تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها :-$
نمایش نسخه قابل چاپ
پ
ممنونم از شما!نقل قول:
خیر. وبرنگ دوست بنده ، نماینده رسمی شرکت گیگا در ایران هستند !
اما بنده نماینده نیستم، فقط سابقه کاریم با این دیتاسنتر زیاده (نه به تجربه دیگر دوستان)
گیگا تنها نمایندگی اش شرکت پرشین هویز هست!
که چون تعداد سرور های ما پیش گیگا زیاد هست، و به واسطه پرشین هویز گرفتیم!
تخفیف خیلی بیشتری از این 2 شرکت میگیریم، و به مردم ارایه میدیم
موفق باشید
شرمنده وبرگ جان منظورم شما نبودی..یادمه یکی بود شبیه شما فکر کردم آن رو میگه.. بازم پوزش وگرنه شما رو خیلی وقته میشناسم:d
آدرس شرکت و شماره تلفن های اون برداشته شد !
بعضی افراد ، کرم دارند گویا و میخوان که بیان اینجا رو به آشوب بکشند. :))
هر کسی وی پی اس احتیاج داره ، پیغام خصوصی بگذاره. 48 ساعت تست داده میشه ، دیتا سنتر مورد نیاز رو هم ذکر کنید و پلن رو . !
به هیچ احد الناسی هم ربط ندارد که چرا ما بقالی هستیم !
کار حرفه ای میخواید ، پس بیاید رقابت کنیم !
:)) . تنها کسی که در مورد سرویس ها به کسی آتو نداده است خود بنده هستم !
اگر کسی تونست از کار ما آتو بگیره ، و بگه سرویس هامون خوب نیست ، آقا جون هر چی دلش خواست بهش میدم .
امروز 20 آذر 88
ساعت : 6.28 : دقیقه است . خدانگهدار
اینجا چه خبره ؟ :109:
سلام. من واقعا معذرت میخواهم. ولی این تاپیک متعلق به بنده نیستش :)
من آدرس کلی شرکت رو زدم . سوالی دارید بیاید اونجا. در غییر این صورت چیزی نگید. یک چیز دیگر اینکه آقا ما دروغ گو. شرکت هم نیستیم . شما اگر سرویس میخواید بیاید بگیرید و اینکه من به شما تست هم میدم. در غیر اینصورت تاپیک رو خراب نکنید. برید تاپیک های قبلی رو بخونید . خیلی از کاربر ها آمدند سمت ما. شرکت ما یک شرکت در زمینه اینترنت نیست. یک شرکت خدماتی هستش ! ولی تحت اعتبار اون آمدم . حالا دوستان .
گفتید شرکت های رسمی مثل پرناک . درسته :
خب برید از پرناک در مورد ما بپرسید ! :)
سرور های Xl هاست رو هم از پرناک تهیه کرده ایم.
در مسئله بعد ، لطفا تاپیک هارو خراب نکنید برادران !
اینجا بحث در مورد وی پی اس بود.
خدمات مهم هست ؟ خب بیاید امتحان کنید :)
شماره حساب شرکت رو هم جهت واریز به شما ارائه خواهم داد.
داداش. برادر. عزیز .. چرا منحرف میری؟ شرکت خدماتی هستی یا مهندسی یا ویدیو کلوپ.. مگر نمیگی شرکتی؟ مگر یکی دو جین آدرس تلفن دفتر و.. نریختی؟ عزیز.. جناب لینکش رو بده همین. اگر شرکت نیستی پس اینهمه تلفن و آدرس از کجا آمد؟ اگر هستی پس چرا لینک ثبتش رو نمیدی؟ ما حرفی نزدیم که.فقط میخواهیم بدونیم شرکت هستی یا نیستی..
بازم دعوا و توهین شروع شد :((