linux , wordpress, cpanel سرور خارج ، از دوستان و شرکتهای ایرانی تهیه کنید( برای مبحث پشتیبانی و...)
نمایش نسخه قابل چاپ
linux , wordpress, cpanel سرور خارج ، از دوستان و شرکتهای ایرانی تهیه کنید( برای مبحث پشتیبانی و...)
لینوکس
جوملا - وردپرس
خارج از ایران
سی پنل
سلام
وردپرس واسه کار شما بهتره
پیشنهاد میشه اگه تخصصی هست برای معرفی و اخبار و ... هم یک انجمن بزنید
درکل هر دو باهم : وردپرس و انجمن( vb بهترینش هست)
موفق باشید
مدیریت محتوا فقط Wordpress هم امنیت هم امکانات...
شما بهتر هست که بر اساس نیاز های خودتون بگیرید والی بیشتر و عموم لینوکس میگیرند
یا جوملا یا وردپرس چون این ۲ از بهترین ها هستند پیشنهاد من جوملا هست
هاست را از شرکت های داخلی که بر روی سرور های خارجی است بگیرید
نه cpanel بهتر هست با دامنه های که از ir باشند و ریسلر باشند مشکل داره با شما مشکل نخواهد داشت
لینوکس - وردپرس کار با وردپرس راحت هست و جوملا هم امکانات خودشو داره - از شرکت های داخلی تهیه کنید اما اگر می خواین vb نصب کنید توجه کنید که وارز باشه - cpanel مشکلی نداره بیشتر افراد cpanel رو انتخاب می کنند
سلام
1- بستگی به نوع فایل ها و سیستم شما برای میزبانی داره و زبانی که نوشته شده. مسلما نسبت به سیستم های مدیریت محتوایی که پیشنهاد دادید لینوکس.
2- وردپرس سئو خوبی داره البته به شرطی که افزونه های امنیتی رو نصب کنید.
3- 100% خارجی اما از مکانی مطمئن. نه اینکه داخلی بد باشه مثلا میهن بلاگ و کلوب سایت های بسیار پربازدید ایران در سرور های داخلی هستند اما خوب اینجور سرور ها به شمایی که مشتری 1 هاست ساده اید نمیرسه واز اونهایی میرسه که .......(تاپیک های شکایات همین انجمن رو بخونید)
4- قویا پلسک رو پیشنهاد می کنم. 4 سال هست که با پلسک کار می کنیم و حتی 1 مورد هک یا اتفاق دیگر از طرف مشتریان ما گزارش نشده. مشکلی هم در مورد تحریم و این داستان ها اصلا نداره. 100% پلسک. مشکل زیپ و آنزیپ کردن هم با اف تی پی آنلاین براحتی حل شده هست.
موفق باشید.
نظر من اینه که قبل از بالا کشیدن پست تاریخ آخرین ارسال رو هم نگاه کنید...
دوست عزیز پست برای آفر نیست که تا الان تهیه شده باشه. تاپیک جنبه آموزشی داره و خوبه که نظرات متعددی بیان بشه وبعد ها در گوگل تگ بشه و کسی با خوندنش راهنمایی مناسبی برای انتخاب پیدا کنه.