mpm worker با fcgid ما هم استفاده میکنیم و راضی کننده بده تا الان برای ما
نمایش نسخه قابل چاپ
mpm worker با fcgid ما هم استفاده میکنیم و راضی کننده بده تا الان برای ما
در تکیمل صحبت چند تا نکته رو بگم
اول اینکه به کانفیگ مناسبی برای اپاچی برسیم در تاپیک دیگه بقیه مسائل رو بررسی میکنیم و تاپیک جامعی رو تشکیل میدیم
الان من نصب و کانفیک کش APC رو قبلا توضیح دادم
http://www.webhostingtalk.ir/f10/51777/
به روند اپاچی هم برسیم
سپس sql و مد های امنیتی
و در نهایت تاپیک جامع که همه مطالب رو در کنار هم قرار بدیم.
(تاپیک به صورت حرفه ای )
--------------------------------------
من تا الان هیچ مشکلی با fcgid نداشتم
-------------------------------------
تنها مورد fcgid این هست که کانکشن ها باز می میونه و باعث افزایش مصرف رم میشه که با سرورهای کنونی با رم بالا این مورد تقریبا نادیده گرفته میشه
از خواص خوب دیگه fcgid اینه که واقعا تحت یوزر اجرا میشه
suphp که از cgi نشئت گرفته ظاهرا تحت یوزر اجرا میشه
که نطقه ضعف حساب میشه
و پروسس با اتمام کانکشن تموم میشه
که به دلیل لود پروسس جدید سرعت رو کم میکنه.
-----
استفاده از کش های opcode همزمان با apache mod php امکان پذیر نیست (DSO )
کلا dso رو میشه منتفی کرد
---------
از نظر سطوح دسترسی به دلیل لینکه suphp & fcgid تحت یوزر هست نیازی به تنظیم پرمیشن های 777 نیست
ولی CGI DSO به این مورد نیاز داره
---------
دوستان همچنان منتظر نظرات و تجربیات هستم
طبق مطالبی که مطالعه کردم
deflate سریعتر هست.
GZip vs. Deflate – Compression and Performance | WebProNews
compression - Why use deflate instead of gzip for text files served by Apache? - Stack Overflow
دوستان فیض بردیم انصافا =P~
لطفا بیشتر تجربیات خودتون رو در میون بذارید (آپ :65: )
اینم دو زار تجربه ما !
fastcgi + apc or xcache بهترین بازدهی
mod_cache هم رم زیادی استفاده می کنه
memcache جایگزین apc نیست !
deflate نسبت به gzip منابع کمتری از پردازنده هم مصرف میکنه . اما مشکل fcgid همین لود و مصرف حافظه است .
مثلا شما اگر از حافظه برای نگهداری کش و temp جایگزین استفاده کنین و همزمان باهاش fcgid رو داشته باشید کافیه یکی از سایت ها ( مثلا یک فروم یا یک وردپرس ) یکی از صفحاتشون که هم کش میشه و هم کد اجرا میشه مورد حمله قرار بگیره .
مثلا کلیه منابع سیستم درگیر میشن .
یک سوال این که در fcgid قابلیت مدیریت پردازش ها هست ؟ چون پروسه که باز میمونه ( شاید هم fork میشه ) پس تایم اوت نداره ( در پروسه ) و چون نیازمند ادامه عملیات هست ممکنه حافظه بیشتری از محدودیت هایی که تنظیم شده استفاده کنه . البته این مورد به نسبت این که پروسه واقعا در محیط کاربر اجرا بشه میارزه .
در مورد mpm worker هم مثل تیغ دو لبه میمونه . زیر بار خوب جواب میده ( به نسبت perfork ) اما اگر سرریز بشه قابل کنترل نیست !
یه مشکلی که تو این بالانسر های آپاچی هست اینه که بیشتر در نظر گرفتن که Daemon بتونه به همه چی جواب بده , اما فکر سر ریز و مصرف منابعش رو نمیکنن زیاد .
منم موافقم
من میخوام آپاچی سرور سایتم رو که یک آپلودسنتر هستش کانفیگ کنم ( مشکلم این بود که httpd فقط از 4 گیگ از رم سرور استفاده میکرد به همین خاطر کم میاورد و سایت دیر باز میشد ) ، در حالت پیشفرض روی prefork MPM هستش ، که اونم روی این تنظیمات گذاشتم :
الان وقتی از 8 گیگ رم استفاده میکنه سایت دیگه کلا بالا نمیاد ! تا اینکه دوباره فشار رو سرور کم بشه و سایت بالا بیاد .کد:StartServers 5
MinSpareServers 50
MaxSpareServers 200
ServerLimit 2000
MaxClients 1600
MaxRequestsPerChild 10000
چطور میتونم تنظیم کنم که با worker mpm کار کنه ؟ یا کلا هز راه حل دیگه . خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید