با این طرز فکر شک نکنید که در نهایت باید یه چیزی هم بذارید توش. مشتری دنبال سرویس درست حسابی هست. ببینه سرویس مشکل داره سریع جابجا میکنه. پشت سرتون هم حرف در میاد. اگر قصدتون کار و درآمد هست از راه اصولی برید جلو. شرمنده دخالت کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با این طرز فکر شک نکنید که در نهایت باید یه چیزی هم بذارید توش. مشتری دنبال سرویس درست حسابی هست. ببینه سرویس مشکل داره سریع جابجا میکنه. پشت سرتون هم حرف در میاد. اگر قصدتون کار و درآمد هست از راه اصولی برید جلو. شرمنده دخالت کردم.
والا اینو دیدم دیگه پیگیر بقیش نشدم گفتم حتما تو همین مایه هاست دیگه / البته توی همین انجمن هم قیمت رو مطرح کردم کسی نقض نکرد!
Citrix Store - XenServer
فعلا که توی یه چیز ابتدایی گیر کردم
http://www.webhostingtalk.ir/f87/55933/
esxi رایگان نیست و تمام کسانی که در این انجمن دارن ازش استفاده می کنن....
ولی cpanel رو فکر نکنم کسی باشه که از کرک شده استقاده کنه!
توی این لینک قیمت های نسخه پولی xenserver مشخصت هست:
Citrix Essentials for XenServer is available from Thin Client Pricing
پیشنهاد می کنم اگر واقعا دوست ندارید هزینه کنید از نسخه کرک شده استفاده نکنید و از نرم افزار های رایگان استفاده کنید ...
مثلا حتمی نباید لایت اسپید نصب بشه میتونید از خوده اپاچی استفاده کنید .. درست تنظیم کنید خیلی هم خوبه ما داریم استفاده می کنیم خیلی هم خوب کار می کنه ...
حتمی لازم نیست از سی پنل استفاده کنید .. میتونید دایرکت ادمین که ارزون تره استفاده کنید یا حتی کلکسو که رایگان ... روی یکی از سرور های هاستینگ شخصی ما الان ۳ ساله کلکسو نصبه مثل ساعت هم کار میکنه .. یکم قلق داره دستت بیاد حله ... دایرکت ادمین هم عالیه ...
شما که اینقدر خودت به پشتیبانی دیگران نیاز داری چه اصراری داری هاستینگ داشته باشی و دیگران را ساپورت کنی؟ کارهای دیگه هم میتونی انجام بدی.
این مشکل شما را یک نفر باید از داخل سرور چک کنه تا متوجه بشه.