما داریه و هر میل سرور هم یک آموزش و داستان جدا. اگر نیاز به نصب و کانفیگ داشتید با بنده در تماس باشید می تونم براتون نصب کنم. اکانت هم ساخته میشه و در اختیارتون قرار می گیره.
یک سوال اساسی ...
روزانه چقدر ارسال میشه ؟
من سرور رو از شما میگیرم
اما به صورت تست
آیا اگر در تعداد ارسالی و کیفیت ارسال راضی نبودیم میتونید هزینه را برگشت بدید ؟
تعداد ارسال روزانه بستگی به تعداد ایمیل ارسال و نحوه کانفیگ اون داره.
در ضمن ما فقط میزبانی وب رو بصورت تست ارائه میدیم که رایگان هست که در اون تست میزبانی وب هم امکان ساخت حتی یک ایمیل نیست! سرور های مجازی هم بصورت تست ارائه نمیدیم. اینهایی که بنده عرض کردم همگی بر پایه اطلاعات شخصی بود که داشتم. مسئولیت استفاده از سرویس های ما همگی بر عهده کاربر نهایی هست و ما حتی نصب و راه اندازی میل سرور و نرم افزار ارسال ایمیل گروهی رو بنا به سفارش کاربر انجام میدیم. مسئولیت سرویس با شماست. ممکنه دوستانی در این انجمن باشند که امکان تست رو برای شما فراهم کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdrive
تعداد ارسال روزانه بستگی به تعداد ایمیل ارسال و نحوه کانفیگ اون داره.
در ضمن ما فقط میزبانی وب رو بصورت تست ارائه میدیم که رایگان هست که در اون تست میزبانی وب هم امکان ساخت حتی یک ایمیل نیست! سرور های مجازی هم بصورت تست ارائه نمیدیم. اینهایی که بنده عرض کردم همگی بر پایه اطلاعات شخصی بود که داشتم. مسئولیت استفاده از سرویس های ما همگی بر عهده کاربر نهایی هست و ما حتی نصب و راه اندازی میل سرور و نرم افزار ارسال ایمیل گروهی رو بنا به سفارش کاربر انجام میدیم. مسئولیت سرویس با شماست. ممکنه دوستانی در این انجمن باشند که امکان تست رو برای شما فراهم کنند.
منظورم از تست اینه که اگر کیفیت ارسال و تعداد ارسال روزانه زیاد نباشه طی 7 روز درخواست ارسال برگشت پول بدیم
خیر. شما قوانین رو بخونید طبق صفحه
www.parsdrive.ir/moneyback.php
بازگشت وجه شامل سرویس های میزبانی وب هست اونهم به شرط مغایرت با شرایط ذکر شده هست.
حتماً هستند دوستانی که بصورت تست ای سرویس رو در اختیارتون بگذارند اما ما برای سرور های مجازی و اختصاصی تست نداریم.