پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad-h
اخلاقشون تأئید میشه ! این چند روزه خیلی بهم کمک کرده و خیلی چیزا بهم یاد داده :67:
مرسی دوست عزیز! وظیفست!
سوالی باز پیش اومد بپرسید در خدمتیم!
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
منم از DreamServer سرویس گرفتم.
سرعت عمل و پشتیبانیشون عالی و سرورشونم شدید خفن.
خیلی دمشون گرم...!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psycho
منم از DreamServer سرویس گرفتم.
سرعت عمل و پشتیبانیشون عالی و سرورشونم شدید خفن.
خیلی دمشون گرم...!!!
تشکر، وظیفه ی ما پشتیبانی و خدمت رسانی قوی هست!
سپاس فراوان!
با سلام خدمت دوستان عزیز
دریم سرور شدیدا تایید میشن سرعت پشتیبانی به سرعت نور میباشه.من تا حالا ازشون 8 تا وی پی اس داشتم 2 دقیقه هم داون تایم نداشتن.پشتیبانی واقعی رو من با ایشون حس کردم.
آقا امیر از بچه های گل روزگار هست.نایاب هستن دیگه مثل ایشون گیر نمیاد.
با تشکر از دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambizmabdi
با سلام خدمت دوستان عزیز
دریم سرور شدیدا تایید میشن سرعت پشتیبانی به سرعت نور میباشه.من تا حالا ازشون 8 تا وی پی اس داشتم 2 دقیقه هم داون تایم نداشتن.پشتیبانی واقعی رو من با ایشون حس کردم.
آقا امیر از بچه های گل روزگار هست.نایاب هستن دیگه مثل ایشون گیر نمیاد.
با تشکر از دوستان
آقای عبدی شما سروری !!
مرسی بابت تاییدتون!
پشتیبانی وظیفمونه! لطف دارید!
مرسی کلی!
پست اصلی آپدیت شد و تاییدیه کاربران اضافه شد!
با سلام
یه سرور با رم 1 گرفتم کمتر از 10 دقیقه تحویل دادن پشتیبانی عالی
پاسخ دهی سریع کیفیت سرور عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Curtis
با سلام
یه سرور با رم 1 گرفتم کمتر از 10 دقیقه تحویل دادن پشتیبانی عالی
پاسخ دهی سریع کیفیت سرور عالی
تشکر بابت تاییدتون!
امیدوارم همیشه از سرویس های ما راضی باشید!
با سلام
سرور از ایشان گرفتم پشتیبانی و اخلاق و غیره فول همه چی کار درست من که راضیم بسیار و به دیگران هم توصیه میکنم از ایشان خرید کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tab22tab
با سلام
سرور از ایشان گرفتم پشتیبانی و اخلاق و غیره فول همه چی کار درست من که راضیم بسیار و به دیگران هم توصیه میکنم از ایشان خرید کنند
تشکر مهرداد جان!
وظیفست !
انشاالله همیشه از سرویس ما راضی باشید!
بازم تشکر!