پاسخ : یه سوال مهم از اساتید گرام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roka
شما بخواید litespeed نصب کنید ، یه دونه cpu مخصوص خود لایت باید داشته باشید !
شما با دستور زیر ببین چه قسمتی از سایت / سرورت بیشترین فشار روش هست
کد:
# tcpdump -n -s 300 -a dst port 80 | grep -o "\(get\|post\|[hh]ost\).*"
به چه فایلی ؟
یا بخوام واضه تر بگم ، مثلاً یه سایت بود هر کاریش میکردند لود سرور ها رو اینقدر بالا میبرد که رو هر سروری میرفت کمتر از چند دقیق کل سرور رو میخوابوند !
من اومدم چک کردم دیدم به فایل external.php ( مربوط به rss vbulletin ) بیشترین فشار هست ، یعنی از چندین سایت به صورت دائمی داره فراخوانی میشه !!! ( همین امر از خیلی ddos بدتر هست و هر سرور باشه میخوابونتش ! )
بعد از تغییر نام فایل فشار به زیر %1 رسید ، و بعد یه بلاهایی سر اون فایل آوردم که دیگه مشکلات قبل پیش نیومد !
در نتیجه شما اول باید ببینی که چه قسمتی فشار میاره ( رو خیلی جاهای سرور فشار هست یا تعداد جای محدود مثل 1 فایل ) !!
این دستورو اجرا کردم اما چیزی ازش نفهمیدم مثل برق و باد لینک ها می رفتن البته از جای خاصی نبود هر لحظه یه سایتو نشون می داد
پاسخ : یه سوال مهم از اساتید گرام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roka
شما بخواید litespeed نصب کنید ، یه دونه cpu مخصوص خود لایت باید داشته باشید !
شما با دستور زیر ببین چه قسمتی از سایت / سرورت بیشترین فشار روش هست
کد:
# tcpdump -n -s 300 -a dst port 80 | grep -o "\(get\|post\|[hh]ost\).*"
به چه فایلی ؟
یا بخوام واضه تر بگم ، مثلاً یه سایت بود هر کاریش میکردند لود سرور ها رو اینقدر بالا میبرد که رو هر سروری میرفت کمتر از چند دقیق کل سرور رو میخوابوند !
من اومدم چک کردم دیدم به فایل external.php ( مربوط به rss vbulletin ) بیشترین فشار هست ، یعنی از چندین سایت به صورت دائمی داره فراخوانی میشه !!! ( همین امر از خیلی ddos بدتر هست و هر سرور باشه میخوابونتش ! )
بعد از تغییر نام فایل فشار به زیر %1 رسید ، و بعد یه بلاهایی سر اون فایل آوردم که دیگه مشکلات قبل پیش نیومد !
در نتیجه شما اول باید ببینی که چه قسمتی فشار میاره ( رو خیلی جاهای سرور فشار هست یا تعداد جای محدود مثل 1 فایل ) !!
سلام . از لیست نمایش داده شده از کجا میشه فهمید مشکل از کدوم فایل هست ؟