پاسخ : میهن وب هاست !؟ بله ؟ یا خیر
هرچقدر پول بدید آش میخورید
این قانونی است که سایت های پربازدید از آن استفاده میکنند و جواب میگیریند و اصولا همه دنبال هاست دی ال هستند
وقتی موقع بحران میرسه حاضر میشید که هزاران برابر خرج کنید تا اطلاعات برگرده
پس از همین الان خرج کنید و راحت و آسوده بخوابید
میهن وب هاست تأیید می شه
نمی شه گفت سرویس دهنده بسیار عالی و بدون نقصی هست ولی تأیید می شه چون بنده برای رفع نیاز هاست های شخصیم با این شرکت کار می کنم
نمونش پایگاه خبرگزاری فناوری اطلاعات و ارتباطات آی تی سی ان ، تقریباً سایت سنگین و پربازدیدی هست ، می تونید کیفیت کاری رو خودتون روی این سایت بسنجید
از نظر پشتیبانی هم چون اسم شرکت رو یدک می کشن ساعات اداری دارند و مثل سرویس دهنده های فراوان دیگه ساعت 3 صبح هم جواب تیکت شما رو نمی دن ، البته این قانون یک سری مزیت ها و یک سری معایب هم داره که اشاره نمی کنم !
در کل متوسط رو به بالا ، فکر می کنم جواب کارتون رو بده ( در ضمن ، مثل همیشه آلمان و هتزنر ... )
در آخر لازم می دونم شرکت آنلاین هاست رو هم معرفی کنم
با تشکر
خوب هر مشتری نظر خودش رو داره . یکی با خدمات حال می کنه یکی نه این رو نمیشه منکر شد . اما در کل شرکت میهن وب هاست جزء شرکت های خوب ارائه خدمات هاستینگ هست . خوب گاهی مشکل هم بوجود میاد . و این دست کسی نیست مهم اینکه بتونه مشکل رو سریع برطرف کنه .
اینجور که به نظر میاد نباید هاستینگ بدی باشه البته این نظر بنده بود و نظر های دیگران قابل احترام است. ;)
خیر خیر خیر خیر خیر خیر
بعد از 18 ساعت هنوز جواب تیکتم رو ندادن.
سرعت هاستشون افتضاحه.پشتیبانیشون هم از اون بدتر.
قطع و وصلی هم خیلی داره.
بزرگترین اشتباه زندگیم گرفتن هاست از میهن وبهاست بودش.
منم هاست دانلود داشتم ازشون مشکلی روی خود سرویس نبود ولی فاکتور های سررسید من نه به اطلاع من میرسید و نه تو ناحیه کاربری ایجاد میشد و بعد بدون این اخطار ها سرویس من قطع میشد
چند بار گفتم بهشون ولی درست نشد
من چند سالی هست باهاشون کار میکنم و راضی هستم
فقط دوبار تجربه سوخته شدن سرور داشت و بار دوم چند میلیون هم ضرر کردم. البته مقصر خودم بودم که از هاست دانلود بک اپ نگرفتم...
در کل هنوزم ازشون سرویس میگیرم و واسه سایت های کوچک و متوسط خوبه
من سایتم ورودی گوگل 10 هزار هست و 15 هزار ای پی دارم - دیگه نمیدونم پربازدید هست یا نه
اما 4 سال هست روی میهن وب هاست هستم و مشکلی ندارم
هم هاست ایران از دیتاسنتر خودشون دارم که سایتم روشه هم هاست دانلود هم هاست بک آپ
من 4 صبح هم تیکت میدم نهایت 10 دقیقه بعد شیفت شب جواب میده
تاحالا هم مشکلی نبوده اگه هم بوده با خوش اخلاقی حلش کردن
درود
یکسالی است که باهاشون کار میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم
پشتیبانیش هم خوبه ):
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
test44
سلام
من واقعا خسته شدم و گیج!
یکی میاد میگه میهن وب هاست به درد نمیخوره اصلا یکی میگه عالیه من دارم ازش استفاده میکنم و....
برا همین این تاپیک رو زدم تا سایت های پربازدیدی که از سرویس های میهن وب هاست استفاده کردن و تجربش رو دارن بدون هیچ قصد و غرضی کیفیت سرویس هاش رو بگن، من خودم 12 تا هاست دارم روش ولی خب همه سایت های که روش هستن بازدیدشون کم هست ولی امروز میخوام یه سایت پربازدید بزنیم !
خواهشا انصاف داشته باشید و الکی تبلیغ نکنید ! میدونم هاست دی ال خوبه ولی خب گرونه !
ممنون
درود
توصیه شخصی من به شما
اگر سایتی که میخواید بالا بیارید واقعا پر بازدید و سنگین هست یک سرور مجازی کلود که بر پایه openstack یا vmware cloud راه اندازی شده سایت خودتونو شروع کنید که مشکل منابع سخت افزاری و از دست دادن دیتا نداشته باشید .
طبعا هر هاستینگی محدودیت های خاص خودشو داره و شک نکنید هیچ ارزانی و گرانی بی دلیل نیست