حساب جاری و دریافت وام و حضور در مناقصات مستلزم سرمایه بیشتر است، برای این منظور به نظرم حداقل 1 میلیون تومان را بزنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
حساب جاری و دریافت وام و حضور در مناقصات مستلزم سرمایه بیشتر است، برای این منظور به نظرم حداقل 1 میلیون تومان را بزنید.
نه عزیز دلم 1 میلیون تومان بزنند باید موقع باز کردن حساب مربوطه شرکت در بانک مبدا ، 35% هزینه اعلام شده را واریز نمایند ، شاید نداشته باشــــند . . .
2- اینکه بنده پیشنهاد می کنم با :: گروه وکلای یاسا | ثبت شرکت, مشاوره حقوقی با وکیل, ثبت برند و وکالت دعاوی حقوقی تهران همکاری نماییـــــد . . .
شما اگر فقط هدفتون درگاه هست ،
بهتره از طریق بانک ملت اقدام کنید و در کمتر از یک ماه میتونید درگاه پرداخت از بانک ملت بگیرید و نیاز به هیچ ثبت شرکت و یا واریز مبلغی هم نیست .
تنها به شعبه مرکزی مراجعه کنید وفرم را پر کنید یا از طریق سایت به پرداخت فرم را بصورت آنلان پر کنید و ارسال کنید و سپس با شما ارتباط برقرار میکنند .
تنها کاری که میکنید کپی شناسنامه و کارت ملی بهشون میدید.
اما اگر از بانک های دیگه بخواین درگاه بگیرین کلی سنگ جلوی پاه قرار میدن .
درضمن ملت و ملی از قدیمی ترین و بهترین و سرشناس ترین بانک هاست اما مابقی بدرد نمیخورند.
از نظر من ملت رو انتخاب کنید .
چون من از بانک سامان هم داشتم که متاسفانه کلاه ب ر داری های بسیار زیادی از طریق درگاه از مشتری هاش میکنه . از خود من بیش از 500000 تومان ***یدند . موقع انتقال وجه توسط کاربر ها ، درگاه و سروشون به مشکلات زیادی برخورد میکنه .
اما ملت کاملا مطمئن هست .
موفق باشید.
:)