پاسخ : فروش سرور های مجازی شزکت آنلاین سروراز کانادا با پورت 1گیگ + تخفیف ماه اول +اشانتیون
مجید عزیز 1000درصد تایید میشن ، خصوصا پشتیبانی و اخلاق ،.. از سرور فرانسش بینهایت خصوصا از نظر سرعت پرت راضیم. اپتایم صد در صد. جدیدا کانادا هم تحویل دادن که از لحاظ قدرت داخلب خیلی بالاست ، ولی ، سرعت پرت کم ه ، (صادق گفتم داداشی) ،، ایشالا اونم درست میکنه.
پاسخ : فروش سرور های مجازی شزکت آنلاین سروراز کانادا با پورت 1گیگ + تخفیف ماه اول +اشانتیون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perswe
مجید عزیز 1000درصد تایید میشن ، خصوصا پشتیبانی و اخلاق ،.. از سرور فرانسش بینهایت خصوصا از نظر سرعت پرت راضیم. اپتایم صد در صد. جدیدا کانادا هم تحویل دادن که از لحاظ قدرت داخلب خیلی بالاست ، ولی ، سرعت پرت کم ه ، (صادق گفتم داداشی) ،، ایشالا اونم درست میکنه.
ممنون عزیزم
اونم امشب سرعت درست شد یک مقدارش بقیشم منتظریم جواب بدن انشا الله
صداقت رو دوست داریم حتی اگه به ضرر ما باشه
دوستان فروش فعلا به پایان رسیده است انشا الله تا چند روز دیگر سرور جدید را تحویل خواهیم گرفت و با آفر های ما همراه باشید
سلام.سرور از دسترس خارج شده.چرااااااااااااااااااا ااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی خود سایت onlineservers.in هم از دسترس خارج شده.کسی نیست پاسخگو باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟>:P>:P
مجید جان، الان از افراتون چیزی مونده؟ تا کی سرور جدید آماده می شه؟
سلام دوستان
قصد دارم یه vps یا سرور مجازی بگیرم ولی هیچ اطلاعی در این باره ندارم
میشه کمی راهنمایی کنید.مثلا از کجا بگیرم؟کدوم سرویس دهنده خوبه؟
یکی میگه از رادکام بگیر ، یکی میگه از طوبی سرور
حالا موندم چیکار کنم
با سلام
با توجه به نرخ ارز هنوز این سرویس ها با این قیمت ارائه میشه ؟؟؟
سلام من vps جدید میخوام خریداری کنم در حال حاظر سرور ها یی که دارم با ccporoxy کار میکنم مقداری به نظر خودم با لطف دوستان پورت هایی که میگن واقعی نیست و افت سرعت روی یوزرهام دارم تو فکرم از لینوکس ibsng استفاده کنم ولی تا حالا اصلا کار باحاش نکردم و اطلاعاتی ندارم
1.ایا سرعت یوزرهام رو کم نمیکنه ؟
2.کسی میتونه در صورت خرید کاملا اموزش بده؟
3.نرم افزار بهتری هست که با حاش کار کنم؟
4.کدوم نرم فزار رو پیشنهاد میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_biham
سلام من vps جدید میخوام خریداری کنم در حال حاظر سرور ها یی که دارم با ccporoxy کار میکنم مقداری به نظر خودم با لطف دوستان پورت هایی که میگن واقعی نیست و افت سرعت روی یوزرهام دارم تو فکرم از لینوکس ibsng استفاده کنم ولی تا حالا اصلا کار باحاش نکردم و اطلاعاتی ندارم
1.ایا سرعت یوزرهام رو کم نمیکنه ؟
2.کسی میتونه در صورت خرید کاملا اموزش بده؟
3.نرم افزار بهتری هست که با حاش کار کنم؟
4.کدوم نرم فزار رو پیشنهاد میدید؟
- ۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)