پاسخ : سرویس مجازی با کیفیت برای وب سایت با قیمت پایین ..رم 1 گیگ - سیپیو +3000 -هارد 100 گیگ
پاسخ : سرویس مجازی با کیفیت برای وب سایت با قیمت پایین ..رم 1 گیگ - سیپیو +3000 -هارد 100 گیگ
اون تایپیک فقط واسه افزایش تعداد پست های ایشون بوده
واقعا خجالت داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
واقعا عذر می خوام از جمع و استارتر تاپیک! ادم نباید این همه دیگه پر رو باشه
اقا محترمی که الان داری می فروشی یادم می اد یه صفحه باز کردی با این محتوا
پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)
یادم می اد 23 صفحه داشت و شما مخالف ارزون فروشی , دادن اعلامیه به خریداران و .... بودی واسه افزایش اگاهی مردم از کیفیت سرور هاشون
من از اول هم می دونستم این تاپیک ها فقط برای افزایش پست برای یه عده از ادم ها و نشون دادن خودشون که مثلا ما مخالف ارزون فروشی و بی کیفیت فروشی هستیم
و از اول هم گفته بودم که این نوع ادم ها فقط می خوان خوشون رو نوعی تبلیغ بکنند بعد از اینکه کار ها رو به راه شد خوشون می اند و از همه ارزون تر می فروشند
واقعا خجالت هم خوب چیزی هست
این روز ها به دلیل گرون شدن دلار و سکه اونم گرون شده دیگه کمتر کسی توان خرید و نگه داری این مورد رو داره (منظورم حیا و خجالت بود) !!!!!
من بد جور موافق این نظرت هستم
اینجا هم اعلام همدردی عمیق و شدید و قاطع با شما هست http://www.webhostingtalk.ir/f13/57047/index3.html
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
این تخفیفها فقط برای ماه اول هست یا همیشگی
چون زدین ماهاینه ثابت بعد زیرش گفتید با تخفیف اگر قیمت همیشگی بصورت با تخیف هست که یکی سفارش بدم( وقف فروم میخوام کنم ) البته چون نگفتید تخیف فقط برای ماه اول هست
با تشکر
نه منظور بنده بدون تخفیف هستش به صورت ثابت 25 هزار تومن.اگه از کد تخفیف استفاده بشه ماه اول با آن قیمت ارائه میشود
لطفا مدیران این تاپیک رو حذف کنند
هنوز تا 31 شهریور زمان باقی مونده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
البته جدی من گفتم اگر واقعا طبق افری که دادن ماهاینه 10 تومنه یکی نیاز هست اگر دیده باشید لینکهای او اس های مختلف و یکسری برنامه کاربردی را الان حدود 4 ماه گزاشتم و بصورت همیشگی اکتیو هستند برای همکارن و عزیزان که نیاز دارند استفاده کنند لینکهای که دوستان میزارند معمولا بعداز 1 ماه دیگه اکتیو نیستند
الان اگر 10 تومنه یکی بگیرم برای همین کار نیاز هست
در خدمتیم
به پست فروش بنده مراجعه نمایید یا با ایدی یاهو تماس بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
اول از استارت عذر خواهي مي كنم.
اين آفر هاي دائيم هستش ؟
از كدوم ديار هستش ؟
پهناي باند چقدر هستش 2 گيگ يا نامحدود؟
لطفا به سوالات جواب بدين.
خیر فقط تخفیف ماه اول 60% میباشد
از فرانسه
پهنا نامحدود
دوستانی که فکر میکنند فقط برای افزایش پست باید بگم:
فروش سرویس با تخفیف ماه اول جز ارزان فروشی و فروش تابستانی شامل نمیباشد میتوانید بروید و سوال کنید
همچنین بنده برای در آوردن هزینه ی سرور و مشکلی که برای آقای کوهی و سرور بنده پیش آمد دست به این قدام زدم
کسی رو هم مجبور به خرید نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud13
سلام یک سرویس با مشخصات رم 1 گیگ - سرعت نت بالای 20 مگابایت سیپیو +3000 یا 2000 -سرعت بالای سرور برای وب سایت احتیاج دارم .
قیمت ماهی 12 هزار تومان -حد اقل 2 سال سرور را میخوام
لطفا دوستان اگه با مشخصات فوق و قیمت فوق موجوده پاسخ بدید
اگه ندارین پاسخ ندید چون با این کار فقط به شعور خودتون توهین کردین ...فارسی نوشتم که نیاید هی بگید با این پول نمیدن ...دارم میگم اگر کسی داره ...نداره هم اسپم نده:110:
نه بابا 12 تومن كه خيليه الان چيز پي ان ماهي 5 تومنه اجاره سرور كمتره :->
ماهيانه 1000 تومن در خدمتيم البته اگر افتخار بديد :-b
وای 10 مین نبودم ببین چه جنگی شد ....:111: بابا گفتم به شعور خودتون توهین نکنید ...بله دوستان یه افر 10 هزار تومنی بهم خورد..گفتن اسمشونا نگم ...با همون مشخصات فوق ...
تا کور شود هر انکه نتواند دید...
یه زره تو رو خدا به هم احترام بزارید ...