پاسخ : واسطه های اجاره سرور چقدر سود می برند؟
سلام.
سود هر نماینده بسته به شرایط تعیین میشه.
برای مثال نمایندگانی هستند که تیم پشتیبانی، شرکت و دفتر کار دارند و اینها هزینه داره، کارشون شاید در واقع چیز دیگه باشه ولی نمایندگی فروش سرور از دیتاسنتر های مختلف هم باشند.
خوب، در این شرایط، این چنین شرکتی میتونه حتی تا 100 دلار روی هزینه سرور بکشه و هیچ کس هم اعتراض نکنه چون پشتیبانی و کیفیت کاری که ارائه میشه متفاوت هست با یک دلال که فقط تیکت های شما رو منتقل می کنه و اصلاً هیچ چیز به جز پول دریافتی براش اهمیت نداره.
پس قیمت تنها ملاک نیست، سعی کنید همه چیز رو در نظر بگیرید و همیشه هوشمندانه خرج کنید، همیشه ارزان ارائه کردن سرویس به معنی وجدان داشتن و درستکار بودن فروشنده نیست ولی متاسفانه در ایران تنها چیزی که رسم شده این هست که قیمت پایینتر یعنی سود بیشتر که 100% اطمینان میدم بهتون که همه یک روز به این نتیجه میرسند که این فرضیه اشتباه هست.
درضمن، حق انتخاب همیشه با کاربر هست، اعراض به قیمت گزاری افراد تنها وقت طلف کردن خواهد بود.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
camelian77
مثالی دقیق و خلاصه از مالیات vat.
میشه با همین بیان شیوا توضیح بدید در مورد اجناسی که صادرات به حساب مییان، مثلا اگر شما به من که در اتریش هستم چیزی بفروشید باید ۱۸ درصد مالیات بدید ولی اگر به همکارم در ایران همون رو صادر کنید نباید اون مالیات رو بدید.
راستش من تاجر نیستم و از قوانین صادرات کالا اطلاعی ندارم. بهتر است در موردی که مطمئن نیستم اظهار نظر نکنم. فقط می توانم بگویم قوانین مالیاتی صادرات کالا با قوانین فروش سرویس یا کالا فرق می کند. فروش سرویس هاستینگ در مقوله صادرات کالا نیست چون در صنعت هاستینگ شما کالا یا سرویسی را از کشور خارج نمی کنید. از این جهت اجاره سرور بیشتر شبیه اجاره تاکسی یا اتاق هتل است تا گیریم صادرات ماشین آلات.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvestaNetworks
برای مثال نمایندگانی هستند که تیم پشتیبانی، شرکت و دفتر کار دارند و اینها هزینه داره، کارشون شاید در واقع چیز دیگه باشه ولی نمایندگی فروش سرور از دیتاسنتر های مختلف هم باشند.
خوب، در این شرایط، این چنین شرکتی میتونه حتی تا 100 دلار روی هزینه سرور بکشه و هیچ کس هم اعتراض نکنه چون پشتیبانی و کیفیت کاری که ارائه میشه متفاوت هست با یک دلال که فقط تیکت های شما رو منتقل می کنه و اصلاً هیچ چیز به جز پول دریافتی براش اهمیت نداره.
با تشکر.
در اینکه گرفتن پول بیشتر برای سرویس بهتر منصفانه است کسی در این بحثی ندارد. اما مگر دلالی یک سرور چقدر کار دارد که بخواهید ماهی ۱۰۰ دلار ازش سود ببرید؟!
شما درخواست مشتری را دریافت می کنید. خرید را طبق مشخصات درخواستی انجام می دهید و مشخصات سرور را به مشتری می دهید. اگر سرویس unmanaged باشد (مانند اغلب موارد) تا وقتی سایت برپاست مشتری انتظار هیچ کمک فنی از شما نمی تواند داشته باشد. مگر در موارد سخت افزاری یا ارتقای سرور. در نتیجه شما تیکت زیادی برای جواب دادن ندارید. من ۲ سال است که یک سرور دارم (بدون واسطه) اما تابحال هیچ تیکتی برایش ارسال نکرده ام چون واقعا نیازی نبوده. کنجکاوم بدانم شما که از سرویس بهتر حرف می زنید به طور متوسط چند تیکت موجه برای هر سرور unmanaged در طول ماه دریافت می کنید و غیر از کارهای خرید، به طور متوسط چند ساعت برای هر سروری که واسطه ی خریدش هستید وقت می گذارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dude
در اینکه گرفتن پول بیشتر برای سرویس بهتر منصفانه است کسی در این بحثی ندارد. اما مگر دلالی یک سرور چقدر کار دارد که بخواهید ماهی ۱۰۰ دلار ازش سود ببرید؟!
شما درخواست مشتری را دریافت می کنید. خرید را طبق مشخصات درخواستی انجام می دهید و مشخصات سرور را به مشتری می دهید. اگر سرویس unmanaged باشد (مانند اغلب موارد) تا وقتی سایت برپاست مشتری انتظار هیچ کمک فنی از شما نمی تواند داشته باشد. مگر در موارد سخت افزاری یا ارتقای سرور. در نتیجه شما تیکت زیادی برای جواب دادن ندارید. من ۲ سال است که یک سرور دارم (بدون واسطه) اما تابحال هیچ تیکتی برایش ارسال نکرده ام چون واقعا نیازی نبوده. کنجکاوم بدانم شما که از سرویس بهتر حرف می زنید به طور متوسط چند تیکت موجه برای هر سرور unmanaged در طول ماه دریافت می کنید و غیر از کارهای خرید، به طور متوسط چند ساعت برای هر سروری که واسطه ی خریدش هستید وقت می گذارید؟
شما چرا فقط خودتان را نگاه میکنید عزیز؟
کاربر داشتیم پدر ما رو یک ماه در آورده حالا 8 دلار بیشتر ازش سود نگرفتیم.
بلد نبوده یه مجازی سازی بکنه - یک آیپی اتصال بده - پ راست میگفته کرک این رو دارید اون رو دارید اگر بگیم نه میگه من از شما سرور خریدم وظیفه ساپرت دارید حالا چه ربطی به نرم افزار داره نمیدونیم
آخرشم که بماند چه کارای بچه بازی انجام دادند ...
یهو در ماه 10 تا ابیوز دارند شایدم بیشتر و ...
مشتری داریم تا مشتری
سلام.
عرض کردم، برای انتخاب بهترین سرویس می بایست تحقیق کرد.
اگر به دنبال کیفیت و امکانات هستید شما هم می بایست کمی وقت بزارید و سرویس دهنده ای رو پیدا کنید که به تجارت شما اهمیت میده و تنها یک دلال بی سواد نیست که به فکر در آوردن پول هست.
در واقع اینطور میشه گفت که خرید از یک شخص غیر حرفه ای، حتی اگر قیمت سرویس کمتر از قیمت ارائه شده توسط دیتاسنتر باشه، کاری بس اشتباه هست نسبت به خرید از یک شرکت حرفه ای که حتی تا 100 دلار بیش از هزینه خود دیتاسنتر رو داره آفر میده.
پیدا کردن سرویس دهنده صحیح یکی از وظایف کاربر هست، هیچ کس در این زمینه شما رو یاری نمی کنه به جز عقل خودتون.
با تشکر.
Avesta عزیز. اینکه باید از عقل استفاده کرد و پروایدر حرفه ای بهتر از دلال بی سواد است توصیه های خوبی هستند. اما من جواب سوالاتم رو نگرفتم:
- شما به طور متوسط برای هر سرور اختصاصی چند تیکت (موجه) دریافت می کنید؟
- شما به طور متوسط برای هر سرور اختصاصی چند ساعت وقت صرف می کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dude
Avesta عزیز. اینکه باید از عقل استفاده کرد و پروایدر حرفه ای بهتر از دلال بی سواد است توصیه های خوبی هستند. اما من جواب سوالاتم رو نگرفتم:
- شما به طور متوسط برای هر سرور اختصاصی چند تیکت (موجه) دریافت می کنید؟
- شما به طور متوسط برای هر سرور اختصاصی چند ساعت وقت صرف می کنید؟
سلام.
ما نماینده هیچ دیتاسنتری نیستیم و دیتاسنتر و شبکه اختصاصی خودمون رو داریم در کشور آمریکا (Florida - Illinois) و به همین دلیل از نظر سطح سرویس دهی کمی برای ما متفاوت هست با نمایندگان.
AS54444 Avesta Networks LLC - bgp.he.net
اما اگر بخواید به صورت کلی جواب بگیرید:
1. ماهیانه 3 - 4 عدد (برای بیش از 120 سرور فعال)
2. بسته به نوع سرور، مدیریت شده یا نشده و ... بین 1 ساعت تا 12 ساعت در ماه.
با تشکر.
بستگی داره چطور سروری باشه ...
بستگی داره نوع ارز چطور باشه ... .
بستگی نحوه تبادل پول با دیتاسنتر چطور باشه ...
ولی 10 تا 15 درصد روی قیمت اصلی سرور می یاد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30delta
بستگی داره چطور سروری باشه ...
بستگی داره نوع ارز چطور باشه ... .
بستگی نحوه تبادل پول با دیتاسنتر چطور باشه ...
ولی 10 تا 15 درصد روی قیمت اصلی سرور می یاد ...
اگر این چگونگی این «بستگی» ها را تشریح کنید ممنون می شوم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dude
اگر این چگونگی این «بستگی» ها را تشریح کنید ممنون می شوم.
بله حتما ..
بستگی اول می گه نوع سخت افزار سرور چطور باشه ..
بستگی دوم می گه که ارز دلار ، یورو، ین ، پوند ، و ... باشه و نوع تحولات ارز در کشور چطوری هست ... ارزون باشه قیمت سرور هم ارزون و گرون باشه گرون می شه ..
بستگی سوم می گه .. از کدوم مرجع تبادل پولی استفاده کنید .. پی پال .ویزا .. مسترکارت .. گلد .. لیبرتی ..
سوال دیگه ... هست من در خدمتم ...