پاسخ : انتقال سایت ار هاست اشتراکی بر سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DellQ
شما اجازه بدی جوابشونو دادم پایین بجای اینکه وقت بزارید سوژه بگیرید خودتون راهنمایی کنید
راهنمایی شده اسپم نکنید.
ممنون بابت جوابها.خب گفتم سرور من ویندوز هست. الان باید چیکار کنم.دوست عزیزمDellQ گفته که از wapmserver استفاده کنم.شما هم میگید پنل نصب کنم میشه دقیق بگید یعنی چی؟؟ البته بیشترشو متوجه شدم.چون قبلا سرور لینوکس بودم و سی پنل داشتم.ولی الان ویندوز هستم.؟؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alone
ممنون بابت جوابها.خب گفتم سرور من ویندوز هست. الان باید چیکار کنم.دوست عزیزم
DellQ گفته که از wapmserver استفاده کنم.شما هم میگید پنل نصب کنم میشه دقیق بگید یعنی چی؟؟ البته بیشترشو متوجه شدم.چون قبلا سرور لینوکس بودم و سی پنل داشتم.ولی الان ویندوز هستم.؟؟!!
سرور شما ویندوز هست نمیتونید پنل cpanel و... نصب کنید باید IIS,Wampserver...یا plesk نصب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alone
ممنون بابت جوابها.خب گفتم سرور من ویندوز هست. الان باید چیکار کنم.دوست عزیزم
DellQ گفته که از wapmserver استفاده کنم.شما هم میگید پنل نصب کنم میشه دقیق بگید یعنی چی؟؟ البته بیشترشو متوجه شدم.چون قبلا سرور لینوکس بودم و سی پنل داشتم.ولی الان ویندوز هستم.؟؟!!
wamp و easyphp یه نوع پنل هایی مجازی ما میگم به هش که از کیفیت خاصی برخوردار نیست و خیلی ناقص میباشد مثلا whmcs روی این برنامه ها اجرا نمیشود چون به برنامه هایی نیاز دارد که نصب نیست
پنل پلسک میتوانید نصب کنید بر روی ویندوز .
بهتر است از لینوکس و پنل های لینوکس مثل دایرکت ادمین استفاده کنید که هزینه لایسنس آن نیز کمتر میباشد.
بگید ویندوزتان را تغییر Os بدن به سنتوس لینوکس و دایرکت ادمین نصب و لایسنس آن را خریداری کنید و استفاده کنید.
یا حق
ممنون دوستان. فکر نکنم که برم طرف لینوکس چون سایتم سایت دنلود هست. با لینوکس خیلی مشکل داشتم قبلا و اینکه الان همینجوری خرجم زده به پشت بوم.فکر کنم همون پنل ها روی ویندوز رو اتحان کنم بهتره. فقط اینکه وقتی من سایتم رو انتقال دادم به سرور دی ان اس ها رو از کجا بیارم که بدم به دامینم؟؟همون ای پی سرور میشه یا نه؟؟
بعد iis7 چی اون کارمو راه میندازه یا نه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alone
ممنون دوستان. فکر نکنم که برم طرف لینوکس چون سایتم سایت دنلود هست. با لینوکس خیلی مشکل داشتم قبلا و اینکه الان همینجوری خرجم زده به پشت بوم.فکر کنم همون پنل ها روی ویندوز رو اتحان کنم بهتره. فقط اینکه وقتی من سایتم رو انتقال دادم به سرور دی ان اس ها رو از کجا بیارم که بدم به دامینم؟؟همون ای پی سرور میشه یا نه؟؟
بله دی ان اس های دامین رو با آی پی سرور مجازی ست کنید
ممنون فقط اینو هم بگید که با iis7 هم میشه کار کرد.؟؟ و اخرین سوال اینکه اگه من از این روش استفاده کنم که دیگه نیازی نیست توی iis یه ساب دامین تنظیم کنم واسه لینک دانلود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alone
ممنون فقط اینو هم بگید که با iis7 هم میشه کار کرد.؟؟ و اخرین سوال اینکه اگه من از این روش استفاده کنم که دیگه نیازی نیست توی iis یه ساب دامین تنظیم کنم واسه لینک دانلود؟
چرا نیاز هست.
برای دی ان اس هم باید دی ان اس سرور تنظیم کنید.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alone
شما اگر سی پنل داری از بخش Simple DNS Zone Editor یه a رکورد با نام دل خواهت به آی پی وی پی است بده به همین سادگی کار تموم میشه
ولی من پیشنهاد میکنم از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود استفاده نکنید چون خود ویندوز خیلی منبع میگیره
خب ببینید من اینو با خاطر این میگم که برای امنیت بیشتر باشه.چون 2 3 بار سایتم هک شد و دوستان گفتم مشکل از هاست هست.بهتره بری روی سرور.واسه همین اینو میگم.
اینی هم که شما میگی تو سی پنل اینکارو کنم.اره اینو میدونم.ولی وقتی که با wamp or iis تو سرور بخوام اینکارو انجام بدم.تو سرور که همچین گزینه ای نیست.!!