داداش چرا حالا میزنی :|
من نگفتم که فقط اینجا شنود میشه! منظورم این بود که خودشو خودشونو لو میدن!
نمایش نسخه قابل چاپ
منم اینقدرا کند ذهن نیستم برادر.نقل قول:
گرفتن آمار از Log سرورهایشان کار آسانی هست ! این آمار دلیل این نمیشه که 700 هزار تا پیامک را دانه دانه خواندند !
اخبار گفت پیامک تبریک عید !
یعنی محتوای پیامک چک شده .
مشکل اینه ، به تعداد کاری ندارم
دوست عزیز متاسفانه منظور من را متوجه نشدید !
بنده هم عرض کردم که خیر اینها چک نکردند فقط از آمار تونستند این عدد تقریبی رو بگن
مگر تو موارد خیلی خاص و اطلاعاتی یک شماره مورد نظر را زیر نظر داشته باشن ...
سلام.. حق با دوستمون 0060
حساس كردن به كلماتي مثل عيد
فطر
اینو خودم گفتم ،:62:
اما بازم این مثال مد نظرم نیست ، مساله اینه چرا باید بصورت فله ای از این ***** رد بشه .
بررسی میکنن قبول اما بصورت رندم یه تعدادی رو چک کنن ، نه همه رو !
کلمه های مشخصی رو ***** می کنن مثل عید ، فطر و .... همه اس ام اس ها از یک گلوگاه باید رد بشن (مثل اینترنت که *****ینگ داره) و اونجا هم این پیامک ها ***** مشن و آمارشون ضبط میشه.
چیز عجیبی نیست ...
پ.ن: از همه اینابگذریم ، حساب کنید به جای اینکه نفری 16 تومن بدن برای اس ام اس همین 16 تا تک تومن رو جمع میکردند برای آذربایجان
700 میلیون ایرانسل
600 میلیون همراه اول
1.3 میلیارد
1.3*16 = 20 میلیارد تومان ...
حرف به جایی بود .نقل قول:
پ.ن: از همه اینابگذریم ، حساب کنید به جای اینکه نفری 16 تومن بدن برای اس ام اس همین 16 تا تک تومن رو جمع میکردند برای آذربایجان
اما این هزینه ها صرف گرفتن یه سری خدمات غیرفیزیکی شده که فکر نکنم اگه نصف این مبلغ رو ایرانسل و همراه اول به زلزله آذربایجان بدن چیزی اشون کم بشه !
همانطور که گفتم بر اساس ***** کلا هم خوانده میشه هم پیگیری میشه و هم حساب میشه.. در برنامه نود اگر دقت کنید پیامک ها میلیونی ارسال میشوند اما شمارشش کمتر از 2 ساعته و بر اساس کلمه ای هست که شما ارسال میکنید..مثل عدد 1 یا 2 ..بر همین اساس در برنامه نود شمارش میشه.. عید فطر هم همینطور.. بر اساس کلمه تبریک محاسبه میشه.. ولی اینکه خوانده بشه خیر.کلا کسی بیکار نیست بشینه یکی یکی اینهمه پیامک رو بخونه..دقت کنید رند اعلام کردند یعنی تقریبی ...
ببخشید ولی چرا فکر می کنید پیامک ها رو خوندن و از روی متنش شمارش کردن ؟
راه اصولی شمارش پیامک های عید این هست:
تعداد پیامک متوسط ارسالی در روز های عادی رو از تعداد پیامک ارسالی روز عید کم می کنند عدد باقی مانده تعداد حدودی پیامک مربوط به عید است.
که یک عدد تقریبی مثل 900 هزار هست و مسلما کسی کلمه یا ***** و ... روی پیامک ها برای شمارش دقیق پیامک های عید تعریف نمیکنه چون ...
ولی در عین حال چیزی که واضح هست اینه که حداقل 6 ماه هر پیامکی که ارسال کنید در مخابرات نگهداری میشه حالا از یک کلمه سلام معمولی تا هر چیز دیگه ای که ارسال کنید ...