پاسخ : Dedicated Server around 80 -90 Toman
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smseifi
با تشکر از دوستان
یکی از دوستان از FDC یک آفر دادند. من پلن ها رو مشاهده کردم بسیار عالی بود اما آیا این دیتا سنتر مورد تایید هستش؟
لطفا یک مقایسه بین GNax و FDC انجام دهید.
ممنون
دیتا سنتر FDC از نظر شبکه و آپ تایم و حتا پهنای باند، خیلی خوب به نظر میرسد. در صورتی که آفر خوبی از اونجا داشته باشید. دیتا سنتر GNax هم از نظر شبکه فوقالعاده به حساب میاد و از نظر پهنای باند هم پهنای باند خوبی در اختیار میذاره، با هزینه کمی میتونید ۱۰ ترابایت بر روی پورت ۱۰۰ اختصاصی دریافت کنید. از نظر ساپورت هم بنده به شخص حدود ۲ هفته میشه که کار رو با GNax آتلانتا شروع کردم، و تا الان با ساپورت مشکلی نداشتم، و تیکت هارا در عرض کمتر از ۱ ساعت جواب میدادند، حتا زمان تحویل سرور به من حدود ۱۰ ساعت طول کشید. ساپورت FDC رو خبر ندارم که به چه نحوی صورت میگیره و آیا در کلّ خوب هست یا نه. ولی تعریف جفت دیتا سنترها در کشورهای آمریکایی زیاد شده.
ممنون از پاسخ شما.
FDC نماینده داره تو ایران؟
Gnax چطور؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smseifi
ممنون از پاسخ شما.
Fdc نماینده داره تو ایران؟
gnax چطور؟
عزیز من کدوم شرکت امریکایی تو ایران نمایندگی داره . اصلا مگه ما تحریم نیستیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smseifi
ممنون از پاسخ شما.
FDC نماینده داره تو ایران؟
Gnax چطور؟
با سلام خدمت شما.
در مورد FDC نماینده مستقیم در ایران نداره، ولی یک نفر هست " روترهاستینگ" فکر کنم که اسمش این باشه، از این دیتا سنتر کولو دارند، آلبت شرکت در ایران نیست و در آمریکا هستش که یک رابط مالی فکر کنم در ایران دارند که کسانی که از این کلو سرورها قصد خرید دارند، میتوانند به ایشون مراجعه کنند. البته دقت کنید، که وقتی که از شرکتهایی که در یک دیتا سنتر کلو و یا رک دارند سرور تهیه کنید، به این معنی نمیباشد که شما همان کیفیتی رو دریافت خواهید کرد که از دیتا سنتر به صورت مستقیم دریافت میکنید.
در مورد Gnax هم، در صورت درخواست میتونم براتون با تخفیف تهی کنم، شما مشخصات سرور مورد نظرتون رو بگید، و اینکه در آتلانتا میخواهید یا در دالاس. قیمت رو به شما اعلام میکنم.
کد PHP:
CPU : What Type Of CPUs
Hard : How Much Hard Do You Want
Ram : ?
Port : 10, 100, 1000 mbps
Bandwidth : 3Tb, 5Tb, 10Tb
IPs : How many IPS do you want
Raid : 0/1/5/10
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbar123sat
عزیز من کدوم شرکت امریکایی تو ایران نمایندگی داره . اصلا مگه ما تحریم نیستیم .
خدمت شما عرض کنم که ربطی به تحریم و بقیه مسائل ندارد. تا زمانی که اسم و نشانی شخص ایرانی در قیمت ثبت نم سرور و مشخصات سرور در میان نباشد، هیچ گونه مشکلی از نظر تحریم وجود نخواد داشت، چون که دیتا سنتر در اصل سرور را به یک شخص خارجی فروخته است، و شخص خارجی هم وجود خارجی روی کرهای زمین داره، که دیتا سنتر نمیتواند حمصهین کاری رو انجام بدهد. اگر منظورتون هم ایی پیهای وصل شده به شبکه باشه، که باید داره مایکروسافت یا جیمیل رو تخت کنن که هر روز ان میلتون ایرانی از ایی پیهای ایران به شبکه آنها وصل میشوند.
[
به هر حال کیفیت سرور های امریکا تایید شده هستش و سرعت و اپ تایم خوبی داره . من پیشنهاد میکنم از huge server خریداری کنید چون ایشون در یک شرکت اروپایی کار میکنن و مطمعنا خرید از طرف ایشون انجام بشه بهتره .
سرور های کارو را از آقای میرزاخانی تهیه کنید
:: NikanHost :: Dedicated Servers, and Managed Web Hosting Solutions
نماینده رسمی کارو درایران هستند
سرور های xlhost را مستقیم از خود آقای خرازی تهیه کنید
989133060923+
من فکر می کنم ایشون مدیر و یا استاف xlhost باشند
این سرور ها رو هم می تونین مستقیم از ما خرید کنید، HostGJ کمپانی ما در امریکا هست :
Dedicated Server
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
از اروپا و کانادا و ایران هم می تونم قیمت بدم