ببینید تفاوت رشته نرم افزار و آی تی زیاد نیست . رشته آی تی فقط چند درس اضافه تر از نرم افزار داره . بستگی به خود شخص انتخاب کننده داره ولی رشته آی تی رشته بسیار تاپ تری نسبت به نرم افزار هست .
نمایش نسخه قابل چاپ
ببینید تفاوت رشته نرم افزار و آی تی زیاد نیست . رشته آی تی فقط چند درس اضافه تر از نرم افزار داره . بستگی به خود شخص انتخاب کننده داره ولی رشته آی تی رشته بسیار تاپ تری نسبت به نرم افزار هست .
با تشکر از همه دوستان
ولی میشه موضوع رو یکم بازتر کنید
در مورد بازار کار و دگیر مسائل
اگر علاقه و ... را کنار بگذاریم و صرفا با دید بیزنس به این قضیه نگاه کنید در صورت اخذ مدارک برنامه نویسی ، به راحتی چه در ایران و چه در خارج از کشور کار پیدا می کنید
به عبارتی نداشتن تجربه کاری و رزومه فعالیت مانع خیلی جدی ای نخواهد بود
در رابطه بحث نرم افزار ، از شرکت های کوچک گرفته ، تا بزرگ بالاخره نیازمند برنامه نویس هستند
اما در مورد it به این راحتی ها نیست
It نسبت به نرم افزار کلی تره .
یعنی توی it تقریبا به تمامی مباحث مربوط به زیر رشته های کامپیوتر شما سری میزنید و اطلاعاتی کسب میکنید .
در حال حاضر توی ایران مدرک it + mba ، منظورم در کنار هم هستش . این دو مدرک در کنار هم یکی از بهترین زمینه های شغلی رو برای فرد آماده میکنه
پس کسی که نرم افزار میخونه به ای تی هم تسلط داره؟نقل قول:
نقل قول:
ای تی جزو زیرمجموعه های نرم افزار حساب میشه
با سلام خدمت شما...
دوست عزیز در حال حاضر شاید شما توی هیچ آگهی استخدامی که دولتی ها یا نیمه دولتی ها میدن استخدام کارشناس فناوری اطلاعات نبینی ...
اما در تمامی سازمان ها واحد فناوری اطلاعات میبینی ! که خیلی جالبه ...
شما بازار کار 4 یا 5 سال دیگه رو موقع فارغ التحصیلی باید در نظر بگیرید.
بنده سال 86 it رو انتخاب کردم ... و الان هم در گرایش تجارت الکترونیک قصد ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد دارم...
100% پیشنهاد من به شما it هست ... تنها مهارتی هست که فعلا در ایران فقط در دانشگاه قابل دسترس هست...این هم بگم که حدود 100 تا 120 واحد مشترک با نرم افزار داره...
در تاپیک دیگه ای هم چند ماه پیش یکی از دوستان رو مفصل راهنمایی کردم...
ذاتا رشته ای مدیریتی - مشاوره ای هست ... و اصطلاحا از رشته های میان رشته ای هست..
در انتخاب it شک نکن ! :)