پاسخ : نظر شما درباره نیک سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsol
دوست عزیز پست شما جالب هست .
اومدین عضو شدین و اولین ارسال تان هم تعریف کردم از سایت فوق می باشد ؟؟؟؟!!!!
به نظر خودتان کمی شکر بر انگیز نیست ؟
من خودم هم عین شما میخواستم از این سایت یک هاست که بهتون هم گفتم خریداری کنم اومدم توی این سایت تا پرسو جو کنم از قبل عضو بودم و با اکانت قبلیم وارد سایت شدم و پرسیدم و نتیجه گرفتم که از همین سایت خرید کنم و بعد از مدتی اوئمدم که پست های این انجمن رو بخونم و ببینم چی به چیه هر کار کردم یادم نیومد که یوزنیم و ایملی که ثبت نام کردم چی بوده در نتیجه تصمیم گرفتم که یک اکانت جدید درست کنم و با اون شروع به گشت و گذار کنم .
البته اکانت قبلیم هم همچین پر ارسال هم نبود در حد 3-4 تا بود که اون هم پرسوجو بود.
من خودم 3 سال هست که طراح سایت هستم و کموبیش با اینجور سایت ها درگیر هستم ...
از ما گفتن بود خود دانید اگر دوست داشتید از این سایت خرید نمایید.
با تشکّر و احترام
با سلام و احترام
ایشون تائید میشن. از همکاران خوب ما هستند و تا به حال شکایتی از کسی نشنیدم.
من از نظر هاست کار نکردم اما از نظر طراحی که با هم همکاری داشتیم خیلی برخورد خوبی داشتن
مخصوصا که کار و یکم بهشون دیر تحویل دادیم اما خیلی محترمانه با ما برخورد داشتن
کلا تایید میکنیم ایشون
مسئولیت پذیر و بسیار با ادب هستند
به قول دوستمون تا الان نه شاکی داشته .. نه حرفی پشت سرش هست. کلا آرام و بی سرصدا کار میکنند..انشالا موفق باشند..;)
تایید میشن
ندیدم کسی ازشون شکایت کنه و....
کارشون عالیه . پشتیبانی 20 . عملکرد 20 . دانش علم 20
چندین سرور دارم ازشون . کارشون تایید میشه
بنده وسواس تر از شما تشریف دارم ا خیلی ها کار کردم
خیلی ها چیزی به اسم ساپورت هم داشته باشند تعهد ندارن کافیه به مشکل بخوری کم میارن و تعهدی ندارن اما
من از ایشان سرور دارم سرور ایشان تنها سرور ثابت من هست با دو سرور کار میکنم اما اون یکی سرور هر چند ماه یک بار عوض میکنم
ایشان تاکنون مشکلی نداشتند و تنها کسی هستند که کمتر بهش نیاز دارم چون ثباتش خوبه
این قیمت هم دال بر بی کیفیتی نیست من تایید میکنم امیدوارم باز هم ثبات و جوابگو بودنش ادامه داشته باشه و ما هم خوشحال خواهیم شد که کماکان با ایشان کار کنیم
تاپیک رو دیدم گفتم انصاف نیست بی تفاوت از کنارش رد بشیم
در چند جمله می تونم بگم تو سرعت،قدرت،پشتیبانی و بر خورد با مشتری عالی هستن که میشه گفت 5/5
سایت داشتم رو سرور ایشون به مشکلی بر نخوردیم :67: