2 فایل پیوست
پاسخ : 50% تخفیف دائمی -- پورت 10 گیگ - هارد رید ساس - نهایت سرعت را تجربه کنید -50% تخفیف دائمی
فایل پیوست 8404فایل پیوست 8405
100 مگ ماله ماکروسافت بوده که اونم خیلی بالاتر داد اما نذاشت ازش عکس بگیرم وقتی گرفت که رفته بود روی 100
پاسخ : 50% تخفیف دائمی -- پورت 10 گیگ - هارد رید ساس - نهایت سرعت را تجربه کنید -50% تخفیف دائمی
تایید میشن از همکاران خوب ما هستند ایشون
موفق باشید
دوست عزیز قصد من خراب کردن شما یا شخص دیگه نبوده نیست صرفا یک سوال بود
تایید میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
دوست عزیز قصد من خراب کردن شما یا شخص دیگه نبوده نیست صرفا یک سوال بود
تایید میشن
:53:امیدوارم پاسخ قانع کننده بوده باشه
نقل قول:
تایید میشن از همکاران خوب ما هستند ایشون
موفق باشید
از قبل که سرور گرفته بودم ازشون امروز هم یکی از این پلن های طلایی شون رو گرفتم در عرض 20 دقیقه تحویل دادن خیلی عالی هستش سرعت دانلود هم بالا بود من با sentos یه فایلی رو که می خواستم دانلود کردم میانگین 80 زده بود البته اینم بگم حجم فایل 60مگ بود و زود تموم شد اما کاملا راضی هستم از ایشون :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
از قبل که سرور گرفته بودم ازشون امروز هم یکی از این پلن های طلایی شون رو گرفتم در عرض 20 دقیقه تحویل دادن خیلی عالی هستش سرعت دانلود هم بالا بود من با sentos یه فایلی رو که می خواستم دانلود کردم میانگین 80 زده بود البته اینم بگم حجم فایل 60مگ بود و زود تموم شد اما کاملا راضی هستم از ایشون :)
شما لطف دارین
از همه لحاظ تایید میشن هر کی یک بار خرید کنه مشتری دائمش میشید.
از نظر سرویس دهی و پشتیبانی تایید میشن . 2 ماهه 2 تا vps دارم ازشون . uk و DE که هر دو سرویس عالی بودن . قیمتهاشون هم مناسبه . کاملا تایید هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ajaxian
از نظر سرویس دهی و پشتیبانی تایید میشن . 2 ماهه 2 تا vps دارم ازشون . uk و DE که هر دو سرویس عالی بودن . قیمتهاشون هم مناسبه . کاملا تایید هستن
نقل قول:
از همه لحاظ تایید میشن هر کی یک بار خرید کنه مشتری دائمش میشید.
ممنون از شما که به ما لطف دارید سعی کردیم وظیفمون رو انجام بدیم
پنل ریبوت تحت وب داده میشه ؟