اکبر جان dc آرژانتین ردیف شد یه ندا بده :54:
نمایش نسخه قابل چاپ
من که دارم یکی از سایتامو با سیستم خودم میارم بالا :d
روزی 20 ساعت این لپ تاپ بدبخت روشنه که، 4 ساعت دیگه هم روش :d
آپتایمم از سرورای ایران هم بیشتره، حالا ببینین.
1 هفته واسه تست میارم بالا بینم چی میشه :-p
آخر نفهمیدیم او با ماست یا با آنها !
رسما کاربران عادی رو به فنا میدن !
کاری که شاید دولت خودمون نتونه به راحتی انجام بده .
چوب 2 سر طلا که میگن حکایت ماست .
از این جا رانده و از آنجا مانده .
احسنت باید گفت به این سیاست .
به جزیره ایران نزدیک میشویم !
:53:
`
حتما . کلا امریکای جنوبی سرور های خوبی داره و خوب اوئنجا ها روابط خوبی با ما دارن نخ سوزن ونزوئلا و برادر هوگو که اشاره بهش کنم یه دیتا سنتر مخصوص برای ایرانی ها میزنه .
بزارید یه کم تحقیق کنم راستی تو کابل هم فیبر نوری کشیدن و قراره اینترنت خیلی پرسرعت با قیمت پایین به افی ها بدن من نظرم اینه برم تو کابل یه فیبر نوری بگیریم و دیتا سنتر راه بندازیم . صرفه اقتصادی خوبی داره . به ایران هم خوب پینگ میده و سرعت بالا .
تازه غضنفر بانک کابل حساب ارزی مستر کارت هم باز میکنه دیروز تبلیغش رو تو اینترنت دیدم فکر میکنم کم کم افی ها هم دارن از تحریم در میان و فقط ما در این هچل مونیدم .
منتظر پیشنهادات هستم .
اینم لینک یادم رفت بزارم
http://www.ghazanfarbank.com/Dari/loan.html
دبیت کارت - و هر چی بخواهید باز میکنن . اگر کسی خواست ایمیل بزنه غضنفر بانک اطلاعات بگیره
چقدر خوب افغان ها هم زبان هم هستن سايت هم فارسي ايشالا پيشرفت كنه افغانستان مارو از فلاكت در بياره :دي
افغانستان در حال پیشرفته. دارن دیتاسنتر میزنن تو خاور میانه بترکونه (جدیه جدیه)
فقط ناکسا دامین گرون ثبت میکنن :d
:: Afghanistan Network Information Center ::
آقا اکبر واژه افی زیاد جالب نیست !
افغانی بهتره ! دور از ادب بود حرفتون !
به هر حال اینجور که پیش می ره یه روز دست ماها پیششون دراز می شه ! پس حداقل نون ما رو نبرید !:x
اگر کمی برنامه نویس های ایرانی غیرت داشتن و یه کمی دولت مردان ما به جای اینکه خونه هاشون رو ... زیاد کنن پهنای باند رو زیاد و ارزون می کردند ما اعلان این مشکلات رو نداشتیم
اما خوب افتخار می کنم بابت اینکه اعلان بهترین دیتا سنتر های جهان تو ایران هست ...
تا حالا سرعت 1 گیگی ندیده بودم که تو دانشگاه اصفهان دیدم ... واقعاً جای تحسین داره