پاسخ : مشکل: نوشته های علامت سوالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
is24.ir
اگه پنل تون، سی پنل هست کامند زیر رو در ssh سرورتون اجرا کنید و مراحلش رو ادامه بدید و تقریبا نیم ساعت صبر کنید تموم بشه
/scripts/easyapache
و سپس دستور زیر رو بزنید تا سی پنل تون هم کامل آپدیت بشه (بهتره توسط وی+2 پی2+ان به ssh کانکت بشید و این دستورات رو اجرا کنید)
/scripts/upcp --force
با تشکر ازشما
ولی باز هم جواب نداد.من با چندین آی اس پی چک کردم مشکل داشت و مشتریانم هم همینطور.
ولی از اون شرکتی اروپایی که سرور رو گرفتم خواستم چک کنند گفتند به صورت فارسی هستش و مشکلی نداره.
به نظر شما عجیب نیست؟
یعنی هیچ راه حلی نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parazitjonoob
با تشکر ازشما
ولی باز هم جواب نداد.من با چندین آی اس پی چک کردم مشکل داشت و مشتریانم هم همینطور.
ولی از اون شرکتی اروپایی که سرور رو گرفتم خواستم چک کنند گفتند به صورت فارسی هستش و مشکلی نداره.
به نظر شما عجیب نیست؟
یعنی هیچ راه حلی نداره؟
فایل رو به صورت باینری باز کن، برای این کار می تونی از نرم افزار CuteFTP استفاده کنی و با Editor خودش باز کنی.
وقتی این کار رو کردی معمولا 3 کاراکتر اول فایل که به صورت BOM Include هست رو حذف کن.
فایل رو ذخیره کن و درست می شه.
اگه mbstring نصب کردید کنفیگ مربوط به اون رو توی php.ini چک کنید , منم همین مشکل رو با بعضی اسکریپت های فارسی داشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KamranOnline
فایل رو به صورت باینری باز کن، برای این کار می تونی از نرم افزار CuteFTP استفاده کنی و با Editor خودش باز کنی.
وقتی این کار رو کردی معمولا 3 کاراکتر اول فایل که به صورت BOM Include هست رو حذف کن.
فایل رو ذخیره کن و درست می شه.
با تشکر از شما
همونطور که قبل هم عرض کردم چون یکی دوتا فایل نیست و یا در یکی دوتا سایت نیست که با انجام این کار مشکل حل شود.در ضمن خیلی از سایتها از اسکریپت استفاده میکنند که مثلا تاریخ یا آخرین پست ها به این صورت در اومده.مثل سایت aqua-quest.ir
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babak
اگه mbstring نصب کردید کنفیگ مربوط به اون رو توی php.ini چک کنید , منم همین مشکل رو با بعضی اسکریپت های فارسی داشتم
با تشکر از شما
البته غیر فعال بود.ولی فعال کردم و تنظیماتش هم برای زبان ژاپنی بود و من هم به زبان فارسی و انگلیسی تغییر دادم ولی باز هم مشکل حل نشد.
تنظیماتش رو به صورت زیر تغییر داده بودم:
mbstring.encoding_translation: on
mbstring.func_overload: 0
mbstring.http_input: auto
mbstring.http_output: auto
mbstring.internal_encoding: UTF-8
mbstring.language: farsi, english
mbstring.substitute_character : none
از phpmyadmin برو و ببین unicode برای table ها utf-8 ?
اگر نبود بذار utf-8
secure_host
به اون قضیه ربطی نداره عزیز
سایت های استاتیک هم با مشکل رو به رو شدن
+ نمونه سایت استاتیک
پس به دیتابیس مربوط نیست..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
از phpmyadmin برو و ببين unicode براي table ها utf-8 ?
اگر نبود بذار utf-8
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afrateam
secure_host
به اون قضیه ربطی نداره عزیز
سایت های استاتیک هم با مشکل رو به رو شدن
+ نمونه سایت استاتیک
پس به دیتابیس مربوط نیست..
با تشکر از شما
رو UTF-8 بود.طبق گفته afrateam مشکل از این نیست چون چه سایت استاتیک و چه سایت داینامیک این مشکل رو دارند.در ضمن بعضی سایتها در بعضی از قسمتهایشان مشکلی ندارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shc
با تشکر از شما
رو UTF-8 بود.طبق گفته afrateam مشکل از این نیست چون چه سایت استاتیک و چه سایت داینامیک این مشکل رو دارند.در ضمن بعضی سایتها در بعضی از قسمتهایشان مشکلی ندارند.
شما میتونید MbString رو غیرفعال کنید تا مشکل برطرف بشه یا فایل های مربوطه رو ه صورت utf-8 without BOM ذخیره کنید.
---
معذرت بابت بالا آوردن تایپیک قدیمی! حواسم نبود ! عذرخواهی میکنم.