پاسخ : مشکل سایت با Nod 32 ( درخواست راهنمایی)........
سلام. آقا من هم دقیقا همین مشکل شما رو پیدا کردم. تازه دامنه من از همون اول تو لیست سیاه بود و خواستم روی سایت ست کنم که دیدم تو بلک لیست نود هست. جالب اینکه سایت مذکور حدود یک سال با دامنه فعلیش داره فعالیت میکنه و مشکلی نبوده. من هم به ایمیل samples@eset.sk ایمیل فرستادم و منتظر جواب هستم. اگر پاسخی از طرفشون دریافت کردم حتما اینجا مطرح میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irimg
سلام. آقا من هم دقیقا همین مشکل شما رو پیدا کردم. تازه دامنه من از همون اول تو لیست سیاه بود و خواستم روی سایت ست کنم که دیدم تو بلک لیست نود هست. جالب اینکه سایت مذکور حدود یک سال با دامنه فعلیش داره فعالیت میکنه و مشکلی نبوده. من هم به ایمیل
samples@eset.sk ایمیل فرستادم و منتظر جواب هستم. اگر پاسخی از طرفشون دریافت کردم حتما اینجا مطرح میکنم
سلام مشکل من حل شد! به همین ایمیل پیام دادم اون ها هم حدود سه روز بعدش جواب دادن که به دلیل یک خطا این اشتباه بوجود اومده و در آپدیت بعدی برطرف میشه. حدود 1 ساعت بعدش یک آپدیت 20 کیلوبایتی انجام و دامنه آزاد شد.
از این لحاظ خوب شد اما اینکه هنوز کاربرایی که آپدیت نکردن نمیتونن سایت رو ببینن جالب نیست و باید دو سه ماهی صبر کنم تا اکثرا آپدیت کنن. همونطور که میدونید اصولا کاربرای ایرانی به استفاده برنامه ها و نرم افزار های از کار افتاده و منقضی شده عادت دارند!!
سلام.. بهترین کار اینه که باهاشون در تماس باشید..