همیشه با شرکت ها کار کنید
فرنود گستر شرق
نمایش نسخه قابل چاپ
همیشه با شرکت ها کار کنید
فرنود گستر شرق
خب چطور میشه این مورد رو فهمید !
ببینید هاست فعلی من خیلی سریع تیکت هارو جواب میده ، غیب هم نمیشه اما خب الان دیگه ناراضی شدم ! قیمتی هم هاست نداره و ارزشی هم نداره که رابه را تیکت بازکنم و همش اعتراض کنم و اعصاب خودمم خورد کنم.
واقعا خب می خوام بدون مشکل یه سال هاست خوب داشته باشم ،
قبل از اینکه هاست بخرم ، یه هاست رایگان داشتم توی بایت هاست ، مرد و مردونه جواب میداد ! وقتی بازدیدم رفت بالا و شد 8 کاربر آنلاین دیگه ساسپندم کرد مجبور شدم هاست بخرم.
حالا با این اتفاقی که توی هاست جدیدم افتاد دیگه 2 کاربر آنلاین هم ندارم !!
یعنی داشتم یه حساب 2 2 تا 4 تا میکردم ، دیدم همون هاست رایگان شاید به نفعم بود و شاید اشتباه کردم !
از همون بایت هاست ، هاست پولیشونو بگیر دیگه .
خیلی ها تا براشون مشکل پیش میاد در میرن تا آب ها از آسیاب بیوفته توی انجمن اگه سرچ کنی میبینی حتی شرکت ها هم یه دفعه بستند و رفتند
بهتره مشکل رو با جایی که هاست داری حل کنی البته اگه در دسترس هست
ماهیانه 30 - 50 هزار تومان میتونید هزینه کنید؟
بهترین گزینه خرید سرور اختصاصی Kim 2G هستش ..
هارد 1 ترابایت - پورت 100 مگابیت - پهنای باند نامحدود - رم 2 گیگابایت - پردازنده اینتل اتم یا سلرون 1.6 گیگاهرتز که میتونید پنل رایگان نصب کنید ؛
البته اگر تا حدودی مدیریت سرور میدونید !
سلام
خیر نمیشه!!!
بنده فروشنده و .... نیستم. چندی سالیه که خودم و دوستانم برای کاربردهای مختلف از هاست شرکتهای مختلف استفاده کردیم و نتیجه نهایی اینکه فقط به یک چیز میشه امید داشت!!! پشتیبانی حرفه ای و 24 ساعته
چون سرور به هزار و یک علت به مشکل ممکنه بر بخوره. یهو چند ماه آپتایم رو می بینی بالای 95 درصده. بعد از شانس شما یک مشکل فنی یا حقوقی پیش میاد...... پشتیبانی خوب اینجا خودشو نشون میده که ظرف چند ساعت یک تدبیری می اندیشه
پشتیبانی تعطیل خودش بعد از چند ساعت میفهمه چی شده و ممکنه حتی ندونه که در مقابل مشکل پیش آمده باید چه خاکی بر سر بریزه
فکر نکنید هر جا نوشتن شرکت!!! حتما حداقل 4-5 نفر کار میکنن. برخی شرکتها یک یا 2 نفر بیشتر نیستن که مخصوصا در ایام تعطیلات اگر تیکت بزنید، کسی نیست جوابگو باشه!!!
گول سایت و ادعاهای داخلش رو نخورید. خیلی هم نمیشه روی قیمت بالا اطمینان داشت که هر کسی قیمتش بالاست حتما خوبه
یکی از شرکتهای نسبتا معروف وجود داره که گاها تیکت رو 24 ساعت بعد جواب میده :71:
بهترین پیشنهادی که من می تونم بکنم اینه که ازشون یک سایت فعال که روی همون سروری هست که می خوان بفروشن بگیرید. چند روز به طور مداوم آپتایمش رو چک کنید و از سایتهای هم می تونید کمک بگیرید
از مدیران سایتهایی که از این شرکت سرویس دارن بپرسید پشتیبانی چطوره و هر تیکت رو چقدر طول میکشه جواب بدن؟
یا در ایام تعطیلات اصلا جوابگو هستند یا خیر؟
با سلام
پشتیبانی 24 ساعته
بکاب روزانه رو 4 عدد سرور جدا
اپتایم 99/99
از دیتاسنتر محبوب و با کیفیت جهان xlhost
سبد خرید - سرو ای تی /سروای تی /sarvit/sarv-it/sarwhost/سروهاست
ماهی $15 زیاده (30 گیگ هم فضا داره که به دردم نمیخوره)
برای یک وبلاگ شخصی با این بازدید فرض 300 بازدید در روز قیمتش به نظرم زیاد میشه.
البته با این اتفاق که افتاده (حالا به هر دلیلی ) بازدیدم اصلا دیگه معلوم نیست به میانگین 200 سابق هم بگرده ! برای بار دوم گوگل امتیاز هامو گرفته ایندکس ها صفحه اول نمیاد هیچ صفحه 100 هم نمیاد !
خیلی بد خورده توی ذوقم.
البته مشخصه ، به اصطلاح همون قدر که پول بدی آش میخوری ، اما با این بازدید فعلی پرداخت این مقدار هزینه به نظر معقول نیست.
چیزی که خودم توی فکرم بود ماکس سالی 100 تومن هست.
بازم ممنونم از توجهتون