خوب بله دیگه
همین کار باعث می شه سایت در موتور های جست و جو بدرخشه
البته طبق آنالیز این سایت فقط همین مشکل رو داشت و اگر مشکل دیگری داشت برطرف می شد
پس فک کردین اونایی که سایت سئو می کنن چی کار می کنن؟
اگه کاری غیر از اینه بگین ما هم یاد بگیریم;)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگه می تونی سئو سایت من رو 100% کنی اینجا هم Check My SEO and Free SEO Tools تایید کنه بگید
البته سایت من متاتگ داره فک کنم فقط باید به عکس ها و لینک ها تگ اضافه بشه تا به 100 برسه
کد های h1 , h2 , h3 , ... رو هم درست می کنید؟
مركز دانلود ايرانيان|Download3nter
هزینش چقدر میشه؟
دوست عزیز من بهت پیشنهاد میکنم با علیرضا حسینی کار کنی من خودم بهش 2تا سایت دادم سئو کرد خیلی عالی بود کارش . علاوه بر اینکه سئو 100 شد ، سایتم توی گوگل خیلی پیشرفت کرد و رتبه الکسای سایتم هم به واسطه تغییراتی که ایشون دادن بسیار پیشرفت کرد . آی دی ایشون : spalisp@ymail.com
همین جا ، جا داره که از جناب حسینی تشکر ویژه ای کنم از بابت کار بسیار خوبشون
هيچ ارزوني بي دليل نيست و هيچ گروني هم بي دليل نيست ...
كسي سئوي حرفه اي نياز داشت من درخدمتم ...
Farzad Design - طراحی وب ؛ سئو ؛ ولید
خندیدیم ! ممنون :)
عزیز جان مگه فقط اون سایت بگه که 100% شدید ، کافیه ؟ اونم به هر نحوی که شده..
اون سایت 4تا تابع براش تعریف کردن که اگه تگ مثلا h1 نداشت یادآوری کنه. و اگه هرجایی h1 مشاهده کرد ، قبول کنه !!!
الآن شما با این کار فقط به زور 100 رو از chkme گرفتی ! هیچ سود دیگری نداره !کد:<h1><META NAME=keywords content="سایت , شارژ , دامین , شارژ همراه اول , شارژ ایرانسل , شارژ تالیا , قرعه کشی , شارژ رایگان , شارژ ارزان," /></h1>
مثال بزنم
مثل بعضی دانشجوها ! پول میدن به استاد و 20 میگیرن . بعد پز میدن که من 20 گرفتم !
با این طرز 20 گرفتن چیزی یاد نمیگیره و سودی براش نداره. فقط آمار هست و بس !
ok ؟
آره اين دوست مون هم درست ميگن ...
سئو كه فقط گرفتن يه درصد از سايت خاص نيس ... پس بك لينك و غيره كشك حساب ميشه اينطوري ...
خوب شما بگین چی درسته؟؟؟