پاسخ : کجا تبلیغات کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
تبلیغات در انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
با 50.000 تومان در وب هاستینگ تاک فقط فوتر / بین نوشته ها میتونین تبلیغ بذارید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
همیشه پره :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
همیشه پره :(
میتونید 30 درصد هزینه رو بدید و رزو کُنید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
ماشالا مدیران همیشه بیدار ;) :67:
====
هزینه تبلیغات گوگل رو نمیدونم اما بازده خوبی داره ( یعنی زمانی که ما تبلیغ دادیم خوب بود الانو اطلاع ندارم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
وب هاستینگ تاک :77: قیمتهاشو بپرسید !
والا ما دیروز از قسمت "تماس با ما" پرسیدیم هیچ کسی جوابه مارو نداد گویا از پول بدشون میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
خوب یعنی 30 درصد بدیم ..کی میزارین الان تو فوتر تبلیغه تهران هاستینگه باید وایسم تمدیده این دوستمون تموم شه ؟؟؟؟؟؟
دوستانی که سایت پر بازدید دارند معرفی کنند
دوست عزیز چرا تبلیغات کلیکی رو امتحان نمی کنی ، البته معلوم نیست که تبلیغ در چه سایتی نشون داده میشه ولی امتیازش اینه که وقتی کلیک خورد و یکی توسایت آمد پول از حساب کم میشه و بابت نمایش پول پرداخت نمی کنی . یه چیزی تو مایه های ادوردز گوگل ولی خوب ضعیف تره . با 5 تومان 10 تومان هم میتونی شروع کنی پولتم زود تموم نمیشه، اسم سایتی رو نمیارم که تبلیغ نشه یه چرخ بزنی چندتا پیدا می کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nivdata.com
دوست عزیز چرا تبلیغات کلیکی رو امتحان نمی کنی ، البته معلوم نیست که تبلیغ در چه سایتی نشون داده میشه ولی امتیازش اینه که وقتی کلیک خورد و یکی توسایت آمد پول از حساب کم میشه و بابت نمایش پول پرداخت نمی کنی . یه چیزی تو مایه های ادوردز گوگل ولی خوب ضعیف تره . با 5 تومان 10 تومان هم میتونی شروع کنی پولتم زود تموم نمیشه، اسم سایتی رو نمیارم که تبلیغ نشه یه چرخ بزنی چندتا پیدا می کنی
شما امتحان کردین ؟؟؟؟
سایت خوبی رو میشناسید پ.خ کنید برام
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
من چند ماه پیش سی درصد را با هماهنگی خودتون وارز کردم و رزرو کردم ولی بعد از چند وقت هزینه رو برگشت زدین و گفتین که کارای تبلیغات سایت به شرکتی دیگه واگذار شده و منم دیگه پیگیر نشدم