[ubuntu] WORKAROUND: Setting Static IP 8.10 - Ubuntu Forums
نمایش نسخه قابل چاپ
من طبق همین آموزشی که دیتاسنتر گفته تا حالا 5-6 تا ubuntu راه اندازی کردم و تا حالا مشکلی نداشتم ! (من ubuntu server 12.04 نصب کردم)
در صورت نیاز دسترسی کنسول یا VNC بدید تا منم امتحان کنم شاید درست بشه
مشکل دوستمون را در یاهو حل کردم با دسترسی که دادن.
سلام.
تنها تاپیک در مورد نصب این لینوکس در او وی اچ بود به همین دلیل اپ میکنم.
دوستان به گفته خود دیتاسنتر باید تنظیمات زیر اعمال بشه:
سوال اول اینکه IP.Fail.over همون ای پی هست که وی پی اس اختصاص خواهد یافت؟نقل قول:
/etc/network/interfaces
auto lo eth0
iface lo inet loopback
iface eth0 inet static
address IP.Fail.over
netmask 255.255.255.255
broadcast IP.Fail.over
post-up route add Your.Server.IP.254 dev eth0
post-up route add default gw Your.Server.IP.254
post-down route del Your.Server.IP.254 dev eth0
post-down route del default gw Your.Server.IP.254
سوال دوم Your.Server.IP.254 ای پی اصلی یعنی ای پی سرور مجازی باید در اینجا قرار بگیره؟ عدد .254 به اخر ای پی اضافه میشه یا اینکه اخر ای پی رو جایگزین میکنیم با عدد 254؟؟
با تشکر.
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم چطوری حلش کنم 10 بار سیستم عامل نصب کردم از تو وی ام ویر هم مک ادرس واقعی رو ست کردم فایل های ست کردن ای پی رو هم تو سیستم عامل دادم ولی پینگ نمیده
با سلام
هرچند تاپیک قدیمیه، ولی به عنوان پروایدر OVH ، وظیفه خودمون می دونیم که مشکلات کاربران رو حل کنیم.
شما باید به تامین کننده سرور تون بگید که برای هر آدر س آی پی که داده ب شما یک مک آدرس مجازی متصل به آی پی ایجاد کنه و در اختیار شما قرار بده
بعد شما باید مک آدرس مجازی رو در Vmware و با کمک VMware vSphere Client تعریف کنید از قسمت کارت شبکه.
اگر سوالی بود خوشحال میشیم که پاسخگو باشیم
یا هو..
با سپاس برای ارسال پاسخ ولی من دقیقا همین کار رو انجام دادم ولی سرور پینگ نداره
حلش کردم فقط برای کمک به دیگر عزیزان بگم اگه با همچین مشکلی برخورد کردین حین نصب سیتم عامل از ای پی های لوکال استفاده کنید و بعد از اتمام نصب تغییرشون بدین