:)) عجب !!! چه بدبختیه که گوگل رو میبندن:((
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا از شوخی گذشته .
من ب عنوان یک مسلمان پیشنهاد میکنم دو شنبه و سه شنبه اصلا استفاده نکنید .
روز های دیگه راه های ... هست برای استفاده .
وقتی هم گوگل ببینه از ایران بازدید نداره حساب کار دستش میاد .
فکر کنم شایعه باشه :)
بعد ببخشید چرا نباید استفاده نکنیم ؟
فیلمی که 5 ماه پیش پخش شد هیچکسم ازش خبر نداشت تا اینکه یه سری ..... اومدن زیرنویس کردن و کاملا" برنامه ریزی منتشرش کردن .
آزادی بیان یعنی هرچی که میخوای بگی حالا شاید شما یا هر کسی مشکلی داشته باشه به این معنی نیست که باید برش دارن و بزنن طرف رو خفه کنن
خیلی ببخشید یکی به من بگه شبکع پرس tv که با بیت المال مسلمین و داعیه داران اسلام بودجه می گیره چه قدر در جهت شناساندن پیامبر صحبت کرده ؟ بعد از گوگل چه توقعی هست ؟
فکر نمیکنم هیلتر باشه احتمالا گوگل دسترسی ایرانیا رو قعط کرده یا شاید پورتای چیزو بستن این اس اس الم باهاش بستن این هم خواص ایرانی بودنه
خدایی من صدتا فیلم دیدم که خدا رو مسخره کردن یا خدا سیاه پوست بوده نمیدونم چرا خدا که مسخره میشه به قول بعضی از دوستان هیچی نمیگن این مسلمانان جهان؟
من کاری به پرس tv ندارم ولی بحث من اینه مایی که بدترین کشور دنیا در امار اعدام هستیم
کشوری مثل عربستان که از آزادی زن چیزی اصلا" نمیدونه
کشوری مثل افغانستان که دارن چیکار میکنن
کشوری مثل عراق که هر روز یه انفجار توسط مسلمون ها میشه
کشوری مثل سوریه که مسلمون هاش چه بلایی دارن سر مردمشون میارن
و ...................
اینا همش کشور به اصطلاح اسلامی هست مایی که دم از اسلام میزنیم تا به حضرتمون یه حرفی میزنن توپ و تانک میکشیم چرا اول مسلمون بودن رو درست نمیکنیم بخدا تمامی مشکلات از کشور های اسلامی هستش حالا میخوایم به حضرتمون هم توهین نشه با این وضع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا جیمیل ترکیده ؟:63: