پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ovh فرانسه 512 = 8500 فروش محدود ( 4 روز این فروش فعال هست)
کسی از ایشون سرویس داره؟
راضی هستید؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ovh فرانسه 512 = 8500 فروش محدود ( 4 روز این فروش فعال هست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
یعنی این قیمت ها افزایش پیدا کنه رم 256 چند میشه ؟
اگر توجه به قیمت ها داشته باشید
در هر پنل دو قیمت هست
یکی نوشته شده قیمت با تخفیف و قیمت دیگر قیمت ثابت خواهد بود برای تمدید
من خرید کردم راضی هم هستم ! =p~
چند ماه سرویس دارم .کارش درسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
من خرید کردم راضی هم هستم ! =p~
امیدوارم که همیشه راضی باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kave206
چند ماه سرویس دارم .کارش درسته
نظر لطف شما هست
خارج از دسترسی
ما هم اکنون این محصول را برای سفارش تمام کرده ایم و این محصول تا زمانی که مجددا محصول تهیه شود غیرفعال است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
به این زودی ؟؟؟؟
دیگر سرور فروشان هم ببینند و یاد بگیرند اینطوری قیمت میدن و اینطوری میفروشن
حالا هی شما بشینید و فکر کنید که قیمت هایتان را چطور میتوانید افزایش دهید
اقا دمت گرم ، ما تا اومدیم و فهمیدیم تموم شد حتما وقتی 1 سرور اخصاصی دیگر گرفتی و خواستی با این قیمت های خوب وی پی اس بدی ، ما رو هم بی نصیب نزار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
خارج از دسترسی
ما هم اکنون این محصول را برای سفارش تمام کرده ایم و این محصول تا زمانی که مجددا محصول تهیه شود غیرفعال است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
به این زودی ؟؟؟؟
دیگر سرور فروشان هم ببینند و یاد بگیرند اینطوری قیمت میدن و اینطوری میفروشن
حالا هی شما بشینید و فکر کنید که قیمت هایتان را چطور میتوانید افزایش دهید
اقا دمت گرم ، ما تا اومدیم و فهمیدیم تموم شد حتما وقتی 1 سرور اخصاصی دیگر گرفتی و خواستی با این قیمت های خوب وی پی اس بدی ، ما رو هم بی نصیب نزار
سلام
به دلیل اینکه روی سرور اورسل نمی شه هر پنل تعداد محدودی موجود هست
الان یک عدد رم 256 موجود هست موجودی پنل ها به روز شد
دوستانی که قصد خرید رم 256 دارند سریع اقدام کنند 1 عدد موجود هست
سلام
کمتر از 24 ساعت تا پایان فروش ویژه باقی مانده
رم 1 با هارد 1 چند ؟!رم 1 با هارد 1 چند ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.prs
رم 1 با هارد 1 چند ؟!رم 1 با هارد 1 چند ؟!
سلام
رم 1 گیگ با هارد 1 ترا قیمت 120.000 تومان
رم 1 گیگ با هارد 500 گیگ قیمت 60.000 تومان