پاسخ : فروش ویژه سرور انگلیس از 12 هزار تومان ماهانه بالاترین کیفیت + پشتیبانی واقعی
کاملا تایید میشن
10000000000000000000000000 درصد عالی از تمام سروراشون وی پی اس دارم همشون تایید میشن
پاسخ : فروش ویژه سرور انگلیس از 12 هزار تومان ماهانه بالاترین کیفیت + پشتیبانی واقعی
:53:آقا سروراتون خیلی خوبن - واقعا ممنون - من که راضی ام - از پشتبانی و خود سروراشون نهایت تشکر رو دارم;):77:
سلام من برای اینترنت sat می خواهم ایا جواب میده سیستم عامل میکروتیک هم دارید سرعتش چطوره اخه من برای ***2 می خواهم ودوست ندارم سرعتش پایین باشد ایا گارانتی سرعت هم دارد اخه تا حالا چند بار سرم کلا رفته ممنون میشم اگه دقیق پاسخ بدهید
سلام دوست عزیز
بله میکروتیک ارائه میشه بهتون ولی کانفیگش با خودتون هست
بله گارانتی سرعت و حفظ کیفیت هم وجود داره و امکان بازگشت وجه در هر زمانی که مشکل از سرور ما باشد وجود داره
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-VPS
سلام دوست عزیز
بله میکروتیک ارائه میشه بهتون ولی کانفیگش با خودتون هست
بله گارانتی سرعت و حفظ کیفیت هم وجود داره و امکان بازگشت وجه در هر زمانی که مشکل از سرور ما باشد وجود داره
با تشکر
سلام میشه لطفا یدونه تست *** به من بدهید اخه من تا حالا چند جا سرور خرید کردم وبا مشکل سرعت مواجه شدم
سلام
اگر میشه آیدی یاهوتونو بدید من چند تا سوال ازتون دارم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roya_ashegham
سلام
اگر میشه آیدی یاهوتونو بدید من چند تا سوال ازتون دارم ؟
esf.eman
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saiman
esf.eman
ادد شدید دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariansafaei
کاملا تایید میشن
10000000000000000000000000 درصد عالی از تمام سروراشون وی پی اس دارم همشون تایید میشن
لطف داری آقا آرین همش انجام وظیفه بوده;)
سرویس 512 خریداری شد .. 10 دقیقه با برنامه ها و کانفیگ ارائه کردن سرعت وی پی اس بسیار عالی میباشد امیدوارم همینطور هم بمونه تشکر میکنم ...