پاسخ : خرید مستقیم از kimsufi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
در حال حاضر ovh به دلیل گند کاری انجام شده یه هیچ وجه به ملیت ایرانی که در هر کجا ساکن باشه سرویس نمیده.
ایمیلی هست که به یکی از کاربران خود dc ارسال کرده
همچین قانونی وجود ندارد . ایرانی که در خارج کشور هست و اقامت دارد ایرانی حساب نمیشود و شهروند کشور خارجی میباشد و قانون هست که نباید هیچ فرقی باشد .
کسی که در اروپا هست و پسورد اروپای دارد نیازی ندارد با پاسپورت ایرانی خرید کند . با پاسپورت اروپای خرید میکند .
قانون دیتاسنتر هم در بخش قانون ها نوشته میشود کارمند دیتاسنتر یا کاربر قانونی نمیتواند بنویسد .
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-VPS
کیمسوفی و هتزنر کلا دیگه گیر شدن به همه !!!
اصلا پیشنهاد نمیشه کیمسوفی بگیرید !
دوست عزیز کلا گیر بودن و هستن . چیزی اضافه با کم نشده . فقط حالا همه دیدن و میدانند که باید با چشم باز از این دیتاسنتر خرید کنند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
همچین قانونی وجود ندارد . ایرانی که در خارج کشور هست و اقامت دارد ایرانی حساب نمیشود و شهروند کشور خارجی میباشد و قانون هست که نباید هیچ فرقی باشد .
کسی که در اروپا هست و پسورد اروپای دارد نیازی ندارد با پاسپورت ایرانی خرید کند . با پاسپورت اروپای خرید میکند .
قانون دیتاسنتر هم در بخش قانون ها نوشته میشود کارمند دیتاسنتر یا کاربر قانونی نمیتواند بنویسد .
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز :) ....شما تبعه اون کشور هستید اما ملیت ایرانی دارید و متولد ایران هستید. شما برو برای خرید جدید ببین چه بهت میگن...ایمیل هم قبل خرید بزنید و سوال کنید.
من یکسال کیمسوفی داشتم 1 ابیوز هم نداشتم
تا 18تا سرور مجازی بدون اورسل هم اوکیه
بیشتر دیگه اذیت میکنه
قوانینشو بخونین رعایت کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد
من خودم 4 تا دارم یکی هم امروز سفارش دادم
مشکلی نداره
به نظر من دیتاسنتر خوبی هست
فقط باید تنظیمات کانفیگ و شبکه را خوب انجام بدی
اطلاعاتتون رو از جاهای دیگه بزنید پرداختتونم با استانداردهاشون هم خوانی داشته باشه
هیچ مشکلی نداره
ما خودمون یک مدتی از کیم سوفی سرور داشتیم مستقیم خردید می کردیم اما با مشخصات غیر ایرانی خدا رو شکر تا زمانی که در کیم سوفی بودیم هیچ مشکلی پیش نیومد به شما هم توصیه می کنم برای اینکه مشکلی پیش نیاد با مشخصات غیر ایرانی خرید کنید
آخه وقتی با ایران مشکلی ندارن چه کاریه با مشخصات غیر ایرانی خرید کنیم؟