پاسخ : فروش سرور امنیتی - مجازی قیمت نیمه ثابت
یک عدد سرور مجازی با رم 2گیگ موجود میباشد. تحویل تا 10 دقیقه بعد پرداخت
یک عدد سرور لینوکس سنتوس آماده موجود میباشد. تحویل 10 دقیقه بعد پرداخت
دوستانی که سفارش داده بودند سرویسشون تحویل داده شد
آفر ویژه ی سرور مجازی آمریکا با منابع اختصاصی:
vds ram 5 GB
cpu: Xeon 3430
H.D.D : 150 GB
Ram : 5 GB
ip: 1 free
موقعیت: usa XLhost
uptime: 99.9%
سیستم عامل: دلخواه
port: 100 MB Dedicate
BW: 900 GB
85,000 تومان ماهیانه
همچنان در خدمت دوستان هستیم
سلام دوستان من درحال شکایت از آقای مهدوی پور این شخص کلاهبردار هستم
پول اصلا مهم نیست برام فقط از اینکه کسی بخواد سرم کلاه بذاره خوشم نمیاد
اگر شما هم میخواید این کلاهبردارها به سزاشون برسن اطلاع بدین...
به مراجع قضایی مراجعه کردم و از طریق درگاه پارسپال در حال پیگیری هستم و مشخصات این کلاهبردار:
شناسه پذیرنده : ۱۲۸۸۰۰۱۲
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshin.b
سلام دوستان من درحال شکایت از آقای مهدوی پور این شخص کلاهبردار هستم
پول اصلا مهم نیست برام فقط از اینکه کسی بخواد سرم کلاه بذاره خوشم نمیاد
اگر شما هم میخواید این کلاهبردارها به سزاشون برسن اطلاع بدین...
به مراجع قضایی مراجعه کردم و از طریق درگاه پارسپال در حال پیگیری هستم و مشخصات این کلاهبردار:
شناسه پذیرنده : ۱۲۸۸۰۰۱۲
سلام . در چه مورد میگید کلاهبرداری کرده. توضیح بیشتری بدید .
؟؟؟؟؟؟؟؟
سرورهای ایشون بعد از 2روز down میشه و به تیکت جواب نمیدن...وقتی از طریق درگاه بانکی پیگیر شدم و اطلاع پیدا کردن فوری پاسخ دادن بعد از چندروز جواب ندادن و دلایل اضافی آوردن که وقتی جوابشون را دادم و گفتم با این شرایط کار نمیشه کرد با لحن بدی گفتن شماره کارت بدم هزینه رو بک میدن با کسر مبلغی بعد از 24 ساعت ، اما وقتی شماره کارت رو دادم با حرفهای بیخود گفتن برگشت نمیدن و جو سازی کردن
من اکنون پیگیر شکایت هستم پول برای من مطرح نیست فقط نمیذارم این کلاهبردارها راحت زندگی کنن...
در ضمن دوست عزیز فقط من نبودم که این مشکل برام پیش اومده کافیه تو همین فروم سرچ کنید yasnavps خودتون متوجه میشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshin.b
سرورهای ایشون بعد از 2روز down میشه و به تیکت جواب نمیدن...وقتی از طریق درگاه بانکی پیگیر شدم و اطلاع پیدا کردن فوری پاسخ دادن بعد از چندروز جواب ندادن و دلایل اضافی آوردن که وقتی جوابشون را دادم و گفتم با این شرایط کار نمیشه کرد با لحن بدی گفتن شماره کارت بدم هزینه رو بک میدن با کسر مبلغی بعد از 24 ساعت ، اما وقتی شماره کارت رو دادم با حرفهای بیخود گفتن برگشت نمیدن و جو سازی کردن
من اکنون پیگیر شکایت هستم پول برای من مطرح نیست فقط نمیذارم این کلاهبردارها راحت زندگی کنن...
در ضمن دوست عزیز فقط من نبودم که این مشکل برام پیش اومده کافیه تو همین فروم سرچ کنید yasnavps خودتون متوجه میشی
ببین دوست عزیز بهتره برید مسئله رو حل کنید نه این که شکایت این چیز ها فایده نداره.
این نظر بنده هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ravan125
ببین دوست عزیز بهتره برید مسئله رو حل کنید نه این که شکایت این چیز ها فایده نداره.
این نظر بنده هست
وقتی هیچگونه جوابی نمیدن چطور باید مسئله حل بشه؟
من شکایت میکنم تا امثال ایشون راحت نتونن زندگی کنن و فکر کنن خیلی باهوش و زرنگ هستن
منم دلم میخواست طور دیگه ای حل بشه خودشون نخواستن هنوز هم جواب بدن من مشکلی ندارم اما راهی نمیذارن بعضی ها