میخوام از ایمیل سایت ارسال بشه ...
برای گوگل و یاهو ، هاستشون و پرتشون چیه ؟
25
mail.google.com
mail.yahoo.com
هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوام از ایمیل سایت ارسال بشه ...
برای گوگل و یاهو ، هاستشون و پرتشون چیه ؟
25
mail.google.com
mail.yahoo.com
هست ؟
تنظیمات smtp گوگل رو یادم نیس
فک کنم پورتش سه رقمی بود :D
سرچ کنید ، میتونید از help جیمیل استفاده کنید
Search results - Gmail Help
توضیحات جیمیل هلپ ،تو عکس همه چی هست ;)
فایل پیوست 7893
خطا میده ! تصویر دانلود نمیشه !
سرور دیگه ! آی.پی خودم برای چی ؟
ممنون
-----------------------
ببینید ما یک بخش " ایمیل " در تنظیمات اصلی داریم که اونجا دو حالت داره ، php mail و smtp ، یک ایمیل هم زیر همین صفحه هست به نام" ایمیل سیستمی "
که من ، روی phpmail و smtp تست کردم ، phpmail که مشخصاتی نداشتم ولی برای smtp مشخصات رو وارد کردم تاثیری نداشت، در حالی که اییمل سیستمی هم با این ایمیل بود ، sys@domain.com ، چنین اکانت ایمیلی هم من در هاست نساختم اصلا، یعنی وجود خارجی ندارد .
-------------
مورد دیگه اینکه ، در قسمت دپارتمان ها ، ما میتونیم برای هر دپارتمان یک ایمیل بزنیم و یا برای یک مدیر تخصیص دهیم ، من اونجا برای هر دپارتمان یک ایمیل در هاست ساختم ، و روی مدیری، یعنی خودم تیک زدم . اینطور نیست که یا باید تیک برای یک کاربر خورد یا اینکه ایمیل وارد شود ؟
شاید چون من هم اییملزدم هم تیک کاربر زدم، اختلال ایجاد میشه ؟
===============
قبلا whmcs نصب کرده بودم چنین مشکلاتی رو نداشتم اصلا ... لطفا کمک های خود رو برسونید ...
سلام
مشکل من اینه که کلا ایمیل ارسال نمیشه . چه برای خودم و چه برای مشتری!
قبلا که نسخه نال شده داشم مشکلی نبود . ولی بعد از اینکه نسخه اورجینل نصبیدم این مشکل بوجود اومد .
ایمیل ها به اسپم هم نمیرن
دفعه قبل هم از ایمیل یاهو استفاده می کردم و الان هم همینطور .
دفعه قبل که ایمیل ها همشون درست و حسابی ارسال می شدن ، من به قسمت Mail تو تنظیمات اصلی دست نزده بودم! و فقط تو همون تب Generqal ایمیل و آدرس سایتمو وارد می کردم . الان هم همینطور