سلام
ممنون از راهنماییتون ، فایل رادیوس را دوباره نصب کردم ، چند روزی کار کند ببینیم درست شده یا نه .
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ممنون از راهنماییتون ، فایل رادیوس را دوباره نصب کردم ، چند روزی کار کند ببینیم درست شده یا نه .
با تشکر
حتما نتیجه رو بگید
سلام
من روی لینوکس IBS نصب کردم و سرویس pptp فعال هست.
یه مشکل پیش اومده وقتی یوزرها آنلاین هستند در IBS نشون نمیده
ممنون میشم راهنمایی کنید
Setting ==> advanced configuration
تو این قسمت باید
Check Online max fails
رو از 2 به 200 تغییر بدید
البته یه نکته اینه که اگر اسکویید هم رو رو کانفیگ کرده باشید باعث میشه موزر های اسکویید انلاین بمونند و باعث می شه که یوزر ها انلاین نشون داده بشه که اونم باعث می شه نشنوند به سرور متصل بشند. برای اینکه این مشکل هم حل بشه باید تابع محدودیت یوزر انلاین رو از فایل کانفیگ اسکویید حذف بکنید
ممنون از پاسخ. البته منظورم پست خود شما بود.نقل قول:
البته یه نکته اینه که اگر اسکویید هم رو رو کانفیگ کرده باشید باعث میشه موزر های اسکویید انلاین بمونند و باعث می شه که یوزر ها انلاین نشون داده
ممنون از پاسخ. البته منظورم پست خود شما بود.نقل قول:
البته یه نکته اینه که اگر اسکویید هم رو رو کانفیگ کرده باشید باعث میشه موزر های اسکویید انلاین بمونند و باعث می شه که یوزر ها انلاین نشون داده
قضیه اینطوری هست که اگر اون رو از 2 به 200 تغییر بدیم
تعداد دفعاتی که تلاش برای چک کردن می کنه از 2 به 200 افزایش پیدا می کنه
در نتیجه یوزر اگر قطع شد بعد از 200 بار چک کردن اگر یور انلاین نشون داده نشد اونوقت وضعیت دیسکانکت نشون داده می شه (آفلاین)
ولی وقتی که یه یوزر اسکویید در حال انتقال اطلاعات انلاین نشون داده می شه و اگر یک لحظه از شبکه به هر دلیلی (توقف انتقال - قطع شبکه و ....) بیرون بیاد
باز برای مدتی توی IBSng انلاین هست و از اونجایی که توی کانفیگ فقط گفتیم یه نفر می تونه انلاین باشه واسه همین مشکل به پیش می اد
در حقیقت من یه بار این کار کردم کل یوزر ها به هم خورد و باعث شد که عده ای بعد از 2 دقیقه اتصال , دیگه نتونند دوباره متصل بشوند
یه قسمت توی تنظیمات آی بی اس هست که چک کردن یوزر رو از 60 ثانیه می تونید به هر میزان که خواستید تغییر بدید البته اگر زیاد هم کمش کنید مشکل ساز خواهد شد اگر یوزر هایتون بالا باشه
پیروز باشید