پاسخ : راه اندازی مرکز مانیتورینگ !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
ما چند مدل سرویس مانیتورینگ داریم در دیتاسنتر، نرم افزارهایی که صرفا Alert میدن. مایکرو کنترلرهای مربوط به میزان رطوبت و دما و فشار هوای راهروی سرد و راهروی گرم و....
دیتاسنترها سیستم های متمرکزی رو استفاده میکنند مثل Nagios یا Solarwinds برای آپتایم. ما این رو صرفا به عنوان یه پروژه که وقتی خودمون سرور اجاره میکردیم درست کردیم و هیچ وقت فکر تجاری کردنش رو نداشتیم چرا که امکاناتش رو نداشتیم. الان این امکان رو داریم چون دیگه اختصاص دادن یه سرور به اینکار بهمون فشار مالی نمیاره و میتونیم یه مدت ساپورت کنیمش تا به درآمد زایی برسه. ولی همونطور که گفتم فرم کار ما به شکلی هست که امکان بازاریابیش رو خودمون نداریم.
چشم، اینجا منتشر میکنم امکانات رو.
حرف شما درست ولی یک مسئله میمنونه اونم اینکه دیتاسنتری که من میخوام رو شما چطور میتونید ساپورت کنید ؟!
مثلا من از لوکشن فرانسه بخوام و چنین درخواستی داشته باشم ؟ !
شما آی پی سرور رو در سیستم ما ثبت میکنید و سرورهای ما، هر جای دنیا که باشن، مثلا هر 2 دقیقه یکبار یک ping request یا arp میفرستن به اون آی پی و یا پورت.
در صورتیکه acknowledge درخواست برگشت، یعنی سرور شما آپ هست. در غیر این صورت سرور ما به شما ایمیل یا اس ام اس میده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
شما آی پی سرور رو در سیستم ما ثبت میکنید و سرورهای ما، هر جای دنیا که باشن، مثلا هر 2 دقیقه یکبار یک ping request یا arp میفرستن به اون آی پی و یا پورت.
در صورتیکه acknowledge درخواست برگشت، یعنی سرور شما آپ هست. در غیر این صورت سرور ما به شما ایمیل یا اس ام اس میده.
کم پیش میاد سرور آف بشه . منظور شما از مانیتورینگ همین بود ؟
خوب حالا قیمت رو اگه میشه برای منم پیام خصوصی کن یا تو تاپیک بزارین