پاسخ : آلمانی یاد بگیرم یا فرانسوی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arashdn
هیچ کس یه دلیل درست نیاورد که بتونه منو قانع کنه فقط مال امیر یه خورده قابل توجه بود
اهر سر هم رسیدم همون اول راه
ولی فک کنم برم دنبال آلمانی
شما خودت جواب درست نميدي هدفت چيه ؟
من اول رفتم فرانسوي بگيريم براي ادامه تحصيل بعد كه اين يارو گند زد تو كار ايران مجبور شدم الان دارم پرتقالي ثبت ميكنم چون دارم پذيرش ميگيرم شما بايد بگي ديگه با چه هدفي كيليويي كه نيست و گرنه بهترين همون انگليسي هست
اگه قصد گرفتن ویزای کانادا رو داری فرانسه هم امتیار داره ( 8 امتیاز فکر کنم )
اما اگه میخوای فقط در کنار انگلیسی یه زبان دیگه رو بلد باشی آلمانی بهتره چون متفاوت تره.
بعد از اینها هم میتونی بری فرانسه رو هم یاد بگیری.
از نظر من هم اول انگلیسیت رو به %90 برسون بعد برو آلمانی ، بعد اگه خواستی فرانسوی هم یاد بگیر !
و بهتره با یه استاد زبان هم مشورت کنی ، ولی من هر کی رو میبینم که رشته زبان درس میخونه ، اول انگلیسی ، بعد آلمانی و بعد فرانسوی ( قسمت آخری رو بعضی ها میخونند ) حتمی یه دلیل دارند که بعد از انگلیسی ، سراغ فرانسه نمیرند :d !!!!
نقل قول:
و بهتره با یه استاد زبان هم مشورت کنی ، ولی من هر کی رو میبینم که رشته زبان درس میخونه ، اول انگلیسی ، بعد آلمانی و بعد فرانسوی ( قسمت آخری رو بعضی ها میخونند ) حتمی یه دلیل دارند که بعد از انگلیسی ، سراغ فرانسه نمیرند !!!!
خیلی باحال بود جوابت
مخصوصا اون قسمتی که پر رنگ کردم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4dmin
شما خودت جواب درست نميدي هدفت چيه ؟
من اول رفتم فرانسوي بگيريم براي ادامه تحصيل بعد كه اين يارو گند زد تو كار ايران مجبور شدم الان دارم پرتقالي ثبت ميكنم چون دارم پذيرش ميگيرم شما بايد بگي ديگه با چه هدفي كيليويي كه نيست و گرنه بهترين همون انگليسي هست
دوست عزیز اخه زبان باقلوا نیست که بری بخری یا .... براش باید وقت بزاری و زحمت بکشی تا یاد بگیری . همون انگلیسی که همه میگن اسون هستش باید براش 2 سال وقت بزاری تا 4 تا اسکیل هم قوی بشه ( wr - lis - sp - red ) ولی اصول کار اینه ابتدا باید زبان بین المللی رو تقویت کنید که زبان انگلیسی هستش در 4 تا اسکیل بعدش برید سراغ زبانی که دوست دارید کسی نمیتونه برای شما تصمیم بگیره که شما چی بخونید . ابتدا نیاز به یاد گیری سپس علاقه .
برای مثال شرایط و اجبار ایجاد میکنه که زبان انگلیسی رو یاد بگیرید پس میرید یاد میگیرید در حد خوب و حرفه ای در 4 اسکیل بعدش مثلا علاقه پیدا میکنید به فرانسوی یا المانی میرید اونها رو هم یاد میگیرید .
ولی شخص خود من علاقه به ترکی استامبولی و زبان اسپانیایی دارم . استامبولی رو دارم یاد میگرن و دوست دارم بعدش اسپانیایی هم یاد بگیرم چون مکزیک رو خیلی دوست دارم و اگه بشه دوست دارم یه مدت اونجا برم و زندگی کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbar123sat
دوست عزیز اخه زبان باقلوا نیست که بری بخری یا .... براش باید وقت بزاری و زحمت بکشی تا یاد بگیری . همون انگلیسی که همه میگن اسون هستش باید براش 2 سال وقت بزاری تا 4 تا اسکیل هم قوی بشه ( wr - lis - sp - red ) ولی اصول کار اینه ابتدا باید زبان بین المللی رو تقویت کنید که زبان انگلیسی هستش در 4 تا اسکیل بعدش برید سراغ زبانی که دوست دارید کسی نمیتونه برای شما تصمیم بگیره که شما چی بخونید . ابتدا نیاز به یاد گیری سپس علاقه .
برای مثال شرایط و اجبار ایجاد میکنه که زبان انگلیسی رو یاد بگیرید پس میرید یاد میگیرید در حد خوب و حرفه ای در 4 اسکیل بعدش مثلا علاقه پیدا میکنید به فرانسوی یا المانی میرید اونها رو هم یاد میگیرید .
ولی شخص خود من علاقه به ترکی استامبولی و زبان اسپانیایی دارم . استامبولی رو دارم یاد میگرن و دوست دارم بعدش اسپانیایی هم یاد بگیرم چون مکزیک رو خیلی دوست دارم و اگه بشه دوست دارم یه مدت اونجا برم و زندگی کنم .
اسپانيايي آسونه كاملا مشابه پرتقالي و ايتاليايي هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbar123sat
من خودم ترکم و استانبولی هم بلدم
دوست عزیز همون طور که چند تا از دوستان اشاره کردن شما باید ببینید اون زبان رو برای چی میخواید یاد بگیرید و بعد انتخاب کنید، سوالتون این طوری آخرش جواب خوبی نخواهد داشت مثل اینکه یکی بگه من برنامه نویسی یاد بگیرم یا شبکه و ... !
مثلا اگه قصد کار کردن با شرکتهای فرانسوی یا آلمانی رو دارید خوب زبان هر کدوم رو میخواید کار کنید یاد بگیرید.
در حالتی که هیچ هدف بعدی ندارید و فقط میخواید زبان یاد بگیرید، هر دو زبان به دردتون میخوره ، البته میتونید فرانسه رو برای نزدیکی به انگلیسی و اینکه کانادا رو پوشش میده انتخاب کنید، فکر نکنم به جز خود آلمان با کشورهایی که آلمانی زبانشون هست سر و کار داشته باشید و با توجه به اینکه آلمانی سخت تر هم هست، من همون فرانسه رو پیشنهاد میکنم.
اگه گزینههاتون گستردهتر هست من چینی رو پیشنهاد میکنم! کشوری که بیش از یک میلیارد جمعیت داره و وقتی شما این زبون رو بدونید زبان درصد قابل توجهی از مردم دنیا رو میدونید! و بالاخره اینکه تو همه تجارتها هم به دردتون میخوره!
با سلام خدمت شما.
به نظر بنده حقیر، شما آلمانی یاد بگیرید خیلی بهتر هست. علاوه بر مسالهای که امیر جان علم کردن، که کشورهای مانند آلمان، اتریش، لوگزامبورگ، سوئیس شمالی و .. در بر میگیره، شما میتونید آینده خودتو تامین کنید، و درستون رو در دانشگاههای معتبر آلمان ادامه بدید. ( اگر که هنوز برای درس فرصت دارید، و یا اینکه برای همین میخواهید زبان رو یاد بگیرید، اگه که آلمانی بلد باشید، با دادن یک امتحان پای در سفارت آلمان در ایران، میتوانید به راحتی ویزای دانشجویی دریافت کنید، و در دانشگاههای بزرگ آلمان در برلین و یا در هامبورگ به ادامه تحصیلت ادامه بدید)
از لحاظ دیگر، یاد گیری زبان آلمانی چندان زیاد سخت و تقات فارسا نمیباشد، فقط یک سری قانونهایی در قسمت گرامر داره که باید با دقت روش وقت بذرید، و مو به مو یاد بگیرید. ولی در کلّ هیچ مشکلی با یاد گرفتن و حتا حرف زدن نخواهی داشت. ( تجربه شخصی )
موفق باشید.
ببنید
من نه برای کار کردن با شرکتی می خوام
نه میخوام بی خیال انگلیسی شم
فقط برام فراهم شده یکی از این دوتا رو یاد بگیرم
که خوب نتونتسم تصمیم بگیرم گفتم از اطلاعات شما هم استفده کنیم