پاسخ : تخفیف فروش سرور مجازی با 60% تخفیف ماه اول (رم 1 گیگابایت 10 هزار تومان!)
و هنوز هم بعد از نزدیک به یکماه جواب گو نیستن واقعا متاسف هستم از خودم که چرا از ایشون سرویس گرفتم .
پاسخ : تخفیف فروش سرور مجازی با 60% تخفیف ماه اول (رم 1 گیگابایت 10 هزار تومان!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sodahost
و هنوز هم بعد از نزدیک به یکماه جواب گو نیستن واقعا متاسف هستم از خودم که چرا از ایشون سرویس گرفتم .
خسته نباشی !
تاپیک 2 سال پیشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
خسته نباشی !
تاپیک 2 سال پیشه!
ایشون 3 ساله کارشون اینه الان هم دوباره در رفتند
4-5 ماه دیگه که ابها از اسیاب افتاد و کاربران جدید عضو انجمن شدند فعالیتشون رو دوباره شروع میکنند
دریغ از یک مقدار مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
4-5 ماه دیگه که ابها از اسیاب افتاد و کاربران جدید عضو انجمن شدند فعالیتشون رو دوباره شروع میکنند
دریغ از یک مقدار مدیریت
یعنی بد جالبه این داستان
من یک بار سر ضعف مدیریتم همین مشکل برام پیش اومد ولی با بدبختیو قرضو قوله از دوستاو آشناها + فهم بالای مشتریم تونستم همه چیز رو اوکی کنم ولی باز یاد اون موقع میوفتم دلم میریزه اصلا باز استرس میگیرم
مردم چجوری با این پولا زندگی میکنن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
دریغ از یک مقدار مدیریت
واقعا براتون متاسفم!
بنده 2 سال هست که دارم فعالیت میکنم و تا به حال متوقف نشده، در وبهاستینگ تاک پاسخگو نبودن یا تاپیک فروش نزدن چه ربطی به رفتن و امدن داره؟!!
ما برای همه ی دوستان چندین بار ایمیل زدیم و مشکل سرور رو ارائه دادیم و برای پیش گیری از این مشکلات سریعا سرور جدید با اینکه 12 روز از سرور private layer باقی مانده رو رها کردیم و به دیتاسنتر سینگل هاپ انتقال دادیدم و به هر کاربر نیز 3 هفته به سر رسید اضافه کردیم
قابل توجه بعضی ها، میتونید گزارش فعالیت ما رو از پارس پال تهیه کنید
در راه تهمت زدن موفق باشید!
درخواست قفل تاپیک فروش برای ایجاد تاپیک فروش جدید از دیتاسنتر سینگل هاپ