درود
ناراحت نشید دوستان ولی خودتون (هاستینگها) مقصر هستید آنقدر قیمت ها رو پایین میگید فقط به دلیل جذب مشتری که اینطوری یکی هم پیدا میشه که تا این حد سرویس ارزان میخواد !!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
ناراحت نشید دوستان ولی خودتون (هاستینگها) مقصر هستید آنقدر قیمت ها رو پایین میگید فقط به دلیل جذب مشتری که اینطوری یکی هم پیدا میشه که تا این حد سرویس ارزان میخواد !!!!
دوست عزیز دیدید که اینجا هیچکس حاضر نشد بده! من قیمتم 43 هزار تومان بود ما گفتیم حال بدیم به مشتری چون داریم رو سرور مجازی 25 درضد تخفیف میدیم اینم بهشون بدیم ولی ایشون میگه 15 هزار تومان! همه ی دوستان دیدید که آفر ندادن و گفتن قیمت 3 برار این چیزیه که ایشون میگن! دیگه فکر سرویس ارزان نباشید، تابستون داره تموم میشه سرویس دهنده های تابستونی دارن میرن و یه سری تصمیم خیلی سخت گیرانه بینه قدیمی های انجمن و کلا فروشنده ها گرفته شده که دیگه فکر نکنم از کسایی که حرفه ای هستن قیمت پایین ببینید! به قول یه بنده خدایی بعله! :دی
ببين هر كسي يه قيمتي ميده من يه جا سراغ دارم سرور اختصاصي با پرت 100 و پهناي باند نامحدود كه همه جا زير 200 نميدن
اونم دتيكيت رم 8 من يجا سراغ دارم 90 هزار توم ميگيرم شما قيمت خودتو داري
نت افزار 50 گيگ هاست ميده 110 تومن شما 100 مگابايت رو كه بدي 15 .........
تاپيك من براي پاك سازي مشكلي نداره طبق مقررات من تاپيك زدم
بازم مرسي از اسپم
اما من خودم 12 ساله وب سمتر هستم هاستينگ هاي اماتور هستن . همين الانش چند تا پيشنهاد با همين قيمتم دارم
و دنبال معتبر ترينشونم كه تا امروز با يكيشون توافق كنم خودم 3 تا سايت زير 1000 الكسا ايران دارم كاربر اماتور نيستم
و اينكه اين تاپيك من خريد و فروشه اظهار نظر رو خصوصي كن چون فرق خراب كردن تاپيك (اسپم ) با اظهار نظر رو ميدونم