پاسخ : متخصصان seo بیان تو
من که نگفتم گوگل گفته . من گفتم اگر من پول بدم بک لینک بخرم در واقع دارم تبلیغ هم می کنم شما می فرمایید بک لینک خریدن غلط است ولی تبلیغ کردن درست . بله حق باشماست حتما کیفیت لینکها با هم تفاوت دارند در این مورد مشکلی با هم نداریم مشکل اینجاست که چرا شما خرید بک لینک را اشتباه می دانید (از نظر معنی لغت کاری اشتباه است که نباید انجام شود) در صورتی که تبلیغ را درست می دایند. امید وارم با چند بار تکرار متوجه نکته بنده شده باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nivdata.com
من که نگفتم گوگل گفته . من گفتم اگر من پول بدم بک لینک بخرم در واقع دارم تبلیغ هم می کنم شما می فرمایید بک لینک خریدن غلط است ولی تبلیغ کردن درست . بله حق باشماست حتما کیفیت لینکها با هم تفاوت دارند در این مورد مشکلی با هم نداریم مشکل اینجاست که چرا شما خرید بک لینک را اشتباه می دانید (از نظر معنی لغت کاری اشتباه است که نباید انجام شود) در صورتی که تبلیغ را درست می دایند. امید وارم با چند بار تکرار متوجه نکته بنده شده باشید.
ما که از خودمون نمیگیم.ما حرف های گوگل را میزنیم گوگل میگه بک لینک نخرید خیلی هم واضح و روشن گفته.خرید بک لینک تبلیغ نیست گول زدن خودتون و بقیه هست.
همه میدونن خودمونو که نمیخوایم گول بزنیم شما لینک میخرید که پیج رنک به دست بیارید یا روی کلمه ی خاصی بالا بیاید نه این که سایتتونو تبلیغ کنید.چون روش های خیلی بهتری برای تبلیغ وجود دارد نمونه ی سادش تبلیغات بنری.
من نمیتونم درک کنم که شباهت خرید بک لینک و تبلیغ چیه.شما هی کلماتو عقب جلو میکنید میگید اینا فرق داره.
دقیقا حرف گوگلو بهتون میزنم:
خرید هر گونه لینک ممنوع است.خرید و فروش بک لینک به هدف انتقال پیج رنک و یا گول زدن الگوریتم های گوگل منجر به Penalized شدن سایت میشود.
شما اگر میخواهید بک لینک بخرید که تبلیغ کنید خیلی راحت بگید براتون Nofollow بزران و هیچ نگرانی نداشته باشید.البته اگر هدفتون تبلیغ باشه اما اگر میخواید با این لینک به یک چیزی جز تبلیغ برسید که 99 درصد میخوان پس باید شرایط گوگل را قبول کنید.
وقتی گوگل در جایی Adwords قرار میده لینک ها کاملا بی تاثیر هستند و فقط برای به دست آوردن بازدید واقعی هستند اما شما که وقتی لینک میخرید نمیخواید بازدید درست و واقعی به دست بیارید میخواید کاربر و گوگل گول بزنید تا به یک هدف دیگه برسید.
من فکر کنم 10000 باری به شما فرق خرید بک لینک و تبلیغ درست را در همین پست گفتم امیدوارم باز نگید خرید بک لینک یعنی تبلیغ
پس از نظر شما تفاوت بک لینک و تبلغ در اتریبیوت Nofollow مشخص میشه . بسیار خوب ولی پس چرا کمپانی های تبلیغاتی بزرگ adbrite از این اتریبیوت در تبیلغاتی که در سایت های مختلف نشون می دن استفاده نمی کنند و جالب اینجاست که الان 2 3 تا سایت که خود گوگل Adsense را در سایتشون قرار دادند باز هم لینک ها چنین اتریبیوتی همراه ندارند. این لینک ها که به وسیله مدیران سایت ساخته نمی شن و خون گوگل runtime می سازه . این لینک ها در واقع تبلیغ هستند ولی بک لینک هم با تعریف شما هستند.
بعد چطور می فرمایید که : وقتی گوگل در جایی Adwords قرار میده لینک ها کاملا بی تاثیر هستند ؟ به گفته شما آیا ملاک اثر مگه nofollow نیست با این حساب Adword گوگل علاوه بر تبلیغ در سرچ هم اثر دارد. شاید اثر 100% نداشته باشد ولی اینکه می فرمایید کاملا بی تاثیر به نظر اشتباه است. یک نکته جالب در گفته های شما این است که در مورد مواردی همه جای آن با شک همراه است و حتی سایت بزرگ ترین سایت های SEO در دنیا را وقتی بررسی می کنید به صورت احتمالی نظر می دهند و در همه جا از کلمه "تجربه ما چنین می گوید" یا موارد مشابه استفاده می کنند شما رای قطعی صادر می کنید. ببینید بنده این را می گویم شاید تمام فرمایشات شما درست باشد شاید نباشد و شاید بخشی از آنها درست باشد . در کل این نکته گوگل چنین می گوید به این معنا نیست که الگوریتم خود را برای شما فاش کرده . خود شما هم حتما به مواردی مواجه شده اید که نتیجه 100% چیزی که پیشبینی می کردید نیست . استفاده از کلمه های مثل غلط و اشتباه و به طور کل بیان 100% فقط باعث ایجاد شک در شخص مقابل می شود.
من گفته شما را به این شکل قبول دارم که یک لینک خشک و خالی حتما ارزش چندانی ندارد . اما اگر شما جایی چنین لینکی داشتید اشتباهی مرتکب نشده اید . شاید کمک چندانی هم به شما نکند